Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 8.42 €

Colmi P9 41mm Smart Watch, Black - išmanusis laikrodis, juodas

30.18 €
38.60 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Colmi P9 Smart Watch – yra pažangus išmanusis laikrodis, kuris palengvins Jūsų gyvenimą, suteiks pramogų ir padės pasirūpinti savo sveikata. Jis palaiko 20 kalbų ir dėl talpios baterijos vienu budėjimo režimu gali veikti budėjimo režime iki 90 dienų. Naudingos funkcijos, tokios kaip miego ir širdies ritmo stebėjimas, skaičiuoklė ir net paprastas žaidimas, tikrai pravers kiekvieną dieną. Jutiklinis ekranas ir praktiški pranešimai išmanųjį laikrodį daro dar įdomesnį ir naudingesnį.

Stebinantis veikimas
Įrenginyje yra 210 mAh baterija. Tai suteikia stebėtinai ilgą darbo laiką. Įprastai kasdien naudojant, išmanusis laikrodis vienu įkrovimu gali veikti iki 5–7 dienų. Tai dar ne viskas! Budėjimo režimu, kai Colmi P9 nėra suporuotas su jokia programa, jo veikimo laikas pasiekia iki 20 dienų.

Asmeninis jutiklinis ekranas
1,3 colių spalvotas ekranas leidžia paprastai valdyti išmanųjį laikrodį. Jutiklinė sąsaja yra patogi vartotojui ir suteikia galimybę greitai ir patogiai pasiekti svarbiausias įrenginio funkcijas. Taip pat galite jį individualizuoti bet kokiu norimu būdu! Pasirinkite vieną iš galimų dizainų arba nustatykite mėgstamą nuotrauką kaip ekrano foną - beveik niekas neriboja Jūsų.

Visos naujienos po ranka
Suporuokite Colmi P9 su išmaniuoju telefonu, kad daugiau niekada nepraleistumėte svarbios informacijos. Išmanusis laikrodis informuos Jus apie gaunamus pranešimus ir telefono skambučius realiu laiku. Tai suderinama su tokiomis programomis kaip „Facebook“, „Twitter“, „WhatsApp“ ir „Skype“. Nesvarbu, ar sėdite ant sofos, ar treniruotės viduryje, tiesiog pakelkite riešą ir žinokite visas gautas žinutes!

Suteikite Jums komfortą ir pramogas
Išmanusis laikrodis siūlo keletą įdomių funkcijų, kad Jūsų gyvenimas būtų malonesnis. Skaičiuoklė tikrai pravers kasdien, o paprastas, bet įtraukiantis žaidimas Jus pralinksmins, pavyzdžiui, važiuojant autobusu ar laukiant eilėje biure. Prijungę Colmi P9 prie programos taip pat galite leisti muziką telefone per „Bluetooth“, taigi Jums nebereikės kreiptis į išmanųjį telefoną, kad galėtumėte perjungti dainas ar jas pristabdyti.

Pasirūpink savo širdimi
Specialus įmontuotas jutiklis, kurį palaiko pažangus optinis algoritmas, leidžia realiu laiku matuoti širdies ritmą ir kraujospūdį. Colmi P9 taip pat matuoja deguonies kiekį kraujyje. Visa tai suteikia Jums prieigą prie daugybės pagrindinės informacijos apie Jūsų sveikatą ir galėsite reaguoti per trumpą laiką, jei yra nerimą keliančių simptomų.

Pagerinkite savo miego kokybę
Rūpinkitės sveikais nakties įpročiais, kad tinkamai išsimiegotumėte ir mėgautumėtės savijauta. Colmi P9 miego stebėjimo sistema palengvina tai padaryti nustatant konkrečias miego fazes, matuojant jų trukmę ir suteikiant Jums daug vertingos informacijos. Analizuodami šią informaciją, Jūs geriau suprasite savo biologinį laikrodį. Taip pat sužinosite, kokius įpročius keisti, kad pagerintumėte miego kokybę.

Dar efektyvesnės treniruotės
Išbandykite galimus sporto režimus, kad galėtumėte stebėti savo pažangą ir optimaliai suplanuoti kitą treniruotę. Vaikščiojimas, bėgimas, o gal žygiai kalnuose? Su Colmi P9 tikrai rasite tai, kas Jums patinka. Colmi P9 suteiks informacijos apie nuvažiuotą atstumą, sudegintas kalorijas, žingsnių skaičių ir širdies ritmą fizinio krūvio metu. Tai leis Jums atitinkamai pakoreguoti treniruotės intensyvumą ir padaryti norimą rezultatą!

Papildomos funkcijos
Staigmenos tuo nesibaigia. Colmi P9 taip pat siūlo daugybę pranešimų ir įspėjimų. Nustatykite žadintuvą, kad nevėluotumėte į darbą. Suaktyvinkite tinkamus priminimus gerti vandenį ir aprūpinkite savo kūną tinkamu kiekiu. Išmanusis laikrodis taip pat perspės, kai reikia pakeisti savo padėtį, jei sėdėsite per ilgai vienoje vietoje - kad galėtumėte judėti. Taip pat galite pasinaudoti išmaniojo laikrodžio vietos nustatymo funkcija.

Techniniai duomenys

Ekrano įstrižainė (coliais): 1.3″
Dydis: 41 mm
Dirželio plotis: 20 mm
Dirželio ilgis: 145 - 215 mm
Dirželio svoris: apie 15 g
Dirželio medžiaga: silikonas
Laikrodžio medžiaga: lydinys
Ekrano raiška: 240x240 pix
Ekranas: jautrus lietimui
Ekrano tipas: TFT
Ekrano apsauga: ML
Atsparumas vandeniui: IP67
Bluetooth: 4.0 ir aukštesnė versija
Baterijos talpa: 210 mAh
Įkrovimo laikas: Apie 2-3 val
Veikimo laikas: 5-7 dienos
Budėjimo laikas laikas: iki 20 dienų
Įkrovimo tipas: 2 kontaktų magnetinis laidas
Jutikliai: širdies ritmo jutikliai, artumo jutiklis, akselerometras
Sveikatos stebėjimas: miego stebėjimas, širdies ritmo stebėjimas, visos dienos širdies ritmo tikrinimas, kraujospūdžio matuoklis, kraujo deguonies matuoklis, nusidėvėjimo aptikimas
Sporto funkcijos: 6 treniruočių režimai: ėjimas, bėgimas, žygiai pėsčiomis, dviračių sportas, mankšta, sūpynės
Kitos funkcijos: pranešimai, netrukdymas, orai, nuotolinis muzikos valdymas, fotoaparato nuotolinis valdymas, greita peržiūra, laikmatis, žadintuvas, ekrano užraktas, laikrodžių veidai, QR kodas, kalba, skaičiuoklė, žaidimas, ryškumas, OTA atnaujinimai
Suderinami telefonų modeliai: Android 4.4, iOS 8.2 ir naujesnėmis versijomis
Spalva: juoda
Matmenys: 41 x 35 x 10.3 mm
Svoris: 34 g
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.
P9 Black

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
41mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Nėra
Korpuso forma
Kvadratinė
Modelis
P9

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Colmi P9 41mm Smart Watch, Black - išmanusis laikrodis, juodas

Colmi P9 Smart Watch – yra pažangus išmanusis laikrodis, kuris palengvins Jūsų gyvenimą, suteiks pramogų ir padės pasirūpinti savo sveikata. Jis palaiko 20 kalbų ir dėl talpios baterijos vienu budėjimo režimu gali veikti budėjimo režime iki 90 dienų. Naudingos funkcijos, tokios kaip miego ir širdies ritmo stebėjimas, skaičiuoklė ir net paprastas žaidimas, tikrai pravers kiekvieną dieną. Jutiklinis ekranas ir praktiški pranešimai išmanųjį laikrodį daro dar įdomesnį ir naudingesnį.

Rašyti atsiliepimą