• Sumažinta kaina
  • - 14.01 €

Huawei Band 6 35mm FRA-B19, Sakura Pink - išmanusis laikrodis

44.98 €
58.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

HUAWEI Band 6 turi 1.47" AMOLED FullView ekraną su 148% didesne matomumo sritimi, maža kraštine ir 64% ekranas-korpusas santykiu. Sujunkite tai su didelės raiškos 194 x 368 / 282 PPI ekranu ir ant riešo turėsite tikrai įspūdingą išmanųjį laikrodį.

Geriau motomi duomenys
Didelis, gero ekrano-korpuso santykio ekranas ne tik atrodo gerai, bet ir suteikia daugiau norimų duomenų. Didesnės nuotraukos, daugiau pratimų statistikos ir nuolatinis širdies ritmo stebėjimas gali būti rodomi stulbinamai išsamiai. Dėl intuityvių keturių krypčių jutiklinio ekrano valdiklių turite daugiau laisvės viską peržiūrėti.

Pritaikykite sau
Pakeiskite savo ekrano "tapetą", kad jis atspindėtų Jūsų nuotaiką. Turėdami daugybę pasirinktų laikrodžių ekrano "tapetų", kuriuos galite pasiekti per HUAWEI laikrodžių "tapetų" parduotuvę. Visada bus ekranas, kuris pritrauktų jūsų dėmesį. Pakeiskite juos paprastu perbraukimu ir net naudokite savo nuotraukas.

Spalvos komfortas
Dėvėkite tai, kas Jums tinka. Pasirinkite iš 4 skirtingų "Huawei Band 6" dirželių spalvų, kurių kiekviena turi savo individualią estetiką. Pagaminti iš odai draugiško, UV apdoroto silikono, jie yra ypač lengvi ir atsparūs nešvarumams.

2 savaičių akumuliatoriaus tarnavimo laikas
Huawei Band 6 siūlo neįtikėtiną 14 dienų akumuliatoriaus tarnavimo laiką įprastam naudojimui, o 10 dienų - sunkiam naudojimui. Kai baigsis akumuliatorius, jokių problemų - naudodamiesi magnetiniu įkrovikliu, įkraukite tik 5 minutes kad veiktų 2 dienas.

24/7 širdies ritmo stebėjimas
Širdies ritmo stebėjimas yra vienas iš geriausių dalykų, kuriuos galite padaryti savo sveikatingumo ir sveikatos labui. „TruSeen ™ 4.0“ širdies ritmo stebėjimo technologija naudoja optinį lęšį ir dirbtiniu intelektu pagrįstą duomenų apdorojimą, kad tiksliai stebėtumėte širdies ritmą 24 valandas per parą. Būkite nedelsiant įspėti, kai Jūsų širdies ritmas nukrenta žemiau arba viršija saugų lygį.

SpO2 stebėjimas visą dieną
Lėtinis mažas kraujo prisotinimas deguonimi SpO2 gali sukelti nuovargį, atminties praradimą ir netgi smegenų ir širdies pažeidimus. Dėl šių priežasčių norėsite įsitikinti, kad visada esate saugioje zonoje. „Huawei Band 6“ turi įmontuotą „SpO2“ aptikimo sistemą, kuri 24 valandas per parą stebi Jūsų kraujo prisotinimą deguonimi. Jei jis nukris per žemai, laikrodis vibruos, todėl galėsite skirti laiko kvėpuoti ir atgauti pusiausvyrą.

„TruRelax ™“ streso stebėjimas
Stebėkite savo streso lygį per dieną naudodamiesi „TruRelax ™“ streso stebėjimo funkcija, o kai jis tampa per aukštas, naudokite įmontuotą kvėpavimo treniruočių vadovą, kad grįžtumėte į atsipalaidavusią, sutelktą psichinę būseną. Pradėkite kelią į mažiau įtemptą gyvenimą.

„TruRelax ™ 2.0“ miego stebėjimas
„TruSleep ™ 2.0“ aptinka, kai esate budrus ir kai esate vienoje iš 4 skirtingų miego būsenų - gilaus miego, silpno miego, REM ir miego. Patobulintas 96,3% tikslumas fiksuoja ne tik miego laiką, bet ir miego kokybę. Galima išskirti 6 pagrindines miego problemas ir galėsite gauti daugiau nei 200 miego gerinimo pasiūlymų. Geresnės dienos prasideda nuo geresnio miego.

Diena pagal Jus
Suaktyvinkite savo dieną nustatydami 3 dienos veiklos tikslus - „Veiksmai“, „ Aktyvios valandos“ ir „Nuo vidutinio iki didelio intensyvumo“. „Huawei Band 6“ automatiškai stebės Jūsų pažangą per spalvingus, akį traukiančius žiedus. Gaukite motyvuojančių priminimų ir pranešimus, kai pasieksite savo tikslus.

Jūsų tikslai
Kai dedate visas pastangas, leiskite „Huawei Band 6“ pasirūpinti viskuo. Pasirinkite iš 96 skirtingų mankštos režimų ir stebėkite savo širdies ritmą, kalorijas ir dar daugiau. Visi Jūsų duomenys gali būti saugomi ir analizuojami lengvai skaitomuose grafikuose, todėl galite susikurti savo kūno rengybos kelionę ir nustatyti Jus įkvepiančius tikslus.

Asmeninis asistentas
„Huawei Band 6“ yra ne tik sveikatos ir kūno rengybos stebėjimo priemonė, bet ir patogesnis sąsajos su telefonu būdas. Peržiūrėkite gaunamus skambučius ir pranešimus, gaukite orų naujienas, valdykite muziką, taip pat fotografuokite per telefono kamerą - visa tai patogiai naudodami savo riešą.

Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: Android 4.4+; iOS 9.0+
Ekrano plotis (mm): 35mm
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 43 x 25.4 x 10.99 mm
Svoris: 18 g (be dirželio)
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano raiška: 194 x 368 pikseliai
Ekrano tipas: AMOLED
Korpuso medžiaga: Plastikas
Montavimo tipas (mm): 20mm
Drėgmei atsparus korpusas: Iki 50 m
Standartinė korpuso apsauga: 5 ATM
Vidinė atmintis: Nėra
Bluetooth: Yra
Atminties kortelė: Nėra
Mobilieji duomenys: Nėra
SIM tipas: Nėra
Wi-Fi: Nėra
GPS navigacija: Nėra
NFC: Nėra
Vibravimo funkcija: Yra
„Smart“ priminimai: Yra
Muzikos grotuvas: Nėra
Garsiakalbis: Nėra
Integruotas mikrofonas: Nėra
Kamera: Nėra
Telefono kameros valdymas: Nėra
Širdies ritmo matavimas: Yra
Slėgio matavimas: Nėra
Kalorijų skaičiuoklė: Yra
Miego stebėjimas: Yra
Žadintuvas: Yra
Žingsnių matuoklis: Yra
Akselerometras: Yra
Giroskopas: Nėra
Barometras: Nėra
Darbo laikas belaidžiu režimu: Iki 2 savaičių
Baterijos talpa (mAh): 100
Įkrovos tipas: USB
Garantija: 24 mėn.
55026638

Charakteristikos

Spalva
Rožinė
Dydis
35mm
Laikrodžio tipas
Išmanioji apyrankė
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Nėra
Korpuso forma
Kvadratinė
Modelis
Band 6

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Band 6 35mm FRA-B19, Sakura Pink - išmanusis laikrodis

HUAWEI Band 6 turi 1.47" AMOLED FullView ekraną su 148% didesne matomumo sritimi, maža kraštine ir 64% ekranas-korpusas santykiu. Sujunkite tai su didelės raiškos 194 x 368 / 282 PPI ekranu ir ant riešo turėsite tikrai įspūdingą išmanųjį laikrodį.

Rašyti atsiliepimą