• Sumažinta kaina
  • - 1.06 €

Xiaomi Soocas X3U Sonic Electric Toothbrush With Case, Pink - elektrinis dantų šepetėlis su įdėklu

47.93 €
48.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Soocas X3U Sonic - patobulintas garsinis dantų šepetėlis, išsiskiriantis įspūdingais 39 600 judesių per minutę ir ilgu, net 30 dienų darbo laiku po vieno įkrovimo. Pasirūpinkite dantimis ir kruopščiai, efektyviai juos valykite.

Keturi šepetėlių režimai - pasirinkite sau tinkamiausią
Soocas X3U Sonic suteikia galimybę rinktis iš keturių skirtingų šepetėlių režimų. Pritaikykite dantų šepetėlio veikimą pagal savo poreikius - patikrinkite, kuris variantas bus optimaliausias Jūsų dantims:
- Valymo režimas - idealus kasdieniniam naudojimui, didelis vibracijos dažnis leidžia greitai ir efektyviai pašalinti nešvarumus.
- Jautrus režimas - pasirinkite jį, jei Jūsų dantys yra itin jautrūs, nešiojate breketus ar gydotės ortodontiniu būdu.
- Pradedančiųjų režimas - švelnus, su masažo efektu, su mažesniu vibracijos dažniu, puikus pasirinkimas tiems, kurie dar tik pradeda sužinoti apie garsinių šepetėlių galimybes arba kovoja su jautrių dantų problema.
- Balinimo režimas - tai užtikrina gilų dantų valymą ir palaiko jų balinimą, vibracijos dažnis siekia iki 39 600 judesių per minutę.

Funkcinių antgalių rinkinys
Xiaomi Soocas X3U Sonic yra trys keičiami antgaliai. Pagrindinis yra puikus kasdieniniam naudojimui. Antgalis minkštais šereliais idealiai tinka jautrių, skaudančių dantų ir patinusių dantenų priežiūrai. Poliravimo antgalis palaiko dantų baltumą ir pašalina spalvą, atsirandančią, pavyzdžiui, rūkant ar geriant vyną. Laisvai keiskite antgalius pagal savo poreikius ir visada sužavėkite sniego baltumo šypsena!

Galima plauti po vandeniu
Šepetėlį ir jo keičiamus antgalius galima kruopščiai nuplauti tekančiu vandeniu. Jums nereikia bijoti vandens ar pažeidimų - Soocas X3U Sonic yra su tvirta apdaila, o jo šereliuose nėra metalinių dalių, todėl jie yra atsparūs rūdijimui.

Patikimas kelionės draugas
Rinkinyje taip pat rasite patogų dėklą, kurio dėka dantų šepetėlį galėsite lengvai pasiimti bet kur. Vykti atostogauti ar vykti į komandiruotę nebereiškia naudotis paprastu, mažiau efektyviu dantų šepetėlių - Soocas X3U Sonic visada galite turėti su savimi.

Stulbinantis veikimas
Modernus magnetinis variklis ir didelis vibracijos dažnis garantuoja efektyvų valymą. Soocas X3U Sonic gali efektyviai pašalinti iki 70% daugiau apnašų nuo Jūsų dantų, taip užkertant kelią kenksmingam dantų akmenų susidarymui. Dantų šepetėlis yra visiškai saugus emaliui. Pasinaudokite jo galimybėmis ir mėgaukitės puikia dantų būkle!

Galingas akumuliatorius
Xiaomi Soocas X3U Sonic šepetėlio baterija nustebins patvarumu. Visiškai įkrautas jis gali veikti iki mėnesio! Be to, jis įkraunamas naudojant universalų USB-C laidą ir trunka tik 4 valandas - tai viskas, ko reikia norint mėgautis ilgu ir efektyviu veikimu.

Žaisk spalvas
Xiaomi Soocas X3U Sonic išsiskiria gražiu, minimalistiniu dizainu. Mygtukas ant korpuso leidžia patogiai keisti režimus - pasirinkta parinktis bus paryškinta.

Techninė specifikacija:

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Veikimo laikas: iki 30 dienų

Atsparumas vandeniui: IPX7

Maksimalus greitis: 39000 aps./min

Baterijos talpa: 1000mAh

Spalva: rožinė

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

X3U-P

Charakteristikos

Spalva
Rožinė
Prekės tipas
Dantų šepetėliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Soocas X3U Sonic Electric Toothbrush With Case, Pink - elektrinis dantų šepetėlis su įdėklu

Xiaomi Soocas X3U Sonic - patobulintas garsinis dantų šepetėlis, išsiskiriantis įspūdingais 39 600 judesių per minutę ir ilgu, net 30 dienų darbo laiku po vieno įkrovimo. Pasirūpinkite dantimis ir kruopščiai, efektyviai juos valykite.

Rašyti atsiliepimą