Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 120.00 €

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B, Phantom Black - išmanusis telefonas

989.99 €
1 109.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Galaxy Z Flip 3 5G - Sulankstomas ir telpa į kišenę. Telpa į mažą rankinę. Telpa į labiausiai prigludusius džinsus. Tada galite jį išsiimti ir atversti į pilno ekrano 5G išmanųjį telefoną bei lankstyti savo mėgstamiausiais kampais.

Puikūs dalykai telpa į mažas kišenes
Viso dydžio išmanusis telefonas, kuris sulankstomas taip, kad tilptų į nedideles kišenes. Sulankstytas „Galaxy Z Flip3 5G“ yra 4,2 colio, todėl laisvai telpa net į ankštus drabužius su kišenėmis.

Dideli dalykai vyksta net mažame ekrane
Tikrinkite žinutes, fotografuokite, leiskite muziką ir dar daugiau – neatidarydami telefono. 1.9" viršelio ekrane rodomi pranešimai ir galima intuityviai su jais sąveikauti. Pasirinkite mėgstamiausias ekrano parinktis, kad galėtumėte lengvai pasiekti, tada suasmeninkite, naudodami skirtingus stilius ir spalvas.

Sveiki atvykę į pagrindinę atrakciją
6.7" „Infinity Flex“ ekrane 120 Hz dažniu užtikrinamas sklandus slinkimas, braukimas, vilkimas ir numetimas. Ji netgi optimizuoja atnaujinimo dažnį pagal tai, ką žiūrite. Be to, „Dynamic AMOLED 2X“ yra ryškiausias, ryškiausias ir sklandžiausias kada nors naudotas „Galaxy Z“ ekranas.

Viršelio ekranas padengtas asmenukėmis
Nėra kada atlenkti? Darykite asmenukes naudodami dvigubą galinę kamerą – viršelio ekrane galėsite peržiūrėti nuotraukas. Tiesiog paspauskite šone esantį garsumo mygtuką, kad paleistumėte užraktą.

Rasti geriausias pozas asmenukėms tapo lengviau
Nepakartojamų akimirkų fotografavimas pasikeitė į gerąją pusę. Naudodami „Flex“ režimą galite fotografuoti ir filmuoti lengviau, nei kada nors anksčiau. Tereikia nustatyti kampą ir atsitraukti, kad galėtumėte daryti asmenukes laisvomis rankomis.

Stabilizuok. Nustatyk. Fiksuok
Virpančius įrašų vaizdus paverskite stiliaus pasirinkimu. Padėkite „Galaxy Z Flip3 5G“ ant lygaus paviršiaus, ir „Flex“ režimas veiks kaip trikojis, išlaikydamas kampą, kad stabilizuotų kamerą, kai nufotografuosite reikiamą kadrą iš pirmo karto.

Atraskite geresnius fotografavimo būdus
Leiskite draugams pasitikrinti pozą naudodami dvigubos peržiūros funkciją viršelio ekrane, kad nuotraukoje visi gerai atrodytų iš pirmo karto. Vaizdo įraše paspauskite „Įrašyti“, ir kamera išlaikys kadrą centre, net jei judėsite arba žmonės įeis ir išeis iš vaizdo.

Padarykite dvigubai daugiau
Padalykite ekraną į dvi dalis ir atlikite kelias užduotis tarsi profesionalas. Galite peržiūrėti savo „YouTube“ grojaraštį ir rašyti žinutes draugui, tada išsiųsti nuostabią asmenukę ir stebėti reakcijas. O ką nors žiūrėdami, pasinerkite į garsus su „Dolby Atmos“ ir stereogarsiakalbiais.

Šlapias telefonas? Tai ne problema
Pirmasis pasaulyje vandeniui atsparus sulankstomas išmanusis telefonas, kurio atsparumas vandeniui yra IPX8 klasės. Jis gali išbūti 1.5 metro gylyje iki 30 minučių, nenutraukdamas tiesioginės transliacijos (kalambūras)

Patrauklus. Tvirtas
Toks stulbinantis telefonas toks ir turi būti. „Galaxy Z Flip3 5G“ G yra pagamintas naudojant patvarią technologiją, todėl galite jį įsimesti į krepšį ir nesijaudinti.

Ir jūs norėtumėte būti toks lankstus
Pagrindinis ekranas yra pagamintas iš „Samsung Ultra Thin Glass“ stiklo, tai yra didžiausia ekrano stiklo technologinė pažanga, kurią padarėme. Dėl papildomo stiklo sluoksnio ir apsauginės plėveles, ekranas yra 80 % patvaresnis nei buvo anksčiau ir atlaiko iki 200 000 sulenkimų

Atlenkite su didesniu pasitikėjimu
Stiprybė dar niekada neatrodė tokia daili. „Galaxy Z Flip3 5G“ pagamintas su kol kas tvirčiausiu aliuminio rėmeliu, kuris apsaugo lankstus, kad galėtumėte atlenkti ir sutelkti dėmesį į svarbius dalykus, pvz., sekėjų skaičių.

Sukurtas viršyti visus lūkesčius
Įbrėžimai ir pažeidimai šiam telefonui ne bėda. Išorinis „Front Cover“ ir galinis „Galaxy Z Flip3 5G“ dangtelis pagaminti iš kol kas tvirčiausio „Galaxy Z“ „Gorilla“ stiklo: „Corning® Gorilla® Glass Victus™“.

Parametrai:

Ekrano dydis: 6.7"

Ekrano tipas: Super AMOLED

Ekrano raiška: 1080 x 2640 pixels

Ekrano apsauga: Gorilla Glass Victus

Procesorius: Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 680 & 3x2.42 GHz Kryo 680 & 4x1.80 GHz Kryo 680)

Čipsetas: Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 660

Operatyvi atmintis: 8 GB

Talpa:256 GB

MicroSD palaikymas: Nėra

SIM kortelių skaičius: 1

SIM kortelės tipas: Nano-SIM, eSIM

Galinės kameros:

- 12 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS

- 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@60/240fps, 720p@960fps, HDR10+

- Kitos funkcijos: LED flash, HDR, panorama

Priekinė kamera:

- 10 MP, f/2.4, 26mm (wide), 1.22µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps

- Kitos funkcijos: HDR

Jungtys: USB Type-C 3.1, USB On-The-Go

3.5mm mini Jack jungtis: nėra

Atsparumo klasė: IPX8  

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

- Bluetooth:5.1, A2DP, LE

- NFC: yra

GPS: yra, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

FM radijas: yra

Sensoriai: Pirštų atspaudai (montuojami šone), akselerometras, giroskopas, artumas, kompasas, barometras, „Samsung Pay“ (Visa, MasterCard sertifikuota)

Akumuliatorius: Li-Ion 3300 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 15W

Greitas belaidis įkrovimas: 10W

Atgalinis belaidis įkrovimas: 4.5 W

Programinė įranga: Android 11, One UI 3.5

Matmenys: Išskleista: 166 x 72.2 x 6.9 mm, Sulankstyta: 86.4 x 72.2 x 15.9-17.1 mm

Svoris: 183 g

Garantija: 24 mėn.

SM-F711BZKEEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
6.7"
Atminties talpa
256GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy Z Flip3 5G

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B, Phantom Black - išmanusis telefonas

Galaxy Z Flip 3 5G - Sulankstomas ir telpa į kišenę. Telpa į mažą rankinę. Telpa į labiausiai prigludusius džinsus. Tada galite jį išsiimti ir atversti į pilno ekrano 5G išmanųjį telefoną bei lankstyti savo mėgstamiausiais kampais.

Rašyti atsiliepimą