Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis pigiai
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis lizingu
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis atsiliepimai

Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis

413.98 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Venu 2 Plus - geriau supraskite savo kūną naudodamiesi pažangiomis sveikatos ir fizinio pasirengimo funkcijomis. Be to, susieję su savo suderinamu išmaniuoju telefonu, galėsite patogiai skambinti naudodamiesi laikrodžiu.

- Pabodo naudotis keliais įrenginiais tuo pačiu metu? Susiekite laikrodį su suderinamu išmaniuoju telefonu ir skambučiams naudokite būtent jį.
- Rašykite tekstinius pranešimus laisvomis rankomis – naudokitės susieto išmaniojo telefono balso asistentu.
- Sveikatai ir gerai savijautai skirtos funkcijos padeda geriau suprasti, kas vyksta jūsų kūne.
- Atraskite naujų būtų judėti pasinaudodami daugiau nei 25 jau įkeltomis sporto programėlėmis.
- Išsaugokite muzikos įrašų laikrodyje, kad galėtumėte jų klausytis be telefono – tik su belaidėmis ausinėmis.
- Šviesus AMOLED ekranas ir iki 9 dienų veikianti baterija.

PABRĖŽKITE SAVO STILIŲ
Itin raiškiame AMOLED ekrane vaizdas aiškiai matomas net šviečiant saulei. Išmėginkite režimą „visada įjungta“, kad ekranas būtų visada matomas.

SKIRTAS AKTYVIEMS ŽMONĖMS
Daugiau nebepraleisite jokių skambučių ieškodami telefono kišenėse ar rankinėje. Susieję laikrodį su išmaniuoju telefonu galėsite skambinti ir atsiliepti į skambučius tiesiai nuo riešo.

PASITEIRAUKITE BALSO ASISTENTO
Užimtos rankos? Ne bėda. Naudokitės susieto išmaniojo telefono balso asistentu („Siri“, „Google Assistant“ arba „Bixby“) „Venu® 2 Plus“ tekstiniams pranešimams rašyti, klausimams užduoti ir net suderinamiems namų įrenginiams valdyti.

FUNKCIJA „HEALTH SNAPSHOT™“
Užfiksuokite 2 min. trukmės užsiėmimą, kad pamatytumėte pagrindinius statistinius duomenis, įskaitant pulsą, jo kintamumą, pulso oksimetriją, kvėpavimą ir stresą. Tada generuokite šių statistinių duomenų ataskaitą pasinaudodami „Garmin Connect™“ programėle savo suderinamame išmaniajame telefone ir bendrinkite.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Stebėkite kūno energijos lygį ir raskite tinkamiausią aktyvumo bei poilsio laiką.

PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Pasitelkę pulso oksimetrijos jutiklį galite bet kuriuos dienos metu patikrinti deguonies koncentraciją kraujyje arba šį rodiklį stebėti ištisą naktį, kad sužinotumėte, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

STRESO STEBĖJIMAS
Sužinokite, ar jūsų diena buvo rami, subalansuota ar įtempta. Kai laikrodis pastebės, kad patiriate stresą, priminimai atsipalaiduoti paskatins atlikti trumpą kvėpavimo pratimą.

MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS
Naudodami programėlę „Garmin Connect“ stebėkite menstruacijų ciklą arba nėštumą. Registruokite simptomus, gaukite patarimų dėl mankštos ir mitybos bei naudokitės kitomis funkcijomis. Naudodamiesi programėle „Women’s Health Tracking“ duomenis matysite ir registruosite laikrodyje ant riešo.

HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite per parą išgeriamų skysčių kiekį, kad nepamirštumėte pasirūpinti pakankama hidratacija. Be to, galite nustatyti asmeninį hidratacijos tikslą, koreguojamą įvertinus, kiek išprakaitavote užsiimdami įvairia veikla.

KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Matykite, kaip kvėpuojate dienos metu, miegodami, užsiimdami kvėpavimo pratimais, joga arba per „Health Snapshot“ sesiją.

MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gausite miego kokybės balą ir sužinosite, kaip jį pagerinti. Galėsite sekti skirtingas miego fazes, taip pat širdies dažnį, įtampą, pulso oksimetriją ir kvėpavimą.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą ir įspėja, jei jis per aukštas arba per žemas jums ilsintis. Jis taip pat padeda nustatyti jūsų krūvio intensyvumą veiklos metu – net plaukiojant.

SĄMONINGAS KVĖPAVIMAS
Kai norite atsipalaiduoti arba susikaupti, galite pradėti kvėpavimo pratimus, o laikrodis stebės jūsų stresą ir kvėpavimą, kad padėtų geriau suprasti, kaip kvėpuojate.

FIZINIO PASIRENGIMO AMŽIUS
Pagal jūsų chronologinį amžių, jūsų savaitės aktyvaus sportavimo apimtį, pulso lygį ramybės metu ir KMI arba kūno riebalų procentinę vertę ši funkcija apskaičiuoja, ar jūsų kūnas už jus yra jaunesnis, ar vyresnis. Gausite patarimų, kaip sumažinti savo sveikatos amžių.

TRENIRUOČIŲ ANIMACIJOS EKRANE
Lengvai atkartojamos, animuotos širdies, jėgos, jogos, pilateso ir didelio intensyvumo intervalų (HIIT) treniruotės jau įkeltos į laikrodį, o pasinaudoję programa „Garmin Connect“ galite jų atsisiųsti ir daugiau.

INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Stebėkite visus savo judėjimo būdus naudodamiesi daugiau nei 25 įkeltomis GPS ir patalpų sporto programomis, įskaitant ėjimą, bėgimą, dviračių sportą, plaukimą baseine, golfą ir ne tik.

PATOBULINTOS JĖGOS TRENIRUOTĖS
Šiuo išsamiu veiklos profiliu tiesiog laikrodyje ant riešo pateikiama lygio ir jėgos asmeninių rekordų suvestinė, taip pat – grafikai, rodantys, kokios jūsų raumenų grupės dirbo.

HIIT TRENIRUOTĖS
Ši naująjį mankštos profilį naudokite su skirtingais laikmačiais sekti savo HIIT treniruotėms, įskaitant AMRAP, EMOM, „Tabata“ ir pritaikomas. Nustatykite kartojimų skaičių, darbo ir poilsio intervalus ir daug ką kita.

KURKITE TRENIRUOTES
Išsirinkę daugiau kaip iš 1600 pratimų, „Garmin Connect“ programėlėje susikurkite savo treniruotes. Tada atsisiųskite jas į laikrodį.

„GARMIN COACH“
Gaukite nemokamą asmeninį bėgimo trenerį ant riešo, padėsiantį pasiruošti kitoms 5 km, 10 km arba pusmaratonio varžyboms.

INTENSYVUMO MINUTĖS
Atnaujinome intensyvumo minučių funkciją, kad geriau matytumėte, kuriuo dienos metu ir kokia veikla jas surinkote. Galite net matyti jas duomenų lauke, darydami matuojamo laiko mankštą.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, pranešimus ir įspėjimus tiesiai į savo laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu. Jei turite „Android™“ telefoną, siųskite greitus, iš anksto parašytus tekstinius pranešimus arba atsakykite balsu.

MUZIKA
Atsisiųskite dainų ir grojaraščių iš savo „Spotify“, „Deezer“ arba „Amazon Music“ paskyrų (gali reikėti prenumeratos). Naudokite belaides ausines ir klausykitės muzikos be telefono.

SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Jei kada prireiktų pagalbos, su iš anksto parinktais kontaktiniais asmenimis galėsite nesunkiai pasidalinti pranešimu, kuriame nurodyta jūsų faktinė buvimo vieta (susieję laikrodį su suderinamu išmaniuoju telefonu). Galite nustatyti ir kontaktą, naudojamą prireikus skubios pagalbos, kuriam paskambins jūsų laikrodis, pvz., vietos avarinę tarnybą.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Lengvai sumokėkite prie kasos ir tam tikruose viešojo transporto tinkluose naudodami „Garmin Pay“ bekontakčio mokėjimo sprendimą atitinkamų teikėjų sistemose.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™“
Į išmanųjį telefoną atsisiuntę programėlę „Connect IQ Store“, susietajame laikrodyje pridėkite ciferblatų, duomenų laukų ir programėlių.

SINCHRONIZAVIMAS SU „GARMIN CONNECT“
Naudodamiesi programėle „Garmin Connect“ vienoje vietoje matysite visą savo sveikatos ir fizinio pasirengimo informaciją. Be to, galėsite prisijungti prie aktyvios internetinės bendruomenės, kurios nariai sportuodami gali bendrauti, rungtyniauti ir dalytis informacija.

BATERIJOS VEIKIMO TRUKMĖ NAUDOJANT SPARTŲJĮ ĮKROVIMĄ
Nepertraukiamai stebėkite sveikatos būklę iki 9 dienų išmaniojo laikrodžio režimu, iki 24 valandų GPS režimu ir iki 8 valandų GPS režimu klausydamiesi muzikos. Dešimt minučių įkrovimo papildo baterijos veikimo trukmę iki 1 d., jei naudojamas išmaniojo laikrodžio režimas, arba prideda 1 val. baterijos veikimo, jei naudojamas GPS su muzika režimas.

BATERIJOS TAUPYMO REŽIMAS
Išmaniuoju laikrodžiu naudokitės dar ilgiau įjungdami ir išjungdami šį nustatymą.

ATSPARUMO VANDENIUI KLASĖ
Šio laikrodžio atsparumo vandeniui klasė siekia 5 ATM, todėl jį galima naudoti plaukiojant, maudantis duše ar mėgaujantis vandens procedūromis.

Techninės savybės
Gamintojo kodas 010-02496-12
Lęšio medžiaga Corning® Gorilla® Glass 3
Rėmelio medžiaga Nerūdijantysis plienas
Korpuso medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras
Greitai atfiksuojami dirželiai Taip (20 mm, pramoninis standartas)
Dirželio medžiaga Silikonas
Fizinis dydis 43,60 x 43,60 x 12,60 mm; Tinka riešams, kurių apimtis 125-190 mm
Jutiklinis ekranas Taip
Spalvinis ekranas Taip
Rodymo dydis 1,30″ (33 mm) skersmuo
Ekrano skiriamoji geba 416 x 416 pikselių
Ekrano tipas AMOLED, pasirinktinis nuolatinio veikimo režimas
Svoris 51 g
Baterijos veikimo laikas Išmaniojo laikrodžio režimas: iki 9 d. Baterijos veikimo taupymo režimas išmaniajam laikrodžiui: iki 10 d. GPS režimas su muzikos: iki 8 val. GPS režimas be muzikos: iki 24 val.
Pralaidumo vandeniui skalė 5 ATM
Atmintis / istorija 200 val. stebėjimo duomenų
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24x7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip (patikrinimas vietoje ir pasirinktinis visos dienos aklimatizacija ir miego metu)
Fizinio pasirengimo amžius Taip
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Poilsio priminimai Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip (pažengęs)
Miego stebėjimas ( miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip
Moterų sveikatos stebėjimas Taip
HEALTH SNAPSHOT Taip
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Giroskopas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip (reikalingas „tempe™“ jutiklis)
Aplinkos šviesos jutiklis Taip
Pulso oks., kraujo saturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės „Bluetooth®“, ANT+®, „Wi-Fi®“
„Connect Iq™“ (atsisiunčiami ciferblatai, duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Baterijos taupymo priemonė - tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Leidžia ir reguliuoja laikrodžio muziką Taip
Muzikos saugykla Iki 650 dainų
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu „iPhone®“, „Android™“
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Garmin Pay™ Taip
Skambinimas nauojantis BLUETOOTH ir balso asistento pagalba Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
Pagalbos funkcija Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato Jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Galimi veiklų sporto salėje profiliai Jėgos, kardio, aukšto intensyvumo intervalinės treniruotės ir elipsinės treniruotės, užlipti laipteliai, užlipti aukštai, irklavimas patalpoje, joga, pilatesas ir kvėpavimo treniruotės
Kardio treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
HIIT workouts Taip
Pilateso treniruotės Taip
Animacinės treniruotės ekrane Taip
Ekrano treniruočių raumenų žemėlapiai Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Tik joga ir kvėpavimo pratimai
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
VO2 maks. Taip
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, bėgimas dengtame manieže, bėgimas ant bėgtakio
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Bėgimo treniruotės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
Golfo funkcijos
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Automatinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
Garmin AutoShot™ Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
PinPointer Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
Lauko pramogų funkcijos
Galimi lauko pramogų profiliai Žygiai, laipiojimas patalpose, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidinėjimo krosas, irklavimas stovint, irklavimas
Atgal į pradžią Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
Vietos apskaičiavimas Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Medžioklės / žvejybos kalendorius Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Važiavimo dviračiu funkcijos
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Galimi važiavimo dviračiu profiliai Dviračių sportas, dviračių treniruokliai
Suderinamas su „Varia™“ radaru (į galą nukreiptu radaru) Taip
Suderinamas su „Varia™“ žibintais Taip
Greičio ir kadencijos jutiklio palaikymas (su jutikliu) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai Plaukimas baseine
Plaukimo baseine metrika (ilgis, atstumas, tempas, mostų skaičius, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Mosto tipo aptikimas (laisvuoju stiliumi, nugara, krūtine, peteliške) (tik plaukiant baseine) Taip
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine) Taip
Įspėjimai apie laiką ir atstumą Taip
Povandeninis riešinis širdies dažnio matuoklis Taip
Vaiko veiklos stebėjimo funkcijos
„Toe-to-Toe™“ iššūkiai Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-02496-12

Charakteristikos

Spalva
Balta
Dydis
43mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Venu 2 Plus

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Venu 2 Plus 43mm, Cream Gold / Ivory, Silicone, Wi-Fi, GPS - išmanusis laikrodis

Garmin Venu 2 Plus - geriau supraskite savo kūną naudodamiesi pažangiomis sveikatos ir fizinio pasirengimo funkcijomis. Be to, susieję su savo suderinamu išmaniuoju telefonu, galėsite patogiai skambinti naudodamiesi laikrodžiu.

- Pabodo naudotis keliais įrenginiais tuo pačiu metu? Susiekite laikrodį su suderinamu išmaniuoju telefonu ir skambučiams naudokite būtent jį.
- Rašykite tekstinius pranešimus laisvomis rankomis – naudokitės susieto išmaniojo telefono balso asistentu.
- Sveikatai ir gerai savijautai skirtos funkcijos padeda geriau suprasti, kas vyksta jūsų kūne.

Rašyti atsiliepimą