PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams kaina
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams kaina
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams pigiau
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams internetu
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams išsimokėtinai
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams pigiai
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams lizingu
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams kaune
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams atsiliepimai
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams garantija
  • PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool  Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams greitai

PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams

188.99 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

PetKit Cozy Warm+Cool Smart Pet House - išmanusis namas / lova su šildymu ir oro kondicionavimu suteiks Jūsų augintiniui ramų poilsį draugiškoje ir šiltoje aplinkoje. Automatinis temperatūros reguliavimas užtikrins, kad nebūtų per šalta ar per karšta, o dvipusė ventiliacija užtikrina laisvą oro srautą. Infraraudonųjų spindulių jutikliai nustato Jūsų augintinio buvimą, o L formos įėjimas leidžia patogiai naudotis lova. Namas taip pat gali būti valdomas per programą.

Temperatūra pritaikyta Jūsų augintinio poreikiams
Pažangi sistema automatiškai sureguliuoja lovos temperatūrą pagal aplinkos temperatūrą ir drėgmę. Tokiu būdu ji Jūsų augintiniui nuolat teikia optimalū konfortą. Su PetKit Cozy galite būti tikri, kad Jūsų augintinis nesušals ar bus per karšta. Jaukus namas leidžia sukurti draugišką, ramią aplinką.

Nepaprastai patogu
Prietaisas sukurtas taip, kad Jūsų augintiniui būtų maksimalus komfortas. L formos įėjimas leidžia laisvai patekti į namą. Jūsų keturkojis draugas gali lengvai įlipti ar išlipti. Į vidų įdėtas minkštas kilimėlis garantuoja Jūsų augintiniui patogų poilsį. Namo apatinė dalis pagaminta iš neslidžios medžiagos - todėl puikiai laikosi ir nejuda.

Visada švarus ir sausas
Lovoje yra daugiafunkcinis pagrindas, kuris surenka kondensuotą vandenį, atirandantį dėl drėgmės ir temperatūros skirtumų viduje ir išorėje. Tai užtikrina, kad lova visada išliks sausa. Ši pažangi sistema ne tik užtikrina Jūsų augintinio patogumą, bet ir leidžia lengvai išlaikyti namus švarius.

Nuotolinis valdymas per tam skirtą programą
Suporuokite jaukų augintinio namą su specialia „PetKit“ programa, kad gautumėte dar daugiau galimybių. Tai leidžia valdyti įrenginį nuotoliniu būdu. Taigi galite jį bet kada įjungti arba išjungti, kad ir kur būtumėte - namuose, darbe ar kelionėje. Taip pat galite rankiniu būdu reguliuoti temperatūrą ir patikrinti savo augintinio poilsio istoriją.

Gaukite informaciją apie savo augintinio miegą
Įmontuoti infraraudonųjų spindulių jutikliai nustato, ar Jūsų augintinis yra name. Jų pagalba surinktą informaciją galite rasti programoje „PetKit“. Tai padės Jums sužinoti daugiau apie savo augintinio elgesį, kaip dažnai jis naudojasi PetKit Cozy lova.

Specifikacijos:

Didelio tikslumo temperatūros ir drėgmės jutiklis: yra

Integruotas infraraudonųjų spindulių jutiklis: yra

Vardinė galia: 18 W/ 3000MA

Belaidis ryšys: Wi-Fi

Matmenys: 496x418x406mm

Spalva: balta

Tinka naminiams gyvūnėliams: mažiems ir vidutinio dydžio augintiniams (katėms ir šunims)

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

COZY

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės šunims ir katėms

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

PetKit Cozy 2 P810 Warm+Cool Smart Pet House / Bed - termoreguliuojamas išmanusis namas / lova augintiniams

PetKit Cozy Warm+Cool Smart Pet House - išmanusis namas / lova su šildymu ir oro kondicionieriumi suteiks Jūsų augintiniui ramų poilsį draugiškoje ir šiltoje aplinkoje. Automatinis temperatūros reguliavimas užtikrins, kad nebūtų per šalta ar per karšta, o dvipusė ventiliacija užtikrina laisvą oro srautą. Infraraudonųjų spindulių jutikliai nustato Jūsų augintinio buvimą, o L formos įėjimas leidžia patogiai naudotis lova. Namas taip pat gali būti valdomas per programą.

Rašyti atsiliepimą