Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB DS G998B Phantom Black išmanusis telefonas

819.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

"Samsung Galaxy S21 Ultra 5G" - nepaprastas visais būdais. Unikaliai išpjautas kameros kontūras sukels perversmą fotografijoje - jis leis vienu metu užfiksuoti tiek kinematografiškus 8K vaizdo įrašus, tiek neįtikėtinas nuotraukas. „Ultra“ su greičiausia „Galaxy“ kada nors turėta mikroschema, stipriausiu stiklu, 5G bei visą dieną veikiančia baterija atitiks visus Jūsų lūkesčius.

Revoliucinis dizainas
Pristatomas visiškai naujosios kameros dizainas savo paties kategorijoje. Tai ultra dydžio kamera su nukirstu kontūru, kurioje sklandžiai integruoti moderniausi lęšiai.

Tvirčiausias stiklas
Išmaniuosiuose telefonuose tvirčiausias Gorilla Glass stiklas apsaugo įrenginį nuo įbrėžimų tiek priekinėje, tiek galinėje pusėje.

Iš savo 8K vaizdo įrašo galite sukurti nepaprastus portretus
8K Video - tai didžiausia galima vaizdo įrašo raiška išmaniajame telefone, tai yra keturis kartus didesnė nei 4K. Įrašykite naudodami 8K 24fps bei paruoškite medžiagą, kuri yra kokybiškesnė nei kino teatre, įkelkite ir žiūrėkite „YouTube“ kanale.
Naudodami 8K Video Snap, galite sukurti nepaprastas didelės raiškos nuotraukas tiesiai iš 8K vaizdo įrašo.4 Taigi, Jums nereikės rinktis, fotografuoti ar filmuoti.
S Pen compatibility reiškia, kad galite itin tiksliai suredaguoti vaizdo įrašus, iki paskutiniojo kadro ir taip tiksliai, kur Jūsų pirštas tiesiog negali paliesti.

Sklandus ir stabilus, tačiau pilnas veiksmo
Įjunkite Super Steady ir „Galaxy S21 Ultra 5G“ fotografuos kaip veiksmo kamera. AI stabilizavimas pašalina peršokimus, taip sukuria sklandų vaizdo įrašą net ir judant.
Super Smooth 60fps Video užtikrina dinaminį kadrų greitį itin sklandžiam vaizdo įrašui, net ir esant silpnam apšvietimui. Automatiškai sureguliuoja fps, taigi vaizdo įrašas išlieka sklandus net ir pereinant iš dienos apšvietimo į tamsesnį.

Iškirpti, iškirpti ir dar kartą iškirpti
108-megapixel camera užfiksuoja tiek daug detalių, kad galite priartinti ir sukurti daugiau papildomų nuotraukų. Šioje kameroje naudojami ryškių spalvų duomenys, kad užfiksuotų tikroviškas detales ir atspalvius, dėl to nuotraukos išlieka ryškios net ir saulėje.

Vienas lengvas prilietimas jums, vienas didžiulis šuolis priartinimui
Pažangi dvigubo priartinimo sistema nuo šiol priartina greičiau, sklandžiau ir tiksliau nei priartinimo sistema, naudojama „Galaxy” serijos telefonuose.7 O susiejus su visiškai nauju „Zoom Lock“, kadrai yra stabilesni nei bet kada anksčiau.
Portraits pagražina veidą. Studijos kokybę primenantis portreto režimas naudoją dirbtinį intelektą, kuris nuotraukose padeda perteikti tobulą apšvietimą – jis analizuoja veidus, apšvietimo kampus ir kryptis bei koreguoja ryškumą.

Užfiksuoja naktį kaip sapną
„Bright Night“ jutiklis padeda įmažinti ryškius, spalvotus vaizdus tamsiu paros metu, tai nepakartojama technologija, taikoma silpno apšvietimo fotografijoje. Fotografuokite didesniu greičiu su gerokai mažesniu triukšmu, kartu valdykite kadro ekspozicijos vertės trukmę.

Greičiausias kada nors sukurtas „Galaxy“ lustas
Pirmasis Galaxy 5nm procesorius užtikrina nepaprastą galią ir greitį. Šis įspūdingas atnaujinimas suteikia didesnį našumą ir daugiau intelekto visuose Galaxy S21 Ultra 5G aspektuose.

Užrakinkite
„Galaxy S21 Ultra 5G“ turi aukščiausio lygio saugos sertifikatą – „Samsung Knox“, apsaugantį jūsų telefoną nuo įsilaužimų ir „Knox Vault“ užšifruojantį jūsų biometrinius autentifikavimo duomenis. Didelis ultragarsinis piršto atspaudų jutiklis yra su pagerinta delsa ir sausų pirštų atpažinimo funkcija, kad įrenginio atrakinimas būtų sklandus ir tiklus.

Energija visos dienos metu
„Galaxy S21 Ultra 5G“ išmani baterija veikia visą dieną, net naudojant 5G. Šalia neįtikėtino dydžio 5000 mAh baterijos, įrenginys pasižymi naujuoju energiją taupančiu ekranu ir procesoriumi, tai leidžia telefonu naudotis ilgiau nei 24 valandas.
Su itin sparčiu įkrovimu įkraukite daugiau nei 50 % per 30 minučių naudodami 25 W kelioninį adapterį.
Spartus belaidis įkrovimas 2.0 – suteikia galimybę greitai įkrauti be laido.
Su „Wireless PowerShare“ galite naudoti savo telefoną įkrauti kitus telefonus, laikrodį ar draugo telefoną.

Ramiai išsaugokite savo prisiminimus
Turėdami 512 GB integruotą atmintį, galite saugoti begalę įvairių didelės raiškos nuotraukų ir vaizdo įrašų.

5G
„HyperFast 5G“ galite akimirksniu atsisiųsti visą mėgstamo serialo sezoną. Mūsų industrijoje pirmaujantis 5G lustas užtikrina pranašumą įkeliant arba siunčiantis bet kokią medžiagą.
O hiperspartus „Wi-Fi“, pirmasis pasaulyje „Wi-Fi 6E“, gali itin greitai pasiekti didžiausią įmanomą spartą, tokiu būdu visuomet liksite užtikrinti ryšiu.
Dvigubas SIM leidžia prijungti telefoną prie dviejų duomenų planų viename įrenginyje.

Nuo vieno didelio ekrano prie kito
„Big Screen Chat“ su „Google Duo“ – naujas būdas susisiekti su draugais ir mylimaisiais. Suderiname su visais įrenginiais, vos vienu palietimu būkite arčiau tų, kurie jums svarbūs.
„Motion Mirror“ suteikia galimybę projektuoti telefoną į televizorių, kad galėtumėte sekti treniruočių eigą. Jums treniruojantis matysite tiek trenerio, tiek savo judesius.

Jūsų telefonas kompiuteryje
Pasinaudokite supergalia paleisti mobiliąsias programėles per jūsų „Windows 10“ kompiuterį. Prisekite programėles prie „Pradžios“ meniu arba užduočių juostos lengvai prieigai bei pradėkite veikti - viskas prasideda, kai prisijungiate savo „Galaxy“ telefoną prie „Your Phone“ programėlių.

Uždėkite žymas (angl. „Tags“) ant jums svarbių daiktų
Naudokite „Galaxy SmartTag“ žymą daiktams, kuriuos paprastai pametate, kaip raktai ar piniginė, pažymėti. „Galaxy S21 Ultra 5G“ telefonas informuos, jei paliksite jį bei parodys jums paskutinę buvimo vietą, tam, kad lengvai jį rastumėte. Pažymėkite šį daiktą. Raskite. Tiesiog sumanus sprendimas.

„S Pen“ rašiklis - tikslumas jūsų pirštų galiukuose.
Tai tiesa, tai pirmasis „S Pen“ rašiklis „Galaxy S” serijos telefonams - perrašome mobiliojo telefonui taikomas taisykles pristatydami pažįstamą rašiklį, kuriuo rašysite lyg ant poieriaus.

Parametrai:

Ekrano dydis: 6.8"

Ekrano tipas: Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1300 nits (pikas)

Ekrano raiška: 1440 x 3200 pixels

Ekrano apsauga: Corning Gorilla Glass 7 Victus

Ekrano atnaujino dažnis: 120Hz

Procesorius: Octa-core (1x 2.9GHz Cortex X1 & 3x 2.8GHz Cortex A78 & 4x 2.2GHz Cortex A55)

Čipsetas: Exynos 2100 (5nm)

Vaizdo posistemė: Mali G78 MP14

Operatyvi atmintis: 12 GB

Talpa: 128 GB

MicroSD palaikymas: nėra

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinės kameros:

- 108 MP (2nd gen), f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, Laser AF, OIS

- 10 MP, f/4.9, 240mm (periscope telephoto), 1/3.24", 1.22µm, dual pixel PDAF, OIS, 10x optinis priartinimas

- 10 MP, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.24", 1.22µm, dual pixel PDAF, OIS, 3x optinis priartinimas

- 12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, Super Steady video

- Vaizdo įrašymas: 8K@24/30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS & OIS

- Kitos funkcijos: LED flash, auto-HDR, panorama

Priekinė kamera:

- 40 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.7µm, PDAF

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos: Dual video call, Auto-HDR

Jungtys: USB Type-C 3.2, USB On-The-Go

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra

Garsas: 32-bit/384kHz audio, Tuned by AKG

Atsparumo klasė: IP68 

Belaidis ryšys:

- Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

- Bluetooth: 5.1, A2DP, LE

- NFC: Yra

GPS: Yra, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Akumuliatorius: Li-Ion 5000 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 25W

Greitasis bevielis įkrovimas: Qi/PMA 15W

Atgalinis bevielis krovimas: 4.5W

Kita: USB Power Delivery 3.0

Programinė įranga: Android 11, One UI 3.1

Matmenys: 165.1 x 75.6 x 8.9 mm

Svoris: 228 g

Garantija: 24 mėn.

SM-G998BZKDEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
6.8"
Atminties talpa
128GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy S21 Ultra

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB DS G998B Phantom Black išmanusis telefonas

"Samsung Galaxy S21 Ultra 5G" - nepaprastas visais būdais. Unikaliai išpjautas kameros kontūras sukels perversmą fotografijoje - jis leis vienu metu užfiksuoti tiek kinematografiškus 8K vaizdo įrašus, tiek neįtikėtinas nuotraukas. „Ultra“ su greičiausia „Galaxy“ kada nors turėta mikroschema, stipriausiu stiklu, 5G bei visą dieną veikiančia baterija atitiks visus Jūsų lūkesčius.

Rašyti atsiliepimą