• Sumažinta kaina
  • - 10.70 €

Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro vidaus stebėjimo kamera

49.98 €
60.68 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro - aukšta vaizdo kokybė, patobulintas AI. 3 milijonų taškų vaizdo sensorius. 360° panorama - korpuso pasukimas horizontaliai ir sensoriaus kilnojimas žemyn-aukštyn. Spalvotas vaizdas esant silpnam apšvietimui. Žmogaus aptikimas ir sekimas. Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, todėl per nuotolį galėsite girdėti kas vyksta patalpoje ir transliuoti savo balsą į kamerą.

3 milijonai pikselių, kad vaizdas būtų dar aiškesnis
„Mi 360° Home Security Camera 2K Pro“ namų saugos kamera su atnaujintu 3 milijonų taškų (iki 2304×1296) sensoriumi, kad vaizdas būtų aiškus kiekviename kadre.

F1.4 didelė diafragma ir 6P objektyvas užtikrina puikią vaizdo fiksavimo patirtį
F1.4 didelės diafragmos objektyvas leidžia patekti žymiai daugiau šviesos, užfiksuojant detalius vaizdus net esant silpnam apšvietimui. Visiškai patobulintas objektyvas efektyviai sumažina šviesos lūžį, kad būtų aiškesni ir detalesni vaizdai.

Patobulintas infraraudonųjų spindulių naktinis matymas, kad vaizdai būtų aiškūs net esant silpnam apšvietimui
940 nm infraraudonųjų spindulių šviesa be matomo raudono švytėjimo leidžia Jums ir Jūsų šeimai miegoti netrukdomai, turi didelio jautrumo vaizdo jutiklį ir rodo spalvotus vaizdo įrašus esant silpnam apšvietimui.

Dvigubo mikrofono triukšmo slopinimas, kad būtų aiškiau dvipusis balso skambutis
Palaiko dvipusio realaus laiko balso skambučius su dvigubais mikrofonais, kurie naudoja aktyvią triukšmo mažinimo technologiją, kad efektyviai sumažintų garsiakalbių aidą ir pagerintų Jūsų skambučių kokybę.

Stebėkite nuotoliniu būdu
Bet kuriuo metu stebėkite, kas Jums svarbu, per nuotolinę prieigą išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje ir „Mi Smart Clock“. Paprasčiausiai paklauskite „Mi Smart Clock“, kad galėtumėte realiuoju laiku peržiūrėti vaizdo kameros išvestį. „Mi Smart Clock“ ir kitus įrenginius, kuriuos galima susieti su šiuo produktu, reikia įsigyti atskirai.

360 ° panoraminio pakreipimo - priartinimo panorama, skirta stebėti viską be aklųjų zonų
„Mi 360° Home Security Camera 2K Pro“ turi dvigubos ašies variklį su pakreipimo - tolinimo funkcija, su 360 ° horizontaliu ir 118 ° vertikaliu žiūrėjimo kampu.

Privatumo apsaugai
Kai nenorite, kad kamera nestebėtu patalpos, išjungti ją per „Mi Home“ programą. Įšjungus fotoaparato objektyvą, jis bus automatiškai pasuktas žemyn korpuso viduje, kad apsaugotų Jūsų privatumą.

Dviejų juostų „Wi-Fi“ ryšys, be vėlavimo
Palaiko 2,4 GHz / 5 GHz dvigubos juostos „Wi-Fi“ ryšius, sumažina signalo trukdžius, pagerina perdavimo greitį ir užtikrina stabilesnį ryšį be vėlavimo.

Integruotas „Bluetooth“ leidžia prisijungti kitus išmaniuosius įrenginius
„Mi Security Camera 2K Pro“ turi įmontuotą „Bluetooth“ . Prijunkite „Bluetooth“ įrenginius, kad galėtumėte peržiūrėti įrenginio duomenis per „Mi Home“ programą. Pasiekite nustatymus, kad susietumėte savo įrenginį su kitais „Xiaomi“ išmaniaisiais įrenginiais.

Sklandi peržiūra taupo saugojimo vietą
Naujos kartos H.265 vaizdo kodavimo technologija leidžia sklandžiai žiūrėti nekeičiant tinklo sąlygų, taupo pralaidumą ir suteikia aiškų ir išsamų vaizdą. H.265 vaizdo įrašams reikia tik 50% saugyklos vietos, reikalingos tradiciniams H.264 vaizdo įrašams su tuo pačiu pikseliu skaičiumi ir duomenų perdavimo sparta, taigi Jūs sutaupote pusę vietos.

Palaiko standartinį ir apverstą montavimą su 180° ekrano pasukimu
Komplekte yra įsukamas pagrindas, skirtas lengvai montuoti prie sienos ar lubų. Norėdami montuoti atvirkščiai, pasukite ekraną kameros nustatymuose, kad vaizdas būtų rodomas įprastai.

Trys saugojimo būdai padidina saugumą
Palaiko tris saugojimo būdus, į vietinę „Micro SD“ kortelę, NAS įrenginius ir CLOUD, todėl galite ramiai kurti atsargines duomenų kopijas.

Techniniai duomenys

Raiška: 2K 1296p

Apžvalgos kampas: 110°

Duomenų talpykla: MicroSD (iki 32GB, įsigyjama atskirai)

Video dekkodavimas: H.265

Duomenų perdavimas: Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n/ac 2.4 GHz / 5 GHz, Bluetooth 4.2

Įmontuotas mikrofonas: yra

Įmontuotas garsiakalbis: yra

Maitinimo įėjimas: 5V / 2A (micro USB)

Papildomos funkcijos: 360° vaizdas, judesio aptikimas, naktinio matymo režimas.

Darbinė temperatūra: -10°C iki 50°C

Spalva: balta

Dydis: 122x78x78 mm

Svoris: 349 g

Komplektacija: kamera, maitinimo šaltinis, sieninis laikiklis, USB kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR4193GL

Charakteristikos

Raiška
3MP
Spalva
Balta
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
360° 2K Pro
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro vidaus stebėjimo kamera

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro - aukšta vaizdo kokybė, patobulintas AI. 3 milijonų taškų vaizdo sensorius. 360° panorama - korpuso pasukimas horizontaliai ir sensoriaus kilnojimas žemyn-aukštyn. Spalvotas vaizdas esant silpnam apšvietimui. Žmogaus aptikimas ir sekimas. Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, todėl per nuotolį galėsite girdėti kas vyksta patalpoje ir transliuoti savo balsą į kamerą.

Rašyti atsiliepimą