• Sumažinta kaina
  • - 16.80 €

Huawei Scale 3 Herm B19 Body Fat išmaniosios svarstyklės, baltos

22.48 €
39.28 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

„HUAWEI Scale 3“ svarstyklėse įdiegtų 11 kūno indikatorių galite gauti visapusišką savo fizininės būklės analizę. Pamačius daugiau kūno analizės duomenų, galima atlikti daugiau tikslingų pakeitimų.

Svorio metimas skiriasi nuo lieknėjimo
Pagal tą patį svorį riebalų yra maždaug 3 kartus daugiau nei raumenų. Tuo tarpu dėl mažos griaučių raumenų apimties sunku numesti svorį. Stebėkite savo kūno riebalų kiekį ir gaukite skeleto raumenų įvertinimus naudodamiesi HUAWEI Scale 3. Svorio metimas taip pat gali būti profesionalus.

Mokslinės rekomendacijos tikslesniems rezultatams
Naudojant „HUAWEI TruFit ™“ - kūno sudėties modelį, kurį kartu sukūrė Hefei fizikos mokslų institutas, Kinijos mokslų akademija ir „Huawei“, kiekvienas matavimas yra moksliškai pagrįstas. Didelis duomenų kiekis ir dirbtinio intelekto technologijos gali suteikti Jums tikslios informacijos apie sveikesnį kūną ir gyvenimo būdą.

Išsami kūno sudėties analizė
Pasinaudojant „Huawei Health“ aplikaciją, Jūsų patogumui bus sukurta išsami kūno sudėties analizė. Remiantis moksline analize, aplikacijoje taip pat pateikiamos rekomendacijos, padėsiančios pasiekti geresnių rezultatų.

Stebėkite savo treniruotės eigą
„HUAWEI Scale 3“ padeda sekti kiekvieną treniruotės žingsnį. Atnaujintas įrašas Jus informuoja apie treniruotės efektą. Galite koreguoti treniruotės režimą ir atitinkamai pritaikyti riebalų deginimo planą.

Dvigubas ryšys padaro naudojimą žymiai lengvesniu ir patogesniu
Prijunkite „HUAWEI Scale 3“ per „Wi-Fi 4“ ir „Bluetooth“, kad patirtumėte daugiau patogumo. Prisijungę prie „Wi-Fi“, galite žengti ant svarstyklių neatidarę aplikacijos. Remiantis išsaugotais duomenimis, svarstyklės gali protingai identifikuoti šeimos narius. Visi įrašai bus automatiškai įkelti į debesį ir išsiųsti į susijusias paskyras, todėl galėsite juos peržiūrėti savo telefone kada ir kur norite.

"Svečio" režimas
Jūsų svarstykles galima bendrinti su "svečiu". Atidarykite „Huawei Health“ programą, įdėkite savo "svečio" informaciją ir svarstyklės bus paruoštos naudoti. "Svečio" režimas taip pat apsaugo Jūsų svečių duomenis, kurie bus ištrinti po matavimo.

Praktiškas dizainas
Grūdinto stiklo plokštė ir švelni balta spalva "HUAWEI Scale 3" svarstyklėms suteikia malonią šiuolaikinę išvaizdą. Tūkstančiu bandymų pagalba svarstyklių skydelio išdėstymą pavyko padaryti tinkamu skirtingoms amžiaus grupėms, o 3.5 mm aukščio svarstyklių kojelės ir silikoninės neslystančios pagalvėlės leidžia išlaikyti stabilumą matavimų metu.

„Huawei“ kokybei visada teikia pirmenybę
Per visą „HUAWEI Scale 3“ svarstyklių gamybos procesą yra atliekami griežti bandymai, kad būtų užtikrinta saugesnė, patikimesnė ir pranašesnė vartotojo patirtis.

Kūno indikatoriai:
- Svoris
- Kūno masės indeksas
- Kūno riebalų norma
- Masė be riebalų
- Skeleto raumenų masė
- Kūno vandens procentinė dalis
- Baltymai
- Kaulų mineralų kiekis
- Visceralinių riebalų lygis
- Bazininė medžiagų apykaitos norma
- Širdies ritmas

Techninė charakteristika:

Parodymų ekranas: Paslėptas LED

Nuskaitymo tikslumas: 50 g

Matavimo vienetai: kg

Jutikliai: Atsparumo deformacijos manometro slėgio jutiklis

Bluetooth: yra, 5.0 BLE

Belaidis ryšys: IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHz

Maitinimo šaltinis: 4 x AAA tipo baterijos

Darbinė temperatūra: 0°C ~ 40°C

Papildomos funkcijos: bioelektrinės varžos analizė, 13 duomenų tipų analizė, tiksli BIA sistema, kūno pusiausvyros įvertinimas, palaiko iki 16 žmonių duomenis, svečio režimas.

Suderinamumas: Android 5.0 ir aukštesnė versija, iOS 9 ir aukštesnė versija.

Korpuso medžiaga: Grūdintas stiklas (svėrimo paviršius), ITO plėvelė (elektrodas, naudojama riebalų matavimui) ir ABS (prietaiso apačia)

Matmenys: 300 x 300 x 23.6 mm

Svoris: 1.57 kg

Spalva: Balta

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

55026228

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Svarstyklės

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Scale 3 Herm B19 Body Fat išmaniosios svarstyklės, baltos

„HUAWEI Scale 3“ svarstyklėse įdiegtų 11 kūno indikatorių pagalba galite gauti visapusišką savo fizininės būklės analizę. Pamačius daugiau kūno analizės duomenų, galima atlikti daugiau tikslingų pakeitimų.

Rašyti atsiliepimą