• Sumažinta kaina
  • - 94.88 €

Samsung Galaxy A52 4/128GB DS SM-A525F Awesome Black išmanusis telefonas

361.71 €
456.59 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy A52 - pažvelkite į ryškias detales naudodami „FHD + Super AMOLED“ ekraną, pasiekiantį 800 nitsų aiškumą net ir ryškioje dienos šviesoje. „Eye Comfort Shield2“ sumažina mėlyną šviesą, o „Super Smooth“ užtikrina sklandų vaizdą, nesvarbu, ar žaidžiate, ar naviguojate. Viskas plačiame 6.5" „Infinity-O“ ekrane.

Nuostabi kamera, visada ryški ir stabili
„Galaxy A52“ multilęšių fotokamerų sistema pakelia nuotraukas į aukštesnį lygį. Padarykite ypač ryškias nuotraukas naudodami 64MP pagrindinę kamerą su OIS. Išplėskite žiūrėjimo kampą naudodami „Ultra Wide Camera“. Fokusuokite naudodami „Depth Camera“ arba priartėkite prie detalių naudodami „Macro Camera“.

Fiksuok detales net silpnoje šviesoje su OIS
Atsisveikinkite su neryškiomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais. „OIS“ (optinis vaizdo stabilizavimas) padeda stabilizuoti kadrus, kad judėjimas būtų sklandus, o nuotraukos ryškios net ir esant silpnam apšvietimui. Fotoaparatas pritraukia daugiau šviesos, kad paryškintų silpno apšvietimo kadrus.

Ultra plati kamera, ultra platūs potyriai
Panašiai kaip žmogaus regėjimas, 12MP „Ultra Wide“ kamera mato pasaulį 123 laipsnių kampu, suteikdama daugiau perspektyvos viskam, ką fotografuojate.

Makro kamera kreipia dėmesį į menkiausias detales
Susipažinkite su 5MP „Macro“ kamera ir išryškinkite itin smulkias savo nuotraukos detales. Paveikslams pritaikomas natūralus bokeh efektas, leidžiantis jūsų objektui išsiskirti iš fono.

Pasiruošt, dėmesio, marš
Filmuoti „Super Steady“ režimu „Galaxy A52“ jūsų vaizdo įrašai atrodys sklandžiai ir stabiliai. Jis veikia kaip aukštos kokybės veiksmo kamera, jei naudojama „Ultra Wide Camera“ ir nuspėjamąja programinė įranga.

Fokusuok į priekį su gylio kamera.
„5MP gylio kamera“ leidžia reguliuoti nuotraukų gylį. Paprastu prisilietimu galite lengvai sureguliuoti fono suliejimą už objekto ir gauti aukštos kokybės portretinius kadrus, kurie tikrai išsiskiria.

Didelės raiškos priekinė kamera, super asmenukės
„Galaxy A52“ 32MP priekinė kamera visą dieną fiksuoja aiškias, didelės skiriamosios gebos asmenukes. Naudojant bokeh efektą, kuris švelniai sulieja foną, jūsų veidas tampa įstabus.

Dabar atsparus apipylimui, aptaškymui, apliejimui
Šis telefonas, kurio atsparumas vandeniui ir dulkėms yra IP67, t.y. atsparus iki 1,0 metro gylyje iki 30 minučių. Taigi galite fiksuoti ir žaisti toliau, net jei jūsų telefonas šiek tiek sušlampa.

Erdvinis garsas delne
Su dviem garsiakalbiais - vienu viršuje, vienu apačioje - galite mėgautis stereofoniniu garsu be ausinių. Patobulinkite filmų vakarą ar mėgstamus žaidimus naudodami tikrovišką kino garsą.

Nuostabi baterija, laiko dvi dienas
4500 mAh (tipinė) 2 baterija suteikia daugiau laiko daryti tai, kas jums patinka - perduoti srautu, dalytis, žaisti žaidimus ir dar daugiau. Dirbtinio intelekto valdymas nustato ir prisitaiko prie jūsų mobiliojo telefono įpročių, kad būtų užtikrinta ilgalaikė energija. „Galaxy A52“, naudodamas iki 25 W itin greito įkrovimo funkciją, greitai vėl gauna visą galią.

Žaidimų stiprintuvas suteikia daugiau smagumo
Padidinkite našumą naudodami „Game Booster“. Sumažinkite trukdžius ir atnaujinkite žaidimą naudodami specialią sąsają ir lengvai pasiekiamą meniu. „Frame Booster“ suteikia grafikai sklandų, tikrovišką judėjimą. Ir žaiskite kuo geriau, kai „Game Booster“ sužinos jūsų naudojimo įpročius, kad optimizuotų bateriją, temperatūrą ir atmintį.

Apsaugok, kas svarbu
Nuo pat pradžių integruotas telefono aparatinėje ir programinėje įrangoje „Samsung Knox“ apsaugo jūsų telefoną nuo jo įjungimo minutės. Siūlydamas daugiasluoksnį saugumą, jis apsaugo jūsų slapčiausią informaciją nuo kenkėjiškų programų ir grėsmių.

Apsaugok paprastu prisilietimu
Ekrane rodomas „Galaxy A52“ pirštų atspaudų jutiklis atpažįsta jūsų unikalų pirštų atspaudą, todėl galite lengvai ir saugiai atrakinti telefoną. Naudojant „Samsung Pass“ biometrinio autentifikavimo paslaugas, jūsų piršto atspaudas suteikia greitesnį ir saugesnį prisijungimo prie programos ir svetainės autentifikavimo metodą.

Pritaikytas jūsų patogumui
Mėgaukitės sklandžiu judesiu ir puikiu dizainu vienoje vartotojo sąsajoje. Optimizuotas bet kokiam ekrano dydžiui, jis leidžia patogiai ir intuityviai sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu. Naudodamiesi viena vartotojo sąsaja galite pritaikyti telefoną pagal savo skonį ir mėgautis naujais „Galaxy“ potyriais.

Visada nuostabūs potyriai su Android
Gaukite naujausias „Google“ programas „Android“ OS, kurias visiškai palaiko „Galaxy A52“.

Visada jūsų paslaugoms
Mėgaukitės ramybe, kai nuspręsite įsigyti „Galaxy“ išmanųjį telefoną. Interaktyvi diagnostika ir optimizavimas „Samsung“ narių programoje leidžia lengvai suderinti jūsų įrenginių našumą, o mūsų pagalbos linija leidžia jums išspręsti problemas, kai jums reikia papildomos pagalbos.

Parametrai:

Ekrano dydis: 6.5"

Ekrano tipas: Super AMOLED, 90Hz, 800 nitų

Ekrano raiška: 1080 x 2400 pikselių

Ekrano apsauga: Corning Gorilla Glass 5

Procesorius: Octa-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver)

Čipsetas: Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 618

Operatyvi atmintis: 4GB

Talpa: 128GB

MicroSD palaikymas: microSDXC (naudoja SIM lizdą)

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinės kameros:

- 64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.7X", 0.8µm, PDAF, OIS

- 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm

- 5 MP, f/2.4, (macro)

- 5 MP, f/2.4, (depth)

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS

- Kitos funkcijos: LED flash, panorama, HDR

Priekinė kamera:

- 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos: HDR

Jungtys: USB Type-C 2.0, USB On-The-Go

3.5mm mini Jack jungtis: Yra

Atsparumo klasė: IP67

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

- Bluetooth: 5.0, A2DP, LE

- NFC: Yra (priklauso nuo regiono)

GPS: yra, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

FM radijas: Nėra

Akumuliatorius: Li-Ion 4500 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 25W

Programinė įranga: Android 11, One UI 3.1

Matmenys: 159.9 x 75.1 x 8.4 mm

Svoris: 189 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-A525FZKGEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
6.5"
Atminties talpa
128GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy A52

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy A52 4/128GB DS SM-A525F Awesome Black išmanusis telefonas

Samsung Galaxy A52 - pažvelkite į ryškias detales naudodami „FHD + Super AMOLED“ ekraną, pasiekiantį 800 nitsų aiškumą net ir ryškioje dienos šviesoje. „Eye Comfort Shield2“ sumažina mėlyną šviesą, o „Super Smooth“ užtikrina sklandų vaizdą, nesvarbu, ar žaidžiate, ar naviguojate. Viskas plačiame 6.5" „Infinity-O“ ekrane.

Rašyti atsiliepimą