• Sumažinta kaina
  • - 41.03 €

Xiaomi Jimmy JV85 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys

203.96 €
244.99 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Jimmy JV85 Cordless Vacuum Cleaner - valykite efektyviai ir patogiai. Siurblys aprūpintas praktišku LED ekranu, kuriame matysite siurbimo režimą ar baterijos įkrovimo lygį. Su pakuotėje esančiais keičiamais šepečiais galėsite išlaikyti švarią kiekvieną namų vietą. Siurbimo galia 185 AW, o jo veikimo laikas yra iki 60 minučių.

Greitai pašalina purvą
50 mm ritininis grindų šepetys kruopščiai nuvalo ir didesnes šiukšles, ir mažiausias dulkių daleles. Tai įmanoma dėl unikalaus kietų ir minkštų šerių derinio. Tai turi papildomą pranašumą - neįstringa nė vienas plaukas. Xiaomi Jimmy JV85 taip turi papildomą volelį su nailono ir gumines detalėmis, kuris kruopščiai išvalys Jūsų namų kilimus.

Specialių užduočių šepečiai
Ką dar rasite rinkinyje? Plyšių šepetėlis, skirtas fotelio ir sofos įduboms valyti, šepetys 2in1 baldams valyti, o čiužinio šepetys, skirtas atsikratyti dulkių ir erkių nuo Jūsų lovos, sofos ir patalynės. Pakeiskite šepečius ir pasinaudokite jų funkcionalumu, kad visapusiškai pasirūpintumėte savo namų tvarka.

Talpi baterija
Xiaomi Jimmy JV85 bateriją sudaro 7x2500mAh elementai. Galite patogiai jį nuimti ir pakeisti, prailgindami dulkių siurblio tarnavimo laiką. Prietaiso darbo laikas siekia iki 60 minučių. Tai yra pakankamai ilgas laikas, kad kelis kartus išsiurbtumėte nedidelius namus. Be to, specialus sieninis laikiklis leidžia vienu metu laikyti ir įkrauti Xiaomi Jimmy JV85. Tokiu būdu sutaupote laiko ir vietos!

Įmontuotas LED ekranas
Aiškus LED ekranas suteiks Jums svarbiausią informaciją apie Jūsų dulkių siurblį. Jis rodo dabartinę jo būseną, taip pat akumuliatoriaus įkrovimo lygį. Jei dulkių siurbimo metu jis nukrenta žemiau 10%, atitinkamas indikatorius tampa raudonas. Visa tai leis optimaliai suplanuoti valymą ir palengvins prietaiso valdymą.

Lengvas ir patogus naudoti
Valymas naudojant Xiaomi Jimmy JV85 dulkių siurblį reikalauja mažai pastangų ir gali būti tikrai malonus. Dėl belaidžio dizaino ir lengvo svorio galite jį lengvai pernešti, išsiurbti lubas ar pasiimti bet kur, kur norite. Kitas prietaiso pranašumas yra ergonomiška rankena, kuri daro siurbimą patogiu.

Lengva išlaikyti švarą
Xiaomi Jimmy JV85 taip pat yra susijęs su higiena ir saugumu. Vienu mygtuko paspaudimu galite ištuštinti nešvarumų konteinerį. Tokiu būdu sumažinsite sąlytį su purvu. Be to, nešvarumų talpyklą, filtrą ir šepečio ritinį galima plauti po tekančiu vandeniu. Tokiu būdu pasirūpinsite puikia dulkių siurblio būkle, prailginsite jo tarnavimo laiką ir suteiksite sau higienišką naudojimą.

Techninė charakteristika:

Nominali galia: 500 W

Siurbimo galia: 185 AW

Triukšmo lygis: apie 82 dB

Variklis: skaitmeninis be šepetėlių

Siurbimo slėgis: 20 000 Pa

Oro strautas: 1.2 m3/min

Baterija: 7x2500mAh

Įkrovimo laikas: apie 4 - 5 val

Veikimo laikas: su elektriniu šepetėliu - iki 45 min. ekonominiu režimu, iki 20 min. nstandartiniu režimu, iki 12 min. turbo režimu; be elektrinio šepetėlio - iki 60 min. ekonominiu režimu, iki 23 min. standartiniu režimu, iki 13 min. turbo režimu.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.6 l

Komplektacija:
- Dulkių siurblys
- Metalinis vamzdis
- Elektrinis grindų šepetys
- Elektrinis čiužinio šepetėlis
- Įtrūkimų šepetėlis 2in1
- Teptukas 2in1
- Kilimų šepetys
- Įkrovimo rankena
- Įkrovimo baterija
- Įkroviklis

Siurblio svoris pilnai sukomplektavus: 3.6 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

JV85

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
185 W
Dulkių rinkiklio talpa
0.6 l
Siurbimo slėgis
20000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Jimmy JV85 Cordless Vacuum Cleaner - belaidis dulkių siurblys

Xiaomi Jimmy JV85 Cordless Vacuum Cleaner - valykite efektyviai ir patogiai. Siurblys aprūpintas praktišku LED ekranu, kuriame matysite siurbimo režimą ar baterijos įkrovimo lygį. Su pakuotėje esančiais keičiamais šepečiais galėsite išlaikyti švarią kiekvieną namų vietą. Siurbimo galia 185 AW, o jo veikimo laikas yra iki 60 minučių.

Rašyti atsiliepimą