• Sumažinta kaina
  • - 35.15 €

Apple HomePod mini, Space Gray - belaidė kolonėlė

102.05 €
137.20 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Apple HomePod mini - kupinas naujovių, skleidžia netikėtai didelį garsą tokio dydžio garsiakalbiui. Vos 3.3" aukščio, jis beveik neužima vietos, tačiau užpildo visą kambarį turtingu 360 laipsnių sklindančiu garsu, kuris skamba nuostabiai iš visų pusių.

Elegantiškas dizainas
HomePod mini pritaikysite bet kur namuose. Jo elegantiška forma yra padengta visiškai vientisu tinkliniu audiniu, kuris yra pralaidus per jį sklindančiam garsui. Apšviestas jutiklinis paviršius viršuje suteikia greitą ir patogų valdymą.

Lengvai veikia su Jūsų Apple įrenginiais
Priimkite gaunamą skambutį iš savo „iPhone“, klausykitės muzikos iš „Mac“ arba patobulinkite televizoriaus patirtį, perkeldami garsą iš „Apple TV“ į kitą lygį - jie visi jungiasi prie „HomePod mini“.

Išmanusis asistentas
Siri yra Jūsų asistentas todėl HomePod mini yra Jūsų šeimos veiklos centre. Nesvarbu, ar Jums reikia pagalbos atliekant įvairias kasdienes užduotis, ar norite lengvai valdyti išmaniųjų namų priedus, ar tiesiog norite išgirsti mėgstamą dainą - tiesiog paklauskite Siri.

Siri gali atpažinti iki šešių skirtingų šeimos narių balsus
HomePod mini gali sukurti asmeninę patirtį kiekvienam asmeniui. Naudodamas asmenines užklausas, Siri gali atpažinti tam tikrą balsą ir perduoti to asmens informaciją iš „iPhone“ programų, pvz., „žinutės“, „kalendorius“, „priminimai“ ir „kontaktai“.

Domofonas ssiunčia žinią
Jei namuose yra daugiau nei vienas „HomePod“, galite lengvai bendrauti su savo šeimos nariais balsu naudodami „Intercom“. Paprašykite Siri nusiųsti Jūsų pranešimą į visus namus ar į atskirus kambarius - ir visi gali lengvai atsakyti.

„Intercom“ taip pat veikia su kitais „Apple“ įrenginiais
Siųskite ir gaukite pranešimus naudodami „CarPlay“ vairuodami, naudodami „AirPod“ treniruotės metu arba naudodami „Apple Watch“, kai vykdote užduotis.

Lengva prijungti, paprasta valdyti
Nesvarbu, ar jau turite išmaniojo namo įrenginių, ar perkate pirmąjį išmanųjį įrenginį, naudojant „Home“ programą ir „HomePod mini“ nesunku įsirengti ir palaikyti ryšį iš bet kurios vietos.

Garsiakalbis, apsaugantis Jūsų teisę į privatumą.
Privatumas yra būtinas - ypač Jūsų namuose. „HomePod mini“ sukurtas siekiant apsaugoti Jūsų asmeninę informaciją ir būti patikimu asistentu kasdieniame šeimos gyvenime.

Techniniai duomenys:

Galingumas: 20W

„Bluetooth“ versija: 5.0

Garso laukas: 360º

Darbinė temperatūra: nuo 0 ° iki 35 ° C

Santykinė drėgmė: nuo 5% iki 90% be kondensacijos

Darbinis aukštis: išbandytas iki 3000 m

Matmenys: 84.3x84.3x97.9 mm

Komplektacija: HomePod mini, 20W maitinimo adapteris

Spalva: Space Gray, pilka

Svoris: 345 g.

Papildoma informacija: Siri, VoiceOver, Home programėlė ir HomeKit, Intercom dekodavimas

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

MY5G2D/A

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Bendras galingumas
20 W
Kolonėlių tipas
1.0
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.0
Atsparumas vandeniui
Nėra

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Apple HomePod mini, Space Gray - belaidė kolonėlė

Apple HomePod mini - kupinas naujovių, skleidžia netikėtai didelį garsą tokio dydžio garsiakalbiui. Vos 3.3" aukščio, jis beveik neužima vietos, tačiau užpildo visą kambarį turtingu 360 laipsnių sklindančiu garsu, kuris skamba nuostabiai iš visų pusių.

Rašyti atsiliepimą