• Sumažinta kaina
  • - 61.55 €

Garmin dezl LGV700 MT-D EU GPS navigacija sunkvežimiams

379.98 €
441.53 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin dezl LGV700 EU MT-D GPS navigacinis įrenginys sunkvežimių ir autobusų vairuotojams su žemėlapių atnaujinimu visą įrenginio eksploatavimo laikotarpį

7” dydžio navigacinis įrenginys su visos Europos žemėlapiais ir nemokamais atnaujinimais.
Sunkvežimiams pritaikyti maršrutai, pagal sunkvežimio dydį, svorį ir įspėjimai apie artėjančių tiltų aukščius, stačius nuolydžius, leistiną transporto priemonės svorį kelyje ir daugiau.
Nemokama tiesioginė informacija apie eismą keliuose, naudojant Garmin Drive programėlę.
Įspėjimai apie važiavimo pertraukėles vairuotojui, taip pat sunkvežimiams ir jų vairuotojams skirtas katalogas (pvz:. dušai, tualetai), verti dėmesio objektai (POI), kuriuos įvertino sunkvežimių vairuotoja.
Valdykite dēzl™ LGV700 balsu ir mėgaukitės Bluetooth® laisvų rankų įranga, išmaniaisiais pranešimais ir integruotu Wi-Fi® ryšiu, lengviems žemėlapių ir programinės įrangos atnaujinimams nenaudojant kompiuterio.
Galimybė paversti navigaciją norimu kampu ("landscape" ir "portrait" ekrano režimai).
Galimų iškrovimo vietų atvaizdavimas.

Didelis ekranas
Ryškus ir aiškus 7 colių jutiklinis ekranas rodo, kad šis „Dēzl“ sunkvežimio navigatorius yra skirtas lengvam maršruto stebėjimui ir intuityviam valdymui. Mėgaukitės galimybe matyti ekraną kraštovaizdžio arba portreto režimu.

Sunkvežimiams pritaikyti maršrutai
dēzl™ LGV700 turi detalius, visos Europos žemėlapius, kurie taip pat turi apribojimų duomenis keliuose: tiltų aukščius, įspėjimus apie pavojingus posūkius, svorio apribojimus ir kitą informaciją apie pagrindinius kelius ir greitkelius. Tiesiog įveskite transporto priemonės informaciją (aukštį, svorį, ilgį, plotį ir pavojingo krovinio informaciją) ir raskite sunkvežimiams optimizuotus maršrutus, pagal transporto priemonės matmenis, svorį ir aukštį. Funkcija “Paprastas sunkvežimio profilis” leis lengvai ir greitai pakeisti velkamos priekabos matmenis, vienu paspaudimu. Su kelionių planavimo funkcija galėsite susikurti norimą kelionės maršrutą pagal kelis pasirinktus taškus ir juos išsaugoti būsimoms kelionėms.

Nemokamos paslaugos
Garmin Drive, tai nemokama mobilioji programėlė kuri susies įrenginį dēzl™ LGV700 su iPhone® arba Android™ išmaniaisiais telefonais. Susiejus dēzl navigaciją su išmaniuoju telefonu jūs galėsite gauti tiesioginę informaciją apie kelius, greičio radarus, orų informaciją ir degalų kainas degalinėse.

Valdykite savo balsu
Valdykite dēzl™ LGV700 navigacinį įrenginį tiesiog savo balsu ir leiskite jam darbą atlikti už jus, tam kad jūsų rankos nuolat išliktų ant vairo.

Lengva atnaujinti Wi-Fi ryšiu
Naujus žemėlapius ir programinę įrangą atnaujinti itin lengva Wi-Fi ryšiu. Kai įrenginys susiejamas su namų Wi-Fi tinklu, ekrane automatiškai atsiranda pranešimas apie galimą naujinį, jeigu toks prieinamas. Tuomet reikia prijungti įrenginį prie krovimo lizdo ir palaukti, kol jis Wi-Fi ryšiu atsiųs naujinius

Išmanieji pranešimai
Susieję išmanųjį telefoną su dēzl™ LGV700 navigaciniu įrenginiu Bluetooth ryšiu, galėsite skambinti naudodamiesi laisvų rankų įranga, neatitraukdami rankų nuo vairo. Įrenginyje yra integruotas stiprus garsiakalbis, su kuriuo girdėsite pašnekovą net ir triukšmingose vairavimo sąlygose. Be to, galėsite atlikti, priimti, atmesti skambučius ir perskaityti trumpąsias žinutes ar kitus pranešimus net neprisiliesdami prie savo išmaniojo telefono.

Paprasta planuoti poilsio pertraukėles
Tam kad keliautumėte dar paprasčiau ir kelionės metu turėtumėte mažiau rūpesčių, dēzl™ LGV700 navigacinis įrenginys suteiks naudingus įspėjimus kuomet bus metas sustoti poilsio pertraukėlei ir pateiks Wi-Fi ryšio vietų, taip pat artimiausių viešbučių, kavinių, dušų ar stovėjimo aikštelių informaciją. Galite netgi nusistatyti pageidaujamos poilsio aikštelės prioritetus, tokius kaip Wi-Fi, dušai ir rasti artimiausią, jūsų poreikius atitinkančią poilsio aikštelę.

Įspėjimai vairuotojui
Norėdami paskatinti saugesnį vairavimą ir padidinti situacijos supratimą, vairuotojų perspėjimai įspėja apie artėjančius aštrius posūkius, greičio pokyčius, geležinkelio pervažas ir dar daugiau.

"Load-to-dock guidance" funkcija
Kai artėjate prie jūsų kelionės tikslo, gabenimo nuo doko nurodymai rodo galimas pakrovimo zonas ar sandėliu vietas, kad būtų lengviau išsiaiškinti, kur jums reikia nuvykti.

Atbulinės eigos vaizdo kamera
Matykite kas vyksta už jūsų sunkvežimio, jums važiuojant atbulomis su Garmin atbulinės eigos vaizdo kamera (įsigyjama atskirai). dēzl™ LGV700 navigacinį įrenginį susiejus su belaide BC 35 atbulinės eigos vaizdo kamera, vaizdą matysite tiesiog savo navigacijos ekrane.

Tvirtinimo galimybės
dēzl LGV700 turi kelias montavimo galimybes, įskaitant magnetinį laikiklį su pakrovimu ir didelio galingumo siurbtuku, prisukamą laikiklį ir 1 colio rutulinį adapterį su AMPS plokšte, suderinamą su RAM tvirtinimo sistemomis.

Bendra
Gamintojo kodas 010-02313-10
Fiziniai matmenys 177 x 106 x 19 mm
Rodymo dydis 6,95" (17,7 cm) įstrižainė, 152 x 89 mm
Ekrano skiriamoji geba 1024 x 600 pikselių
Ekrano tipas 7" plataus vaizdo IPS, spalvinis TFT, su integruotuoju talpiniu jutikliniu skydeliu
Svoris 240 g
Baterijos tipas Įkraunamoji ličio jonų
Baterijos veikimo laikas Iki 2 val.
Žemėlapiai ir atmintis
Iš anksto įkelti gatvių žemėlapiai Taip
Duomenų kortelės „microSD™“ kortelė (nepateikiama)
3D pastatai ir reljefas Taip
3D reljefas Taip
Vidinė saugykla 16 GB
Includes map updates Taip
Kameros funkcijos
Suderinama su galinio vaizdo kamera Taip (BC™ 30)
Navigacijos funkcijos
„Garmin Real Directions™“ orientyrų nuorodos Taip
„Millions of Foursquare®“ vietos pagal interesus Taip
„TripAdvisor®“ keliautojų reitingai Taip
Maršruto per pageidaujamus miestus / gatves kūrimas Taip
Balsu suaktyvinama navigacija (valdykite įrenginį sakydami komandas)
Tik visos Europos versijoje
Taip
Eismo informacijos naujiniai Taip (su Garmin Drive™ app)
Pagalba kelyje ir sankryžų vaizdai (rodomi sankryžų ženklai) Taip
Skambinimas naudojantis „Bluetooth®“ Taip
Greičio apribojimo indikatorius (rodomi greičio apribojimai daugelyje pagrindinių Europos ir JAV kelių) Taip
Įspėjimai vairuotojui apie staigius posūkius, mokyklų zonas, šviesoforus, greičio kameras ir kt. Taip
Išplėstinės funkcijos
Išmanieji pranešimai per programą Taip
„Wi-Fi®“ žemėlapio ir programinės įrangos naujiniai Taip
Realiuoju laiku teikiamas paslaugas pasiekite naudodamiesi programėle Taip
Vilkikų su priekabomis funkcijos
Specialūs sunkvežimių maršrutai Taip, rasite sunkvežimiams skirtus maršrutus, pritaikytus pagal jūsų sunkvežimio dydį ir svorį.
Nuorodos nuo pakrovimo iki iškrovimo Taip
Populiarių sunkvežimių maršrutų duomenys Taip
Paprastas sunkvežimio profilis Taip
Sunkvežimių ir priekabų paslaugų katalogas Taip
Sunkvežimių lankytinos vietos Taip
IFTA degalų registravimo galimybė Taip
Įspėjimai dėl HOS pažeidimo Taip
Ausinių lizdas / garso išvestis Taip
Sunkvežimių greičio apribojimai Taip
Pranešimai apie valstijų ir šalių sienas – sunkvežimiai Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai – sunkvežimiai Taip
Mylių žymų informacija – sunkvežimiai Taip
Garantija
Garantija: 24 mėn.
010-02313-10

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
7.0"
Vaizdo registratorius
Nėra
WiFi
Yra
Bluetooth
Yra
Prekės tipas
GPS sunkvežimiams

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin dezl LGV700 MT-D EU GPS navigacija sunkvežimiams

Garmin dezl LGV700 EU MT-D GPS navigacinis įrenginys sunkvežimių ir autobusų vairuotojams su žemėlapių atnaujinimu visą įrenginio eksploatavimo laikotarpį
7” dydžio navigacinis įrenginys su visos Europos žemėlapiais ir nemokamais atnaujinimais.
Sunkvežimiams pritaikyti maršrutai, pagal sunkvežimio dydį, svorį ir įspėjimai apie artėjančių tiltų aukščius, stačius nuolydžius, leistiną transporto priemonės svorį kelyje ir daugiau.
Nemokama tiesioginė informacija apie eismą keliuose, naudojant Garmin Drive programėlę.
Įspėjimai apie važiavimo pertraukėles vairuotojui, taip pat sunkvežimiams ir jų vairuotojams skirtas katalogas (pvz:. dušai, tualetai), verti dėmesio objektai (POI), kuriuos įvertino sunkvežimių vairuotoja.

Rašyti atsiliepimą