Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 33.52 €

PetKit Eversweet 3 Dog and Cat Smart Drinking Fountain, White - gertuvas augintiniams

72.00 €
105.51 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

PetKit Eversweet 3 - nuolatinė prieiga prie gėlo vandens yra nepaprastai svarbi bet kurio augintinio sveikatai. Štai kodėl PetKit Eversweet 3 išmanusis gertuvas 1.35l puikiai tinka kačių ir šunų savininkų namams. Jis siūlo du režimus, o dėl įmontuotų LED indikatorių jo veikimas tampa dar paprastesnis. Trijų pakopų filtravimo sistema efektyviai valo vandenį, o jo nuolatinė cirkuliacija ir srautas pritraukia augintinių dėmesį ir skatina juos gerti. PetKit Eversweet 3 gertuvė taip pat yra ypač tyli - dėl savo unikalaus dizaino jo triukšmo lygis neviršija 30 dB.

Puikiai išgrynintas vanduo Jūsų augintiniui
Naudodamiesi PetKit Eversweet 3, Jūs užtikrinsite, kad Jūsų augintiniai galėtų naudotis puikiai išgrynintu vandeniu. Tai įmanoma dėl trijų pakopų filtravimo. Specialus tinklelis sulaiko plaukus, o aktyvuota anglis pašalina kvapus ir nemalonų poskonį. Jonų mainų derva filtruoja sunkiuosius metalus. Visa tai reiškia, kad Jūsų augintinis gali gerti šviežią, švarų ir saugų vandenį bet kuriuo paros metu.

Pasirinkite sau tinkamą režimą
Gertuvas gali veikti dviem režimais - normalus ir išmanusis. Pirmajame Jūsų augintiniui tiesiog suteikiama nenutrūkstama prieiga prie išgryninto vandens. Antrasis režimas taupo energiją ir priverčia PetKit Eversweet 3 įsijungti kas 3 minutes. Jūs nuspręsite, kaip prietaisas veiks.

Niekada nepamirškite vėl užpildyti vandens
PetKit Eversweet 3 taip pat turi integruotus LED indikatorius, kurie suteiks Jums pagrindinę informaciją. Jie primins, kai ateis laikas papildyti vandenį arba pakeisti filtrą. Nebereikia jaudintis, kad pamiršite tai atlikti! Vienu žvilgsniu sužinosite, ar reikia imtis kokių nors veiksmų.

Aukšta kokybė
Prietaisas pagamintas iš tritano ir nerūdijančio plieno be BPA. Taigi jis yra ne tik patvarus, bet ir saugus gyvūnams. Modulinio dizaino dėka jį lengva išlaikyti švarų. Jei reguliariai valysite PetKit Eversweet 3, prailginsite jo tarnavimo laiką ir dar geriau pasirūpinsite savo augintinio sveikata.

Gaivus, švarus vanduo kiekvienoje situacijoje
Papildomas gertuvo privalumas yra įdiegta „xSecure“ sistema, leidžianti ją tiekti avariniu būdu su 5 AAA baterijomis (baterijos nepridedamos, jas reikia įsigyti atskirai). Tokiu būdu, net jei staiga nutrūks elektros energija, Jūsų augintinis vis tiek turės prieigą prie šviežio, puikiai išgryninto vandens.

Specifikacijos:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik filtruotą vandenį

Įtampa: 5V

Matmenys: 195x195x155mm

Talpa: 1.35 l

Spalva: balta

Triukšmo lygis: 30dB

Maitinimo laidas: USB

Maitinimas: 5 AAA baterijos (nepridedamos)

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

EVERSWEET_3

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės šunims ir katėms

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

PetKit Eversweet 3 Dog and Cat Smart Drinking Fountain, White - gertuvas augintiniams

PetKit Eversweet 3 - nuolatinė prieiga prie gėlo vandens yra nepaprastai svarbi bet kurio augintinio sveikatai. Štai kodėl PetKit Eversweet 3 išmanusis gertuvas 1.35l puikiai tinka kačių ir šunų savininkų namams. Jis siūlo du režimus, o dėl įmontuotų LED indikatorių jo veikimas tampa dar paprastesnis. Trijų pakopų filtravimo sistema efektyviai valo vandenį, o jo nuolatinė cirkuliacija ir srautas pritraukia augintinių dėmesį ir skatina juos gerti. PetKit Eversweet 3 gėrtuvė taip pat yra ypač tyli - dėl savo unikalaus dizaino jo triukšmo lygis neviršija 30 dB.

Rašyti atsiliepimą