Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 74.25 €

Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys

189.89 €
264.14 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys, kuris yra itin lengvas (1.49 kg svorio), turi puikias galimybes. Iki 60 minučių veikimo laiko pakanka kruopščiai išvalyti net labai didelius namus, tuo tarpu 4 siurbimo režimai ir papildomi šepečiai suteikia prietaisui universalumo. Turėdamas 160AW įsiurbimo galią, Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner greitai susiurbia nešvarumus, o dėl įmontuoto ekrano jį lengva valdyti.

Išsiurbkite visus namus
Belaidis prietaiso dizainas leidžia jį pasiimti visur, kur Jums reikia - į kitą aukštą, kambarį, į rūsį ar net į automobilį. Trumpas laidas neapribos Jūsų veikimo srities. Be to, Xiaomi Jimmy H8 yra nepaprastai lengvas. Taigi, norint jį pakelti, kad būtų galima išsiurbti lubas, arba pernešti iš kambario į kambarį, nereikalauja daug pastangų.

Keturi darbo režimai
Keturi režimai leidžia pritaikyti dulkių siurblį pagal savo poreikius, grindų tipą ir nešvarumus. Grindims ar plytelėms geriausia valyti ekonominiu režimu. Kilimams puikiai tiks turbo režimas. Naudokite maksimalų režimą reikliausiems paviršiams. Dulkių siurblys taip pat gali atpažinti grindų tipą ir automatiškai sureguliuoti jo galią - įjunkite automatinį režimą, kad pasinaudotumėte šia funkcija.

Universalus grindų šepetys
Dulkių siurblys turi grindų šepetėlį, kuris puikiai tinka įvairiems paviršiams, pradedant plytelėmis ir baigiant kilimais. 50 mm skersmens volelis su minkštų ir kietų šerių deriniu tiksliai surenka ne tik didesnes šiukšles, bet ir smulkiausias dulkių daleles. Ir tai dar ne viskas! Šepetys sukurtas taip, kad į jį nepatektų plaukai ar pleiskanos - todėl Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner yra idealus pasirinkimas ir naminių gyvūnėlių savininkams.

Pridedami papildomi šepečiai
Rinkinyje rasite keletą papildomų šepetėlių, kuriuos galėsite laisvai sukeisti. „2 viename“ šepetys leis Jums išvalyti baldus, o plyšių šepetys leidžia išsiurbti sofų ir fotelių įdubas. O jei norite atsikratyti dulkių erkių iš savo lovos ar sofos, naudokite elektrinį čiužinio šepetėlį.

Susidoros su bet kokiais nešvarumais
Išskirtinį dulkių siurblio našumą lemia 100 000 aps./min. Variklis be šepetėlių, taip pat patentuotas horizontalus cikloninis dizainas, kuris apsaugo nuo užsikimšimo. Šie patobulinimai suteikia padidintą siurbimo galią, leidžiančią Xiaomi Jimmy H8 greitai ir efektyviai pašalinti nešvarumus - nuo dulkių ir trupinių iki plaukų.

Didelio našumo baterija
Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner suteikia ilgą siurbimo laiką. Ekonominiu režimu galite išsiurbti iki 60 minučių, standartiniu režimu - 25 minutes, o turbo režimu - apie 13 minučių. Atsakingas už tai yra galingas akumuliatorius, kurį sudaro 7 2500mAh elementai. Įkrauti Dulkių siurblį galite naudodami specialų sienos laikiklį. Taip pat galima atskirti akumuliatorių ir įkrauti jį atskirai. Yra galimybė pakeisti bateriją - tokiu būdu galite prailginti prietaiso tarnavimo laiką.

Lengva išlaikyti švarą
Siurbimas su Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner yra saugus ir higieniškas. Galite plauti filtrą ir šepečio ritinį po vandeniu, kad jie būtų švarūs ir taip pailginti jų tarnavimo laiką. Negana to, dulkių siurblio nešvarumo konteinerį ištuštinti paprasta - tereikia paspausti mygtuką ir išmesti atliekas į šiukšių dėžę. Jūs net neišsipurvinsite rankų!

Patogus priėjimas prie pagrindinės informacijos
Darbą su Xiaomi Jimmy H8 palengvins įmontuotas ekranas. Čia rodoma informacija apie baterijos lygį, filtro būseną ir dabartinį darbo režimą. Ekrane taip pat rodomi klaidų kodai. Tokiu būdu iš pirmo žvilgsnio sužinosite dulkių siurblio būklę, užtikrinsite tinkamą jo priežiūrą ir dar geriau suplanuosite valymą.

Techninė charakteristika:

Nominali galia: 500 W

Siurbimo galia: 160 AW

Triukšmo lygis: apie 80 dB

Variklis: be šepetėlių skaitmeninis variklis

Siurbimo slėgis: 25 000 Pa

Įtampa: 25,2 V

Baterija: 7x2500mAh

Veikimo laikas: su elektriniu šepetėliu: Eko režimas: iki 35 min. / standartinis režimas: iki 18 min. / turbo režimas: iki 11 min.; be elektrinio šepetėlio: Eko režimas: iki 60 min. / standartinis režimas: iki 25 min. / turbo režimas: iki 13 min.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.5 l

Komplektacija:
- Dulkių siurblys
- Metalinis vamzdis
- Elektrinis grindų šepetys
- Elektrinis čiužinio šepetėlis
- Įtrūkimų šepetėlis 2in1
- Teptukas 2in1
- Įkrovimo rankena
- Įkrovimo baterija
- Įkroviklis
- Sieninis įkroviklis

Siurblio svoris: 1.49 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

JIMMY_H8

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
160 W
Dulkių rinkiklio talpa
0.5 l
Siurbimo slėgis
25000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys

Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys, kuris yra itin lengvas (1.49 kg svorio), turi puikias galimybes. Iki 60 minučių veikimo laiko pakanka kruopščiai išvalyti net labai didelius namus, tuo tarpu 4 siurbimo režimai ir papildomi šepečiai suteikia prietaisui universalumo. Turėdamas 160AW įsiurbimo galią, Xiaomi Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner greitai susiurbia nešvarumus, o dėl įmontuoto ekrano jį lengva valdyti.

Rašyti atsiliepimą