Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.42 €

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), White - naktinis šviestuvas su judesio ir šviesos jutikliais

13.26 €
16.68 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 - montavimas nereikalaujantis papildomo maitinimo kabelio! Platus jutiklio diapazonas. Dėl ypač mažų energijos sąnaudų gali veikti iki 17 mėnesių, naudojant vieną baterijų rinkinį!

Išmanus apšvietimo reguliavimas per programėlę
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) gali aptikti žmogaus judėjimą tamsoje. Kai aptinkama, lemputė įsijungia. Įrenginio atnaujinimai buvo atlikti atsižvelgiant į Jus. Raskite tobulą apšvietimą savo aplinkai, ryškumą ir apšvietimo laiką galima reguliuoti programėlėje Mi Home/Xiaomi Home.

Nepriklausomos jutiklio funkcijos
Patogus Mi Motion-Activated Night Light 2 gali būti naudojamas kaip judesio ir šviesos jutiklis. Naudojant „Bluetooth“ šliuzą, įrenginį galima nustatyti taip, kad jis skirtingu laiku prisijungtų prie skirtingų įrenginių.

Magnetinio laikiklio dizainas, 360° pasukimas
Naktinis šviestuvas gali laisvai stovėti ant plokščių paviršių, tokių kaip naktiniai staleliai. Ant pagrindo esantis lipnus lipdukas gali būti naudojamas tvirtinimui. Sumažinkite šviesos ryškumą laiptinėse ir miegamuosiuose, kad apšvietimas būtų švelnus ir netrikdantis.

Tik trys AA baterijos - iki 365 dienų veikimo laikas esant mažiausiam šviesumo nustatymui
IKi 180 dienų baterijos veikimo laikas, esant didžiausiam šviesumo nustatymui. Iki 12 mėnesių veikimo laikas esant mažiausiam šviesumo nustatymui. Ilgalaikis iki 17 mėnesių baterijos veikimo laikas, kai naudojamas tik kaip jutiklis. Naktinio apšvietimo funkciją galite išjungti naudodami Mi Home/Xiaomi Home programėlę. 

Plati 120° aptikimo sritis ir iki 6m jutiklio atstumas
Mi Motion-Activated Night Light 2 BT turi pritaikytą Frenelio objektyvą, galintį aptikti jautriausius žmogaus judesius. Įrenginys turi ypač platų 120° horizontalų jutiklio diapazoną, galintį aptikti judėjimą 6 m atstumu prieš šviesą ir 2.5 m atstumu į šonus.

Nėra matomo mirgėjimo, jokios kenksmingos mėlynos šviesos
2800K šilta, švelni geltona šviesa be matomo mirgėjimo ar žalingos mėlynos šviesos, todėl galite naudoti naktį niekam netrukdydami.

Montavimas
Norint kad judesio ir švieoso aptikimas būtų kuo tikslesnis, rekomenduojama nukreipti šviesą žemyn, kai pagrindas sumontuotas daugiau nei 1.9 m virš grindų. Dėl tos pačios priežasties rekomenduojama šviesą nukreipti į viršų, kai pagrindas sumontuotas žemiau 0.5 m virš grindų. Skirtingiems montavimo aukščiams kampą reikia reguliuoti pagal vartotojo ūgį ir norimą naudojimo scenarijų, kad būtų pasiektas optimalus rezultatas.

Specifikacija:

Modelis: MJYD02YL-A

Šviesos srautas: 2.5 - 25 lm

Spalvos temperatūra: 2800K

Nominali įtampa: 4.5 V

Vardinė galia: 0.35 W

Baterijos tipas: 3 x AA baterijos (komplektacijoje nėra)

Darbinė temperatūra: -10 ℃ iki 40 ℃

Suderinamumas: Android 4.4 arba iOS 9.0 ir naujesnės versijos

Gaminio matmenys: Φ 80 x 62 mm

Svoris 121 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR5278GL

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Apšvietimas

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), White - naktinis šviestuvas su judesio ir šviesos jutikliais

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 - montavimas nereikalaujantis papildomo maitinimo kabelio! Platus jutiklio diapazonas. Dėl ypač mažų energijos sąnaudų gali veikti iki 17 mėnesių, naudojant vieną baterijų rinkinį! Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) gali aptikti žmogaus judėjimą tamsoje. Kai aptinkama, lemputė įsijungia. Įrenginio atnaujinimai buvo atlikti atsižvelgiant į Jus. Raskite tobulą apšvietimą savo aplinkai, ryškumą ir apšvietimo laiką galima reguliuoti programėlėje Mi Home/Xiaomi Home.

Rašyti atsiliepimą