Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris kaina
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris kaina
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris kaina
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris internetu
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris išsimokėtinai
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris pigiai
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris lizingu
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris kaune
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris atsiliepimai

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris

480.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy Tab S7 5G 12.4" (2020)  - turintis galingiausią kada nors sukurtą procesorių ir 120 Hz ekraną. Prijungę klaviatūrą jausitės taip, tarsi dirbtumėte kompiuteriu, o paėmę į ranką mažos delsos tikram rašikliui prilygstantį S Pen mėgausitės rašym, leis mėgautis rašymu kaip niekada ligi šiol. Įtraukianti planšetė, kuri pakeis Jūsų darbo ir žaidimo įpročius.

Grožis paprastume
Mėgaukitės „Galaxy Tab S7 FE 5G“ aptakia forma. Paprastas, vieno korpuso dizainas atrodo rafinuotas su minimaliu fotoaparato įtaisu korpuso gale. Plona forma patogiai paimama į rankas.

Mėgaukitės įtraukiančiais vaizdais ir garsais
Pasinerkite į ryškias „Galaxy Tab S7 FE 5G“ 12,4 colių ekrano spalvas. Pilnas gyvybės ekranas leidžia detalėms išsiskirti, o kino pojūtį sukuria neįtikėtinas AKG garsas. Dvigubi garsiakalbiai ir „Dolby Atmos“ sukuria įtraukiantį erdvinį garsą, tarsi atsidurtumėte ekrano centre.

Padidinkite savo žaidimų ar produktyvumo lygį
Aprūpintas didelio našumo „Snapdragon 750G“ lustų rinkiniu, „Galaxy Tab S7 FE 5G“ užtikrina sklandų ir greitą srautą ir žaidimų veikimą. Galite lengvai atlikti kelias užduotis ir vienu metu paleisti iki trijų programų. Turėdami daugiau nei 1 TB atminties, kai naudojate „microSD“ kortelę, svarbius dokumentus pasieksite ranka.

Prisijunkite, atsisiųskite ir mėgaukitės 5G
5G ryšys keičia žaidimus ir jūsų darbą. Neįtikėtinas greitis leidžia atsisiųsti žaibiškai, o dėl mažos delsos jūsų ryšys yra stiprus ir mažai atsilieka. Būkite žingsniu priekyje naujos kartos duomenų tinkle ir atraskite naujų būdų, kaip dalytis turiniu ir naudotis internetu.

Baterija, skirta atlaikyti net intensyvias dienas
Praeis valandų valandos, kol vėl turėsite įkrauti 10 090 mAh (tipinę) bateriją. Žiūrint vaizdo įrašus, baterijos galios užtenka iki 13 valandų. Tai tikras srautinio žiūrėjimo maratonas. Naudodami 45 W itin greitą įkrovimą, įrenginį galite pilnai įkrauti itin greitai.

Būkite ryškus ir išlikite kameros centre
Vaizdo skambučiui pasukite ekraną horizontaliai ir priekinė kamera jus išlaikys ekrano centre. Kai kalbate, jūsų balsas aiškiai skamba dėl 3 mikrofonų, įmontuotų aplink ekraną.

Kaip tikras rašiklis ir dar daugiau
Beveik nevėluojantis ir minkštu antgaliu išsiskiriantis „S Pen“ suteikia tikro rašymo jausmą. Negana to, jis rankraštį realiuoju laiku paverčia tekstu ir leidžia redaguoti tekstą paprastais judesiais. Kai baigsite, jis magnetiškai užsifiksuos ant šono tam, kad būtų lengva nešiotis ir nereikėtų papildomai įkrauti „S Pen“.

Rankraštį paverčia tvarkingu tekstu
Jūsų rankraštis akimirksniu virsta tekstu tam, kad būtų lengviau. Rašykite paieškos juostoje arba „Samsung Notes“ pavadinimo juostoje naudodami „S Pen“, tada užrašykite pastabas ir paverskite jas tekstais.

Išlaisvinkite savo vidinį menininką
Programa PENUP yra socialinis tinklas žmonėms, mėgstantiems piešti ir bendrauti su kitomis kūrybingomis asmenybėmis.

Paruošta šedevrui naudojant „Clip Studio Paint“
Norėdami įgyvendinti savo viziją, naudokite „S Pen“ kartu su „Clip Studio Paint“. Iliustruokite ir kurkite komiksus, naudodami siužetinę schemą ir kitus įrankius. Programa yra nemokama 6 mėnesius. Laikas kurti meną lyg profesionalui.

Kurkite profesionalius dizainus
Pradėkite kurti nemokamai naudodami tūkstančius pritaikomų šablonų. Kurkite rinkodaros medžiagą, skirtą socialinės žiniasklaidos įrašams - viską rasite vienoje vietoje. Norite pakelti savo dizainą į aukštesnį lygį? Išbandykite „Canva Pro“ ir raskite įrankius, padėsiančius sukurti gražų turinį ir sutaupyti laiko.

Tegul jūsų mintys skrieja kartu su Noteshelf
„Noteshelf“ suteikia daugiau galimybių užsirašyti. Nesvarbu, ar norite naudoti „S Pen“, ar spausdinti, tai gimsta natūraliai, kai mokotės ar kuriate. Naudodamiesi „Noteshelf Club“, galite nemokamai pasiekti šimtus užrašų knygučių viršelių ir popierinių šablonų be jokios narystės.

Būkite produktyviausi naudodami „Samsung DeX“
„Samsung DeX“ suteikia jums prieigą prie savo programų ir failų ir leidžia lengvai atidaryti dalykus per intuityvią, supaprastintą užduočių juostą. Programos užsakymo išdėstymas sinchronizuojamas su jūsų programos ekranu, todėl greitai galite rasti norimą. Jei trokštate dar daugiau patogumo, naudokite ją su „Samsung“ klaviatūra.

Atlikite daug užduočių vienu metu
Multiplikuokite savo ekranus naudodami patobulintą daugiafunkcinę „Galaxy Tab S7 FE 5G“ patirtį. „App Pair“ leidžia paleisti iki trijų programų vienu metu - tereikia ją nustatyti „Edge“ skydelyje. Šios programos gali būti pasirinktinai išdėstytos pagal jūsų konkrečius poreikius, net turint kelis tos pačios programos egzempliorius.

Perkelkite iš įrenginio į įrenginį nepraleisdami nieko
Sinchronizuokite „Galaxy Tab S7 FE 5G“ nepriekaištingai. Perkelkite svetaines iš vieno įrenginio arba nukopijuokite tekstą planšetiniame kompiuteryje ir įklijuokite jį į savo telefoną. Jei žiūrėdami filmą sulaukiate skambučio, „Galaxy Buds“ automatiškai prisijungia prie jūsų telefono, o kai baigsite pokalbį, jos vėl persijungs į planšetinį kompiuterį.

Parametrai:

Ekrano dydis: 12.4"

Ekrano tipas: TFT

Ekrano raiška: 1600 x 2560 pixel.

Ekrano apsauga: Nėra

Procesorius: Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 570 & 6x1.8 GHz Kryo 570)

Čipsetas: Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G (8 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 619

Operatyvi atmintis: 4GB

Talpa: 64GB

MicroSD palaikymas: MicroSDXC (dedikuotas lizdas)

SIM kortelių skaičius: 1

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinė kamera:

- 8 MP, AF

- Vaizdo įrašymas: 1080p@30fps

Priekinė kamera:

- 5 MP

- Vaizdo įrašymas: 1080p@30fps

Jungtys: USB Type-C 3.2

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra

Atsparumo klasė: Nėra 

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

- Bluetooth: 5.0, A2DP, LE

- NFC: Nėra

GPS: Yra, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

FM radijas: Nėra

Akumuliatorius: Li-Po 10090 mAh (neišimama)

Greitasis įkrovimas: Yra, 45W

Programinė įranga: Android 11, One UI 3.1

Matmenys: 285 x 185 x 6.3 mm

Svoris: 608 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-T736BZKAEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
12.4"
Belaidis ryšys
WiFi + Bluetooth
Atminties talpa
64GB
Prekės tipas
Kompiuteriai planšetiniai
Modelis
Galaxy Tab S7 FE

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 (2020) 5G 64GB SM-T736B, Mystic Black - planšetinis kompiuteris

Samsung Galaxy Tab S7 5G 12.4" (2020)  - turintis galingiausią kada nors sukurtą procesorių ir 120 Hz ekraną. Prijungę klaviatūrą jausitės taip, tarsi dirbtumėte kompiuteriu, o paėmę į ranką mažos delsos tikram rašikliui prilygstantį S Pen mėgausitės rašym, leis mėgautis rašymu kaip niekada ligi šiol. Įtraukianti planšetė, kuri pakeis Jūsų darbo ir žaidimo įpročius.

Rašyti atsiliepimą