• Sumažinta kaina
  • - 14.84 €

Xiaomi DDPAI Hardwire Kit for Mola N3 (iki 2022.06, microUSB) - laidų rinkinys vaizdo registratoriui

21.14 €
35.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi DDPAI Hardwire Kit for Mola N3 - mėgaukitės iki 30 kartų ilgesniu įrašymo laiku ir nepertraukiamu 24 valandų stovėjimo režimu. Xiaomi DDPAI Hardwire Kit maitinimo adapteris palaiko pažangią IPS energijos valdymo technologiją ir sumaniai nustato transporto priemonės būseną. Jis taip pat lengvai montuojamas ir užtikrina saugų naudojimą. Jame yra įvairių tipų saugiklių antgaliai, todėl adapteris suderinamas su daugeliu automobilių modelių. Jis taip pat išsiskiria įspūdingu patvarumu.

Parkavimo režimas
Saugokite savo automobilį visą parą. Adapteris išmaniai nustato Jūsų automobilio būseną naudodamas ACC+ nuolatinio maitinimo laidų technologiją. Prijungę jį prie Xiaomi DDPAI  Mola N3 vaizdo registratoriaus, galėsite pradėti filmuoti laiko intervalo režimu (1 kadras per sekundę), kai tik išjungsite automobilio variklį. Naudojami sprendimai užtikrina iki 30 kartų ilgesnį vaizdo įrašymo laiką ir patikimesnį parkavimo stebėjimą 24 valandas per parą.

Naudojimo saugumas
Maitinimo adapteris sukurtas taip, kad jį būtų saugu naudoti. Prietaisas taip pat gali išmaniai apsaugoti prijungtą vaizdo registratorių ir net automobilio akumuliatorių. Vaizdo registratorius, be kita ko, apsaugotas nuo trumpojo jungimo, perkaitimo ir viršsrovių. Jam negresia ir perkrova. Be to, jei automobilio akumuliatoriaus įtampa nukrenta žemiau 11,8 V, 12 V arba 12,4 V, vaizdo registratorius automatiškai išsijungs, kad apsaugotų jį nuo pažeidimų.

Lengvas montavimas
Adapteris leidžia maitinti vaizdo reigistratorių iš saugiklių dėžutės, o ne iš cigarečių degiklio lizdo, todėl galite jį pritvirtinti taip, kad jo laido beveik visiškai nesimatytų. Gaminio montavimas yra labai paprastas ir greitas. Diegdami taip pat galite nustatyti tinkamą įtampą, kad užtikrintumėte savo transporto priemonės akumuliatoriaus saugumą. Rinkinyje rasite keletą standartinių tipų saugiklių antgalių, kurie leidžia puikiai pritaikyti adapterį prie daugelio automobilių modelių.

Platus suderinamumas
Kuo dar skiriasi DDPAI Hardwire Kit adapteris? Platus suderinamumas! Gaminyje buvo įrengta mini USB jungtis, kuri puikiai tinka ne tik automobiliniams vaizdo registratoriams, bet ir, pavyzdžiui, GPS įrenginiams. Pasirūpinkite patikimu pasirinktos įrangos maitinimo šaltiniu ir nesijaudinkite, kad jie pritrūks energijos pačiu svarbiausiu momentu!

Tobula kiekviena smulkmena
Adapteris taip pat išsiskiria kruopščiai apgalvotu dizainu. Mažas, aptakus ir malonus liesti – atrodo itin moderniai ir elegantiškai. Jo laidas pagamintas iš patvaraus ABS, o 22AWG varinė viela pasižymi dideliu elektros ir šilumos laidumu. Prietaisas taip pat yra neįtikėtinai patvarus ir atsparus trukdžiams, pažeidimams ir nusidėvėjimui. Jis taip pat veikia aukštoje ir žemoje temperatūroje be jokių problemų.

Techniniai duomenys
Suderninamumas DDPAI Mola N3 Dash Camera
Įėjimo įtampa DC 12V/24V
Išėjimo įtampa 5V 1,5A
Jungtis į saugiklių dėžę, yra mini USB
Laido ilgis 3.5 m
Papildoma modeliui, įsigytam iki 2022 m. 6 d.
Komplektacija DDPAI laidų rinkinys, 3 skirtingų tipų saugiklių antgalių rinkiniai (mini, mažas ir vidutinis)
Garantija
Garantija 24 mėn.
Hardwire Kit for N3

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Prekės tipas
Vaizdo registratorių aksesuarai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi DDPAI Hardwire Kit for Mola N3 (iki 2022.06, microUSB) - laidų rinkinys vaizdo registratoriui

Xiaomi DDPAI Hardwire Kit for Mola N3 - mėgaukitės iki 30 kartų ilgesniu įrašymo laiku ir nepertraukiamu 24 valandų stovėjimo režimu. Xiaomi DDPAI Hardwire Kit maitinimo adapteris palaiko pažangią IPS energijos valdymo technologiją ir sumaniai nustato transporto priemonės būseną. Jis taip pat lengvai montuojamas ir užtikrina saugų naudojimą. Jame yra įvairių tipų saugiklių antgaliai, todėl jis suderinamas su daugeliu automobilių modelių. Jis taip pat išsiskiria įspūdingu patvarumu.

Rašyti atsiliepimą