Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 5.00 €

Inphic V610 Wired Keyboard, Anti-ghosting, Black / Red - laidinė žaidimų klaviatūra

9.99 €
14.99 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Inphic V610 - klaviatūra su „Anti-ghosting“ technologija suteiks Jums dar geresnę žaidimų patirtį, o patvarūs klavišai tarnaus iki 10 milijonų paspaudimų - taigi jie išgyvens daugelį žaidimų. Klaviatūra yra suderinama su populiariomis operacinėmis sistemomis, o „plug & play“ sistemos dėka galite lengvai ją prijungti. Reguliuojamos klaviatūros kojelės leidžia Jums pritaikyti klaviatūros padėtį pagal savo įpročius.

Geriausia žaidimų patirtis
Inphic V610 yra 6 raktai, apsaugantys „Anti-ghosting“. Taigi galite būti tikri, kad kiekvienas klavišo paspaudimas bus tinkamai užregistruotas.

Patvari
Inphic V610 išsiskiria įspūdingu patvarumu. Išbandytas tarnavimo laikas yra iki 10 000 000 paspaudimų! Taigi Jūs galite žaisti ilgą laiką ir dalyvauti įdomiausiuose turnyruose - Inphic V610 įveikia visus iššūkius!

Ją galite lengvai prijungti prie savo įrangos
„Plug and play“ technologija labai palengvina klaviatūros naudojimą. Tiesiog prijunkite ją - pamirškite sudėtingą konfigūraciją ir poreikį įdiegti papildomas tvarkykles. Inphic V610 suderinamas su „Windows 10/8/7/Vista/XP“ ir „Linux“.

Sukurta žaidėjams
Ši ergonomiška klaviatūra turi atlenkiamas kojas, leidžiančias reguliuoti jos pasvirimo kampą. Taigi galite ją išdėstyti taip, kad galėtumėte patogiai paspausti klavišus, nerizikuodami riešų įtempimu ir skausmu. Inphic V610 yra spalvota, kad atitiktų Jūsų žaidimų įpročius. WSAD ir rodyklių klavišai išsiskiria raudona spalva, kad būtų dar intuityviau juos naudoti.

Techninė charakteristika:

Modelis: V610

Ryšys: Laidinis

Sąsaja: USB

Anti-ghosting: Taip, 6 raktai

Suderinamumas: „Windows XP“ / 7/8/10 / „Vista“, „Linux“

Tarnavimo laikas: 10 000 000 paspaudimų

Spalva: Juoda-raudona

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

V610
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Atsparumas vandeniui
Nėra
Prekės tipas
Žaidimų klaviatūros ir pelės
Apšvietimas
Nėra
Klaviatūros tipas
Multimedijos
Papildomi skaičių klavišai
Yra
Sąsaja
USB A (laidinė)
Tipas
Klaviatūra
Maitinimas
USB A jungtis
Tylūs klavišai
Ne

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Inphic V610 Wired Keyboard, Anti-ghosting, Black / Red - laidinė žaidimų klaviatūra

Inphic V610 - klaviatūra su „Anti-ghosting“ technologija suteiks Jums dar geresnę žaidimų patirtį, o patvarūs klavišai tarnaus iki 10 milijonų paspaudimų - taigi jie išgyvens daugelį žaidimų. Klaviatūra yra suderinama su populiariomis operacinėmis sistemomis ir „plug & play“ sistemos dėka galite lengvai jį prijungti. Reguliuojamos klaviatūros kojelės leidžia Jums pritaikyti klaviatūros padėtį pagal savo įpročius.

Rašyti atsiliepimą