Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas kaina
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas kaina
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas pigiau
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas pigiau
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas išsimokėtinai pigiai
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas lizingu
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas kaune
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas atsiliepimai
  • Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas garantija

Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas

32.39 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Baseus GaN Lite Quick Travel Charger 65W - - turi du USB tipo C išvesties prievadus, todėl vienu metu galite įkrauti du įrenginius. Be to, abu prievadai palaiko greitą įkrovimą. Su CCGAN2L-E01 įkrausite ne tik savo Android telefoną, planšetę ar iPhone, bet ir belaidžius garsiakalbius bei ausines, fotoaparatų įrangą, Powerbank ir kt.

Greito įkrovimo technologijos
CCGAN2L-E01 palaiko tris greito įkrovimo technologijas. Power Delivery 3.0 yra aukštos įtampos įkrovimo standartas, kuris greitai ir saugiai įkraus įvairius įrenginius, pavyzdžiui, iPhone ar MacBook. Naudodami Samsung Adaptive Fast Charge galite įkrauti savo įrenginį daug greičiau nei naudodami įprastą įkroviklį. Su šia technologija suderinami telefonai, pavyzdžiui, „Samsung S20/S9/Note 10“, o „Qualcomm Quick Charge 4.0“ įrenginį įkraus keturis kartus greičiau nei įprastas įkroviklis. Su šia greito įkrovimo technologija suderinami įrenginiai yra „Xiaomi 10/9 Pro/8“. Įkroviklis taip pat palaiko Huawei SCP protokolą. Su SCP suderinami telefonai yra, pavyzdžiui, „Huawei Mate 30/P30“. Atminkite, kad ir įrenginys, ir laidas turi palaikyti greitą įkrovimą. Priešingu atveju Jūsų įrenginys bus įkraunamas įprastu režimu. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad įkroviklio galia mažėja priklausomai nuo prijungtų įrenginių skaičiaus.

7 saugumo lygiai
„Baseus“ įkroviklis išlaikė daugybę saugos testų ir gavo kelis sertifikatus, todėl galite juo naudotis be rūpesčių. Valdymo mikroschemų rinkinys suderina kiekvieno įrenginio srovę ir apsaugo jį nuo pažeidimų. 7 apsaugos lygiai Jūsų įrenginys ir įkroviklis yra apsaugoti nuo perkrovimo, per didelio iškrovimo, viršįtampio, perkaitimo, viršsrovių, trumpojo jungimo ir elektromagnetinio lauko. BTC technologija pagreitina šilumos išsiskyrimą, neleidžiant įrenginiui perkaisti.

Didžiulės galimybės, mažas dydis
Dėl naujos technologijos Baseus įrenginys yra 30% mažesnis nei standartinis įkroviklis, todėl užima mažiau vietos. Be to, CCGAN2L-E01 yra efektyvesnis už standartinį įkroviklį, nes reguliuoja išėjimo galią pagal akumuliatoriaus įkrovimo lygį. Naudodami platų 100–240 V įtampos diapazoną ir 50–60 Hz įtampos dažnių diapazoną, įkroviklį galite naudoti bet kurioje pasaulio vietoje. Dėl kompaktiško dydžio jį lengva laikyti, todėl prietaisas idealiai tinka kelionėms.



Techniniai duomenys

Prekės kodas: CCGAN2L-E01

Tipas: Buitinis

Įvestis: AC 100-240V, 50/60Hz, 1.5A Max

Išvestis:
Type-C1: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A 65W
Type-C2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A 65W
Type-C1 + Type-C2: 45W+18W, 18W + 45W, 30W+30W

Greitasis įkrovimas: yra

Belaidis įkrovimas: nėra

Svoris: 115 g

Matmenys: 100 x 35 x 30 mm

Medžiaga: ABC + PC

Spalva: juoda

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

CCGAN2L-E01

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Belaidis įkrovimas
Nėra
Greitasis įkrovimas
Yra
USB jungčių skaičius
x2
Įkroviklio tipas
Buitinis
1x USB išėj. srovė (maks.)
3 A
Įėjimo įtampa
220V
Prekės tipas
Įkrovikliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Baseus GaN Lite Quick Travel Charger C+C 65W - buitinis įkroviklis, juodas

Baseus GaN Lite Quick Travel Charger 65W - turi du USB tipo C išvesties prievadus, todėl vienu metu galite įkrauti du įrenginius. Be to, abu prievadai palaiko greitą įkrovimą. Su CCGAN2L-E01 įkrausite ne tik savo Android telefoną, planšetę ar iPhone, bet ir belaidžius garsiakalbius bei ausines, fotoaparatų įrangą, Powerbank ir kt.

Rašyti atsiliepimą