Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektrinis paspirtukas, juodas

476.74 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Mi Electric Scooter Pro 2 (2020m. versija)



Su Mi Electric Scooter Pro 2 nuvažiuosite toliau

Tobula praktiškumo ir stiliaus kombinacija, su kuria nuvažiuosite toliau.

Galingas 600W elektrinis variklis

600W maksimalus galingumas.

Iki 20% įkalnės statumas.

25 km/h maksimalus greitis.



Trys greičio režimai, paprastas perjungimas

Keliaujant į darbą, įjunkite S režimą ir važiuokite greičiau. Važinėjant žmonių pilname parke, įjunkite D ir panaudokite pėsčiųjų režimą, bei paspirtuku važiuokite lėčiau. Tiesiog du kartus paspauskite įjungimo mygtuką ir perjunkite režimus, bei paprastai pakeiskite važiavimo greitį.

Pėsčiųjų režimas - 0-5 km/h.

Standartinis režimas - 0-20 km/h.

Sporto režimas - 0-25 km/h.



Saugus ir talpus 45km ličio akumuliatorius

Šio paspirtuko akumuliatorius yra saugus ir patikimas, bei pasižymi 474 Wh talpa. Su juo maksimalų 25 km/h greitį pasieksite itin greitai. Pilnu įkrovimu su juo nuvažiuosite 45 kilometrus.



Naujos kartos energijos regeneravimo sistema. Paverskite kinetinę energiją į elektros energiją.

Kinetinės energijos regeneravimo sistema (KERS) buvo pilnai atnaujinta, o energijos konvertavimo efektyvumas - žymiai patobulintas. Ši sistema regeneruoja kiekvieno stabdymo ar riedėjimo energiją ir ją konvertuoja į elektros energiją, kurią galėsite panaudoti ir nuvažiuoti toliau. Energijos regeneravimo efektyvumą galite reguliuoti Mi Home App programėlėje.



Su centriniu valdymu važiuosite patogiau ir paspirtuką valdysite paprasčiau

Daugiafunkcis prietaisų skydelis: Gyvai atvaizduoja 8 duomenų kategorijas: greitį, greičio režimą, energiją, užrakto būseną ir kitą informaciją.

Patogios rankenos: Paspirtuko vairas yra pagamintas iš TPR medžiagos, kuri yra itin patogi ir stipriai patobulina važiavimo pojūtį.

Jautrus rankinis akceleratorius: Malonus rankinio akceleratoriaus pasipriešinimas ir geras atsakas leidžia lengviau valdyti važiavimo greitį ir sklandžiau greitėti.

Vienas mygtukas, daug funkcijų: Intuityvus valdymas. Įjungimo mygtukas ne tik įjungia ir išjungia paspirtuką, tačiau juo taip pat galite ir perjungti režimus.



Sulankstykite per 3 sekundes

Šį paspirtuką sulankstyti užims vos 3 sekundes. Tai atlikus, jis lengvai tilps į jūsų automobilio bagažinę. Korpusas yra pagamintas iš lengvo, tačiau itin patvaraus aviacijos lygio aliuminio lydinio, kuris atlaikys iki 100kg apkrovas. Paspirtukas sveria tik 14,2kg, todėl jį lengvai pasiimsite visur, kur tik panorėsite.



Ne tik smagu, bet ir saugu

Dviguba priekinė ir galinė stabdymo sistema. Trumpesnis stabdymo kelias leidžia važinėti saugiau. Galinis paspirtuko ratas stabdymui naudoja didelį perforuotą stabdžių diską, o priekinis ratas turi E-ABS stabdymo sistemą. Stabdymo metu priekinė ir galinė stabdymo sistemos yra aktyvuojamos viena po kitos, tokiu būdu sutrumpinant stabdymo kelią.

Naujos kartos 8.5" pneumatinės padangos. Pradūrimui atsparios ir patvarios padangos buvo stipiriai patobulintos ir optimizuotos. Dabar jos yra iki 3 kartų patvaresnės. Šios padangos yra patogios ne tik lygiuose keliuose, tačiau ir ant žvyro ar žolės.

Itin ryškus 2W žibintas. Didelis 2W žibinto ryškumas efektyviai padidina saugumą važiuojant naktį. Patobulintas šviesos kampas neakina kitų žmonių.

Patobulintas galinis žibintas. Didesnis ir ryškesnis. Įjungus priekinį žibintą, automatiškai įsijungia ir galinis žibintas. Nuspaudus stabdį, galinis žibintas pradės mirksėti, taip perspėjant už jūsų esančius eismo dalyvius.

Priekiniai, šoniniai ir galiniai atšvaitai. Šis paspirtukas turi atšvaitus savo priekyje, šonuose ir gale. Tai užtikrina jūsų saugumą važinėjant vakare ar naktį.



Penktos kartos BMS išmani akumuliatoriaus valdymo sistema

Šešios išmanios apsaugos užtikrina akumuliatoriaus saugumą ir ilgą veikimą. Naudokite Mi Home programėlę ir stebėkite savo paspirtuko akumuliatoriuas būseną. Iškilus problemai, programėlė jums apie tai automatiškai praneš.



Mi Home programėlė. Jūsų išmanus asistentas.

Mi Scooter Pro 2 galite susieti su Mi Home programėle Bluetooth ryšiu. Ja galėsite užrakinti ir atrakinti paspirtuką, stebėti važiavimo duomenis ir keisti nustatymus.



Maksimalus greitis: iki 25 km/h
Maksimalus nuvažiuojamas atstumas: iki 45 km
Maksimali įkalnė: iki 20°
Stabdžiai: elektriniai ir mechaniniai
Variklio galia: 300 W (maks. 600W)
Ratų skersmuo: 8,5" (21.6cm)
Maksimali apkrova: iki 100 kg
Įkrovimo laikas: 8-9 val.
Baterija: ličio jonų, 1280mAh / 474Wh, 42V
Korpusas Aliuminis + ABS+PC
Atsparumas vandeniui: IP54
Matmenys: 1130 x 430 x 1180 mm
Svoris: 14.2 kg;
Spalva: juoda, raudona
Garantija 24 mėn.

FBC4025GL
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Atsparumas vandeniui
Yra
Greitis (maks.)
25 km per val.
Nuvažiuojamas atstumas
iki 45 km
Variklio galia
300 W
Ratų skersmuo
8.5"
Leistinas svoris
100 kg

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektrinis paspirtukas, juodas

XIAOMI Mi PRO 2 modelis - tobulesnė M365 PRO versija! Šis elektrinis paspirtukas 300W galios variklio pagalba pasiekia iki 25 km/h greitį, įveikia iki 20° įkalnę ir vienu įkrovimu gali nuvažiuoja net iki 45 km atstumą.

Rašyti atsiliepimą