Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 9.99 €

Baseus Time Magic Box Double Spray Humidifier aromatinis difuzorius - oro drėkintuvas

20.00 €
29.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Oro drėkintuvas "Baseus Time Magic Box" yra praktiškas prietaisas, kuris padės Jums rūpintis savo sveikata ir tuo pačiu bus praktiškas šviestuvas prie lovos. 550 ml talpos vandens rezervuaras užtikrina efektyvų darbą iki 8 valandų. Įrengynis turi aromaterapijos funkcija. Nešiojamas, lengvas, jį paprasta naudoti. "Baseus" drėkintuvas užtikrins optimaliai drėkinamą orą ir atsipalaidavimą kur tik norite.

Atsisveikinkite su sauso oro problema
Per sausas oras neigiamai veikia žmogaus sveikatą. Drėkintuvas „Baseus“ padės greitai ir efektyviai išspręsti šią problemą - jo skleidžiamo vandens rūko tūris yra 60 ml / h. Dėl to galite pasirūpinti oro kokybe savo bute ir mėgautis gera nuotaika.

Ilgas veikimo laikas
Daugiau nei 0,5 l talpos vandens rezervuaras garantuoja ilgą veikimo laiką. Jums nebereikia keisti vandens kas kelias minutes. Drėkintuvas maitinamas per USB-C jungtį.

Du viename - drėkintuvas ir aromatizatorius
Jei vertinate aromaterapiją, Jums tikrai bus malonu žinoti, kad drėkintuvas „Baseus“ taip pat gerai veiks kaip aromatizatorius. Į indą įpilkite mėgstamų eterinių aliejų ir mėgaukitės poilsio akimirka po ilgos, varginančios dienos.

Praktiškas naktinis šviestuvas
Įmontuota LED lempa skleidžia šiltą, švelnią šviesą, skatinančią atsipalaidavimą. Tai idealu, kai norite atsipalaiduoti prieš miegą arba kai norite sukurti jaukią nuotaiką kambaryje. Su „Baseus“ įrenginiu Jūs sujungsite malonumą ir naudingumą - aprūpinsite save ir savo artimuosius optimaliai drėkinamu oru, tuo pačiu sukurdami malonią, šiltą atmosferą.

Paprasta naudoti
Naudoti drėkintuvą yra labai paprasta. Tiesiog supilkite vandenį į indą, prijunkite jį prie maitinimo šaltinio ir paspauskite paleidimo mygtuką. Šiek tiek ilgiau paspaudę, galite atskirai įjungti ir išjungti šviesą. Kelias į optimaliai drėkinamą orą yra labai paprastas - „Baseus Time Magic Box“ Jūsų gyvenimą padaro lengvesnį!

Pasinaudokite šiuolaikinėmis technologijomis
Ultragarsinė vibracija įgalina tolygų, didelio tūrio vandens rūką. Jie taip pat apsaugo nuo kondensacijos - tokiu būdu išvengsite drėgmės ant sienų ir baldų. Drėkintuvas sukurtas siekiant sumažinti nuotėkio riziką. Jums nebereikia jaudintis dėl savo buto būklės - „Baseus“ užtikrina efektyvų ir saugų drėkinimą.

Paprastas dizainas - daug privalumų
Dėl paprasto drėkintuvo dizaino ir nedidelio dydžio jį galite naudoti beveik bet kur. Galite lengvai perkelti iš vieno namų kambario į kitą arba pasiimti su savimi į kelionę. Jo pagalba Jūs ne tik pasirūpinsite tinkamu oro drėkinimu bute, bet ir sukursite optimalią, patogią aplinką darbe ir netgi pasirūpinsite savo odos būkle.

Specifikacija:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik distiliuotą vandenį

Prekės kodas: DHSG-A02

Talpa: 550 ml

Purškimo režimai: dvigubas purškimas / alternatyvus / pertraukiamas

Išgarinimo laikas: apie 8 val. (priklausomai nuo aplinkos)

Išgarinimo kiekis: iki 60 ml / h

Maitinimo šaltinis: DC 5V 1A

Maitinimo jungtis: USB-C

Galia: 3 W

Matmenys: 136 x 102.5 mm

Svoris: 250 g

Medžiaga: PC + ABS

Spalva: Balta

Panaudojimas: namams, biurams, ligoninėms ir kt.

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

DHSG-A02

Charakteristikos

Spalva
Balta
Talpa
0.55 l
Prekės tipas
Oro drėkintuvai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Baseus Time Magic Box Double Spray Humidifier aromatinis difuzorius - oro drėkintuvas

"Baseus Aroma Diffuser / Humidifier" - oro drėkintuvas, kurio pagrindinis tikslas yra aromaterapija. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip lempa prie lovos. Drėkintuvas turi 7 spalvų apšvietimą ir gali būti maitinamas iš įkroviklio, „powerbank“ ar kitų įrenginių, turinčių USB jungtį.

- Dėka vibracijos dažnio iki 3 000 000 kartų, rūkas skleidžiamas švelniai ir vienodai.
- Įmontuotas turboventiliatorius - didesnis oro srautas, daugiau rūko, žemesnis triukšmo lygis.
- Jei nepakanka vandens, aromato difuzorius automatiškai išsijungs, kad būtų užtikrintas saugumas.
- Spalvas keičianti LED lempa sukurs romantišką ir mielą atmosferą.

Rašyti atsiliepimą