• Sumažinta kaina
  • - 15.53 €

Huawei Watch Fit Elegant 41mm TIA-B29, Forsty White - išmanusis laikrodis

93.46 €
108.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

HUAWEI WATCH FIT Elegant išmanusis laikrodis su 1.64" raiškiu AMOLED ekranu. Automatinis ryškumo reguliavimas suteikia galimybę geriau žiūrėti saulės šviesoje, o šeši „Always-On“ laikrodžių "tapetai" leidžia Jums išreikšti savo asmeninį stilių ir nuotaiką bet kurią dieną.

Atnaujinkite savo kasdienį stilių
Suasmeninkite prietaiso temą, kad ji atitiktų Jūsų kasdienį įvaizdį su įvairiais spalvotais laikrodžių "tapetais". Be oficialių gamintojo siūlomų, „Watch Face Store“ parduotuvėje yra dar daugiau stulbinamų laikrodžių "tapetų", kuriuos galite pasirinkti. Taip pat galite tinkinti savo turimus paveikslėlius iš savo mobiliojo prietaiso.

Pritaikyta Jūsų patogumui
Dabar laikrodžio ekrane svarbias funkcijų atvaizdavimą galima lengvai pritaikyti pagal save. Tai, kas Jums labiausiai rūpi, pavyzdžiui, orai, širdies ritmas, žingsniai, akumuliatoriaus veikimo laikas ir kiti parametrai, gali būti laisvai pasirenkami ir nustatomi Jums tinkamoje vietoje pagal Jūsų žiūrėjimo įpročius.

Bet koks Jūsų norimas stilius
Siekiant aukščiausios kokybės ir tvirtas dizaino, tekstūrinis matinis laikrodžio rėmas puikiai derinamas su spalvingvomis ir minkštomis apyrankėmis. „Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis Jums visada suteikia rafinuotumo.

Lengvesnis dizainas, ilgesnė baterijos veikimo trukmė
Neįtikėtinai plonas ir lengvas „Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis turi dar geresnio našumo akumuliatorių sveriantį tik 21 gramą, paverčiantį jį puikiu visos dienos kompanionu. Šis laikrodis, kurį sudaro dviguba mikroschemų rinkinio architektūra ir energijos taupymo algoritmai, gali tarnauti iki 10 dienų. Naudodamas greito įkrovimo technologiją, laikrodis gali taranuti Jusm visą dieną, pakrautas vos 5 minutes.

Privatus treneris Jūsų laikrodyje
Pradėkite treniruotis bet kada naudodami „Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodį ir neieškokite demonstracinių treniruočių vaizdo įrašų. Šis laikrodis teikia 12 rūšių animacinių greitų treniruočių, pavyzdžiui, „Pratimai darbe“, „Viso kūno tempimas“, „Pilvo preso apkrovos“ ir apima 44 standartines judesių demonstracijas. Maksimaliai išnaudokite laiką per kavos pertraukėlės ar tingiomis savaitgalio valandomis, kad išliktumėte judrūs padedant šiam išmaniajam laikrodžiui.

96 treniruočių režimai
„Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis pateikia tikslius realiojo laiko 11 profesionalių sporto rūšių treniruočių parametrus, įskaitant bėgimą, plaukimą ir važinėjimą dviračiu. 85 pasirinktiniai treniruočių režimai leidžia išnaudoti savo galimybes, nesvarbu, ar esate joga praktikuotojas, ar mėgstate didelio intensyvumo treniruotes. Laikrodis taip pat seka Jūsų širdies ritmą, kalorijas ir treniruotės trukmę realiu laiku.

Raskite geriausią savo ritmą
Su įmontuotu GPS jutikliu, 5 ATM, AI širdies ritmo algoritmu ir novatoriškais jutikliais, „Huawei Watch FIT Elegant“ išmanusis laikrodis yra sukurtas visiems Jūsų mankštos būdams. Šis laikrodis padeda geriau treniruotis, realiu laiku pateikdamas duomenis apie mokslinius treniruočių efekto įvertinimus ir profesionalias rekomendacijas.

Protingas treniruočių partneris, Išplėstiniai nustatymai
„Huawei Watch FIT Elegant“ išmanusis laikrodis sugeba nustatyti treniruotės pradžią, atpažinti treniruotės tipą ir priminti, kad reikia pradėti ją stebėti. Nesvarbu, ar bėgate, ar plaukiate, „Huawei Elegant“ laikrodis gali sekti tikslią treniruotės informaciją, kurios Jums reikia. Baigę sportuoti galite pamatyti išsamesnius duomenis, profesionalią analizę ir mokslines gaires „HUAWEI Health“ programėlėje.

Išlikite motyvuoti kiekvieną dieną
„Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis stebi Jūsų kūno aktyvumo progresą visą dieną ir kartkartemis primena Jums, kad reikia atsistoti norint išvengti perteklinio sėdėjimo. Laikrodis trimis spalvingais apskritimais registruoja Jūsų dienos žingsnių skaičių, aktyvias valandas ir vidutinio ar didelio intensyvumo užsiėmimų laikotarpius ir suteikia Jums įgyvendinimo džiaugsmą, kai juos užbaigiate.

24 valandų širdies ritmo stebėjimas
Dėka širdies ritmo stebėjimo technologijos „HUAWEI TruSeen™“, šis išmanusis laikrodis gali tiksliai stebėti Jūsų širdies ritmą realiuoju laiku dienos metu ar net ir miegant. Laiku nustatykite, ar širdies ritmas viršija įprastą diapazoną, ir išsiųskite priminimą, kad Jums būtų suteikta sveikatos apsauga visą dieną.

Deguonies tankio nustatymas
Dėl labai žemo kraujo prisotinimo deguonimi (SpO2) gali kilti sveikatos problemų. Pabandykite dėvėti „realiuoju laiku“ laikrodį ir paprastu palietimu pradėkite aptikti SpO2. Tik per kelias sekundes jis tiksliai parodys aptikimo duomenis ir pateiks nuorodą, kaip atkreipti dėmesį į savo sveikatą.

Pasiruoškite ypatingoms dienoms
Sekite savo menstruacijų ciklą ir numatykite ovuliacijos datą su šiuo išmaniuoju laikrodžiu. „Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis gali Jums atsiųsti priminimus pagal įrašus ir padėti pasiruošti ypatingoms dienoms.

Geresnis miego stebėjimas
Remiantis širdies ritmu ir „HUAWEI TruSleep™“ miego stebėjimo technologija, šis laikrodis gali tiksliai fiksuoti Jūsų miego būsenas ir išanalizuoti Jūsų miego kokybę, taip pat pateikiant daugiau nei 200 mokslinių patarimų, kaip pagerinti Jūsų miego kokybę.

Paleiskite savo stresą
„HUAWEI TruRelax™“ technologija ir visos dienos streso stebėjimo algoritmas gali efektyviai stebėti Jūsų streso lygius, kad pamatytumėte, ar jaučiatės įsitempę. Pabandykite atlikti siūlomus kvėpavimo pratimus, kuriuos rekomenduojama atlikti, kad paleistumetė stresą, kai patiriate įtampą.

Momentiniai pranešimų priminimai
Laiku teikdamas priminimus per SMS žinutes, gaunamus skambučius, kalendoriaus įvykius ir kitas socialinų medijų programėles, „Huawei Watch FIT Elegant“ laikrodis suteikia Jums galimybę nepraleisti jokių svarbių reikalų.

Asmeninis Jūsų asistentas
Dabar galite geriau valdyti grojamą muziką, fotografuoti nuotoliniu būdu arba akimirksniu rasti savo telefoną naudodami šį išmanųjį laikrodį. Taip pat galite naudoti kitas funkcijas, tokias kaip Orų prognozė, Žadintuvas, Laikmatis, Chronometras, Žibintuvėlis.

Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: iOs ir Android
Ekrano plotis (mm): 41mm
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 46 x 30 x 10.7
Svoris: 27 g (be dirželio)
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano raiška: 456x280
Ekrano tipas: AMOLED
Korpuso medžiaga: Plastikas
Korpuso medžiaga: Silikonas
Drėgmei atsparus korpusas: Iki 50 m
Standartinė korpuso apsauga: 5 ATM
Vidinė atmintis: 4 GB
Bluetooth: Yra
Bluetooth versija: 5.0
Atminties kortelė: Nėra
Mobilieji duomenys: Nėra
SIM tipas: Nėra
Wi-Fi: Nėra
GPS navigacija: Yra
NFC: Nėra
Vibravimo funkcija: Yra
„Smart“ priminimai: Yra
Kamera: Nėra
Telefono kameros valdymas: Nėra
Deguonies tankio nustatymas: Yra
Širdies ritmo matavimas: Yra
Slėgio matavimas: Nėra
Kalorijų skaičiuoklė: Yra
Miego stebėjimas: Yra
Žadintuvas: Yra
Žingsnių matuoklis: Yra
Akselerometras: Yra
Giroskopas: Yra
Barometras: Nėra
Darbo laikas belaidžiu režimu: Įprastas naudojimas: 10 dienų, intensyvus naudojimas: 7 dienų, GPS režimas: 12 val.
Įkrovos tipas: Magnetinis
Garantija: 24 mėn.
55026333

Charakteristikos

Spalva
Balta
Dydis
41mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Yra
Korpuso forma
Kvadratinė
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Watch Fit

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Watch Fit Elegant 41mm TIA-B29, Forsty White - išmanusis laikrodis

HUAWEI WATCH FIT Elegant išmanusis laikrodis su 1.64" raiškiu AMOLED ekranu. Automatinis ryškumo reguliavimas suteikia galimybę geriau žiūrėti saulės šviesoje, o šeši „Always-On“ laikrodžių "tapetai" leidžia Jums išreikšti savo asmeninį stilių ir nuotaiką bet kurią dieną.

Rašyti atsiliepimą