• Sumažinta kaina
  • - 13.58 €

Garmin Echomap UHD 92sv echolotas / jūrinė navigacija su GT54UHD-TM sonaru

1 368.00 €
1 381.58 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin ECHOMAP UHD 92sv echolotas / jūrinė navigacija su GT54UHD-TM sonaru - mažiau laiko žvalgybai, daugiau laiko žvejybai.
- Ryškus, puikiai saulės šviesoje įskaitomas 9" lietimui jautrus ekranas
- Komplektuojamas su kombinuotu "Garmin CHIRP" tradiciniu,„CHIRP ClearVü™“ ir „CHIRP SideVü™“ spinduoliu. Bei suderinamas su “Panoptix” spinduoliais
- Integruota "Garmin Quickdraw Contours" žemėlapių sudarymo programinė įranga leidžia kurti ir išsaugoti batimetrinius žemėlapius su 30 cm tarpais
- Wi-Fi ryšys - prieigai prie "ActiveCaptain™" programėlės, kad galėtumėte gauti išmaniojo telefono pranešimus1, prisijungti prie “Quickdraw Contours” bendruomenės ir “OneChart™”
- Dalinkitės kelionės taškais ir maršrutais su kitais “ECHOMAP” ir “STRIKER” įrenginiais

Šis ploteris turi daugybę integruotų privalumų: įrenginys yra lengvai montuojamas, turi ryškų, puikiai saulės šviesoje įskaitomą 9” ekraną, tradicinį „Garmin CHIRP“ spinduolį patogiam žuvų atskirimui, „CHIRP ClearVü™“ spinduolį, kuris tai, kas yra po laivu atvaizduoja kone fotografine kokybe. ECHOMAP UHD 92sv turi integruotą "Quickdraw Contours" žemėlapių sudarymo programinę įrangą, kuri leidžia kurti ir išsaugoti batimetrinius žemėlapius su 30 cm tarpais. Įrenginyje integruotas Wi-Fi ryšys - prieigai prie "ActiveCaptain™" programėlės, kad gautumėte išmaniojo telefono pranešimus1 ir galėtumėte naudotis “OneChart™” paslauga, kuri leidžia pirkti ir įdiegti naujausius žemėlapius. Be to, galite dalintis kelionės taškais ir maršrutais su kitais “ECHOMAP” ir “STRIKER” įrenginiais. Komplektacijoje taip pat yra greito nuėmimo tvirtinimas, kuris leidžia įrenginį greitai atjungti nuo elektros šaltinio ir nuimti nuo tvirtinimo.

"Garmin CHIRP" spinduolis
"Garmin CHIRP" spinduolio išgaunami vaizdai užtikrina puikų objektų atskyrimą, nes naudoja daugiau energijos objektams atskirti nei tradiciniai spinduoliai. Be to, ECHOMAP UHD 92sv yra suderinamas su “Minn Kota” ir “MotorGuide” varikliais, kurie turi integruotus spinduolius.

„CHIRP ClearVü™“ spinduolis
Garmin „CHIRP ClearVü™“ spinduolis tai, kas yra po laivu, atvaizduoja kone fotografine kokybe. Aiškiai matysite struktūrą, panirusius objektus ir žuvis. „Garmin CHIRP“, „CHIRP ClearVü“ spinduoliai yra sujungti į vieną spinduolį.

Garmin Quickdraw Contours
"Garmin Quickdraw Contours" žemėlapių sudarymo programinę įrangą, kuri leidžia kurti ir išsaugoti batimetrinius žemėlapius su 30 cm tarpais. Šie žemėlapiai priklausys tik jums ir jūs patys galėsite spręsti ar norėsite juos pasilaikyti sau ar pasidalinti jais su “Quickdraw Contours” bendruomene.

"ActiveCaptain™" programėlė
ECHOMAP UHD 92sv ploteris turi integruotą Wi-Fi ryšį, todėl galėsite naudotis "ActiveCaptain™" programėle, kuri leis jūsų ploterio ekrane matyti išmaniojo telefono pranešimus1, prisijungti prie “OneChart™” paslaugos, kuri leis atnaujinti, pirkti ir įdiegti naujausius žemėlapius. Taip pat galėsite naudotis “Quickdraw Contours” bendruomenės duomenimis, galėsite dalintis turimais žemėlapiais su kitais vartotojais ir atsisiųsti naujausius programinės įrangos atnaujinimus.

“SailAssist” savybės
"SailAssist" funkcijos apima: starto linijas, sustiprintą vėjo rožę bei antžemines linijas. Matykite tikrąjį ir menamą vėjo kampą bei greitį.Kai dalyvausite buriavimo varžybose, galėsite ne tik fiksuoti laiką iki varžybų starto, bet ir vizualizuoti jį ploteryje. Nustačius 2 atskirus starto linijos taškus, galėsite matyti virtualią buriavimo varžybų starto liniją. Tad priešais varžybų startą galėsite tiksliai žinoti likusį atstumą iki nustatytos starto linijos. Taip pat galėsite matyti likusį laiką iki varžybų pradžios ir likusį laiką “iššvaistymui”, tam, kad pasiektumėte starto liniją pačiu geriausiu laiku.

Atnaujinkite įdiegdami geriausius įmanomus Garmin žemėlapius
Įrenginio microSD™ kortelės lizdas suteikia galimybę naudoti papildomus atskirai įsigyjamus žemėlapius, tokius kaip “BlueChart g2 HD” arba “BlueChart g2 Vision HD” suteikia ir išskirtinę technologiją “Garmin Auto Guidance”, kuri parenka optimalų maršrutą į jūsų nurodytą vietą. “Auto Guidance2”, atsižvelgdama į jūsų laivo specifikacijas, iškart sukuria maršrutą, kuriuo išvengtumėte seklumų ir kitų žemėlapyje užfiksuotų kliūčių.

“Panoptix” spinduolio palaikymas
ECHOMAP UHD 92sv yra suderinamas su “Panoptix” tipo spinduoliais kurie tai, kas yra po laivu, atvaizduoja realiu laiku, net kai laivas nejuda. Galite matyti, kaip jūsų masalas lėtai grimzta į dugną, kaip žuvys juda vandenyje - kaip keičiasi žuvies judėjimas kai ji pastebi jūsų masalą.

NMEA 2000 tinklo palaikymas
NMEA 2000 tinklo palaikymas suteikia galimybę ploterį prijungti prie laivo variklio, išorinių jutiklių, “FUSION-LINK” garsos sistemos, autopiloto ir kitų prietaisų laive.

Pasiimkite ECHOMAP drauge
Jei grįžtate į sausumą, savo ECHOMAP galite lengvai pasiimti, taip užtikrindami įrenginio saugumą. Nereikia vargti prijunginėjant bei atjunginėjant laidus, nes šie jungiami tiesiai į laikiklį. Dėl to atjungti ECHOMAP maitinimą ir nuimti jį nuo laikiklio – labai paprasta.

Bendra
Fiziniai matmenys 28.2 x 16.4 x 6.0 cm
Ekranas 9" (22.9 cm) 19.9 x 11.3 cm
Ekrano skiriamoji geba 400 x 800 pixels
Ekrano tipas WVGA display
Svoris 1.0 kg
Pralaidumo vandeniui skalė IPX7
Energijos sąnaudos 18W
Antena Vidinis arba išorinis, naudojant NMEA 2000
Montavimo galimybės Bail or flush
Imtuvas 5 Hz
„Garmin Marine Network ™“ prievadai 1 Panoptix™
Perdavimo galia 500 W (RMS) / 4,000 W (nuo piko iki piko)
Žemėlapiai ir atmintis
Iš anksto įkelti žemėlapiai Viso pasaulio žemėlapis
Galima naudoti duomenų korteles 1 microSD™; 32 GB maks.
Kelio taškai 5
Pėdsakų žurnalas 50,000 taškų; 50 išsaugomų maršrutų
Maršrutai 100
Lauko pramogų funkcijos
Potvynių ir atoslūgių lentelės Taip
Kartploterio funkcijos
Suderinamas su „Garmin Sonar“ Taip
Palaiko AIS (stebi nurodytų laivų padėtį) Taip
Palaiko DSC (rodo padėties duomenis iš DSC palaikančio VHF radijo) Taip
„GCV™ Black Box“ sonaro palaikymas Taip
Suderinamas su „ActiveCaptain“ Taip
Buriavimo funkcijos Taip
Sonaro funkcijos ir specifikacijos
Galima naudoti dviejų dažnių (50/200 kHz) sonarą Taip
Galima naudoti dviejų spindulių (77/200 kHz) sonarą Taip
CHIRP sonaro technologija Taip (integruota)
ClearVü Taip su CHIRP (integruota)
SideVü Taip su CHIRP (integruota)
Maksimalus gylis 700 m @ 77 kHz, gėlo vandens
330 m @ 77 kHz, sūraus vandens
(gylis priklauso nuo dugno tipo ir kitų vandens sąlygų)
Dugno stebėjimas (rodo duomenis nuo dugno į viršų) Taip
Vandens temperatūros žurnalas ir grafikas Taip
Sonaro įrašymas Taip
Sonaro istorijos persukimas atgal Taip
Kontaktai
Suderinama su NMEA 2000® Taip
Keitiklio adatėlių numeriai 12
NNMEA 0183 įvesties prievadai 1
NMEA 0183 išvesties prievadai 1
Vaizdo įvesties prievadai Ne
Vaizdo išvesties prievadai Ne
Belaidis ryšys Taip
Garantija
Garantija: 24 mėn.
010-02341-01

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
9.0"
WiFi
Yra
Bluetooth
Nėra
Prekės tipas
Echolotai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Echomap UHD 92sv echolotas / jūrinė navigacija su GT54UHD-TM sonaru

Garmin ECHOMAP UHD 92sv echolotas / jūrinė navigacija su GT54UHD-TM sonaru - mažiau laiko žvalgybai, daugiau laiko žvejybai.
- Ryškus, puikiai saulės šviesoje įskaitomas 9" lietimui jautrus ekranas
- Komplektuojamas su kombinuotu "Garmin CHIRP" tradiciniu,„CHIRP ClearVü™“ ir „CHIRP SideVü™“ spinduoliu. Bei suderinamas su “Panoptix” spinduoliais
- Integruota "Garmin Quickdraw Contours" žemėlapių sudarymo programinė įranga leidžia kurti ir išsaugoti batimetrinius žemėlapius su 30 cm tarpais
- Wi-Fi ryšys - prieigai prie "ActiveCaptain™" programėlės, kad galėtumėte gauti išmaniojo telefono pranešimus1, prisijungti prie “Quickdraw Contours” bendruomenės ir “OneChart™”
- Dalinkitės kelionės taškais ir maršrutais su kitais “ECHOMAP” ir “STRIKER” įrenginiais

Rašyti atsiliepimą