Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams kaina
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams kaina
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams pigiau
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams internetu
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams išsimokėtinai
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams pigiai
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams lizingu
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams kaune
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams atsiliepimai
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams garantija
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams greitai
  • Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams epirkimas.lt

Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams

40.21 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - užtikrins, kad daugiau niekada nesijaudintumėte dėl savo gyvūnams skirto vandens grynumo. Keturių pakopų filtravimo sistema ir kalnų srautų įkvėpta vandens cirkuliacija užtikrina visišką Jūsų augintinių sveikatos saugumą. Valdykite įrenginį naudodami tam skirtą programą arba praktišką mygtuką. Taip pat galite išplėsti įrenginį su papildomais komponentais, pavyzdžiui, šildytuvu.

Nesterilizuoto vandens vartojimo pavojai
Vanduo, kurį geria Jūsų augintiniai, iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti švarus. Tačiau, jei jis nebuvo tinkamai sterilizuotas, jame yra daugybė pavojingų bakterijų, kurios dažnai sukelia nemalonias ligas, pavyzdžiui, cistitą, uretritą ar išorinį otitą. Apsaugokite savo augintinius nuo panašių pavojų, pateikdami jiems gerti tik išgrynintą vandenį - Petoneer Fresco Mini fontanas pasirūpins už Jus!

Keturios filtravimo pakopos
Petoneer Fresco Mini vandens fontanas siūlo unikalią 4 pakopų filtravimo sistemą. Pirmasis etapas yra didesnių dalelių sulaikymas naudojant specialią PP medžiagą. Toliau atliekamas filtravimas naudojant KDF filtrą, tada vanduo nukreipiamas per aktyvintos anglies filtrą ir galiausiai per jonų mainų dervos filtrą. Todėl fontanas pateikia augintiniams švaresnio, be šiukšlių ir kvapo vandens, taip sumažinant ligų riziką.

Gamtos įkvėptas
Gaivus, švarus vanduo, kuris beveik iškart priverčia susimąstyti apie kalnų upelį? Su Petoneer Fresco Mini tai įmanoma! Vandens cirkuliacija sukurta taip, kad geriausiai numalšintų Jūsų augintinio troškulį ir suteiktų neįtikėtiną gaivą. Dėl to Jūsų augintiniai trokšta gerti vandenį ir džiaugtiasi puikia sveikata.

LED šviesa
Įrenginyje yra langas, leidžiantis patikrinti vandens lygį. Tačiau nereikia to daryti nuolat. Petoneer Fresco Mini intelektualus jutiklis tai padarys už Jus! Jo dėka specialūs LED diodai suteiks Jums informacijos apie vandens lygį inde. Jie taip pat Jums primins, kada ateis laikas pakeisti filtrą. Dėl to Jūs galite lengvai pasirūpinti, kad Jūsų augintinis visada gautų šviežią ir švarų vandenį.

Paprastas valdymas - intuityvi programa
Gertuvas buvo sukurtas taip, kad jo veikimas būtų greitas ir intuityvus. Tiesiog paspauskite vieną mygtuką, kad galėtumėte naudotis jo funkcijomis. Paspauskite vieną kartą - prietaiso LED indikatorius įsijungia arba išsijungia. Paspauskite ir palaikykite - filtro laikmatis bus atstatytas. Norite daugiau? Norėdami gauti nuotolinį savo gertuvo valdymą, naudokite „Petoneer“ programą - galite nuotoliniu būdu jį įjungti arba išjungti, pritaikyti pagal savo pageidavimus ir netgi kurti išmaniąsias scenas.

Protingas dizainas
Petoneer Fresco Mini pasižymi praktišku, patogiu dizainu. 1.9 l talpos, jis gali suteikti švaraus vandens Jūsų augintiniams iki kelių dienų po vieno užpildymo. Norėdami patogiai išvalyti gertuvą, tiesiog nuimkite indą. Kai jį pakelsite, maitinimas automatiškai nutrūks, kad apsaugotų įrenginį nuo trumpojo jungimo dėl kontakto su vandeniu. Tai dar ne viskas! Petoneer Fresco Mini yra pasviręs 7° kampu, todėl Jūsų augintiniai gali patogiai gerti nerizikuodami pakenkti nugarai. Negana to, neslystančios pagalvėlės palaiko gaminį stabilų, o aukšti kraštai neleidžia vandeniui išsilieti.

Nepaprastai tylu
Įrenginyje naudojamas specialus pakabinamas žemos įtampos nuolatinės srovės siurblys. Dėl to fontanas ne tik stebina savo efektyvumu, bet ir veikia išskirtinai tyliai - tai įmanoma dėl sumažėjusio vibracijos dažnio. Todėl Petoneer Fresco Mini garso lygis neviršija 35 dB. Miegokite palaimingoje tyloje su savo mylimais augintiniais - nereikalingas triukšmas netrukdys Jūsų poilsiui.

Išplečiama
Ar norėtumėte dar labiau pasirūpinti savo augintinio poreikiais? Mes turime būdą! Petoneer Fresco Mini turi papildomą lizdą, kuriame galite įdėti jo funkcionalumą didinančius elementus - šildytuvą ar sterilizatorių. Pirmasis bus ypač naudingas šaltomis dienomis. Jo dėka po ilgo žiemos pasivaikščiojimo Jūsų augintiniui bus prieinamas šiltas vanduo. Kita vertus, sterilizatorius, naudodamas UV-C spinduliuotę, pašalina bakterijas iki 99% tikslumu, užtikrindamas, kad tai, ką geria Jūsų pūkuoti draugai, yra švaru ir be bakterijų. *Papildomi įrenginiai įsigyjami atskirai.

Suderinamas su TUYA
Fontanas Petoneer Fresco Mini yra pagrįstas TUYA platforma. Tai reiškia, kad jis yra suderinamas su kitais produktais, kuriuose naudojama „TuyaSmart“. Siekiant suteikti Jums geriausią vartotojo patirtį, „Petoneer“ programa taip pat buvo sukurta remiantis „Tuya“ protokolu. Tai daro jį labai intuityvų, lengvai naudojamą ir dar funkcionalų, suteikiant Jums daugybę papildomų galimybių.

Specifikacijos:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik filtruotą vandenį

Modelis: WF004

Įvestis: DC 5V / 2A

Filtravimo sistema: yra (4 lygiai)

Talpa: 1.9 l

Vardinė galia: ≤0,5 W

LED šviesa: yra

Sąsaja: mygtukas

Komplektacija: 1x Fresco Mini vandens fontanas, 1x filtras

Matmenys: 180x175x147 mm

Svoris: 0.75 kg

Spalva: balta, pilka

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

PN-110010

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės šunims ir katėms

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - gertuvas augintiniams

Xiaomi Petoneer Fresco Mini Water Fountain - užtikrins, kad daugiau niekada nesijaudintumėte dėl savo gyvūnams skirto vandens grynumo. Keturių pakopų filtravimo sistema ir kalnų srautų įkvėpta vandens cirkuliacija užtikrina visišką Jūsų augintinių sveikatos saugumą. Valdykite įrenginį naudodami tam skirtą programą arba praktišką mygtuką. Taip pat galite išplėsti įrenginį su papildomais komponentais, pavyzdžiui, šildytuvu.

Rašyti atsiliepimą