PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė kaina
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė kaina
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė pigiau
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė internetu
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė išsimokėtinai
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė pigiai
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė lizingu
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė kaune
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė atsiliepimai
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė garantija
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė greitai
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė epirkimas.lt
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė etopas.lt
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė atsiliepimas
  • PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė kaunas

PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė

495.27 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - Jums nebereikia gaišti laiko valant katės kraiko dėžę. Išmanioji savaime išsivalanti kraiko dėžė PetKit Pura MAX užtikrina greitą, automatinį valymą vos per 90 sekundžių. 3 darbo režimai. Gali panaikinti blogą kvapą. Petkit Pura Max galima valdyti nuotoliniu būdu – naudojant tam skirtą programėlę. Jūsų katė galės patogiai ir saugiai juo naudotis. Kraiko dėžę labai lengva valyti, o jos veikimą palengvina įmontuotas OLED ekranas. Petkit kraiko dėžė tinka katėms, vyresnėms nei 6 mėn. ir sveriančioms daugiau nei 1.6 kg.

Taupykite laiką ir pinigus
Ar žinojote, kad per metus galite sugaišti iki 100 000 minučių rankomis valydami savo katės kraiko dėžę? Su PetKit Pura MAX sutaupysite laiko! Taip pat išleiste mažiau pinigų kraikui – prietaisas efektyviai atskiria jį nuo gumuliukų, todėl sunaudosite mažiau. Be to, galite lengvai naudoti bet kokį kraiką – molį, tofu, mišrų ir daugelį kitų. Pastaba: nerekomenduojame naudoti nelimpančio kraiko – automatinis valymas gali veikti netinkamai.

Efektyvus valymas
Dėka specialiai sukurtos TPE gumos, kraiko dėžė efektyviai atskiria kraiką nuo šiukšlių, kurios neprilimpa prie vidaus ir greitai patenka į atliekų konteinerį. Jis pakankamai didelis, kad viena katė be problemų galėtų naudotis įrenginiu iki 15 dienų – tik praėjus šiam laikui reikės pakeisti kraiko maišelį. Tai reiškia, kad Pura MAX taip pat pravers, kai vykstate į kelių dienų kelionę ar verslo kelionę. Talpykla taip pat itin sandari, efektyviai užkertanti kelią nemalonių kvapų plitimui.

Trys veikimo režimai
Sureguliuokite kraiko dėžės veikimą pagal savo poreikius. Pura MAX leidžia pasirinkti iš 3 veikimo režimų. Dėl automatinio valymo prietaisas automatiškai pradeda valyti, kai Jūsų katė pasinaudoja kraiko dėžute ir nueina. Rankinio valymo režimu tiesiog paspauskite mygtuką ant kraiko dėžutės arba programėlėje, kad pradėtumėte valyti. Suplanuotas valymas leidžia sudaryti tvarkaraštį – naudokite šią parinktį, jei norite, kad Pura MAX veiktų tam tikru laiku.

Atsikratykite blogo kvapo
Pura MAX ne tik efektyviai atskiria švarų kraiką nuo šiukšlių, bet ir pašalina kvapą. Integruotas, nuimamas PURA AIR išmanusis purškiklis automatiškai išpurškia specialų skystį, kuris sumažina kvapą ir išvalo kraiko vidų kiekvieną kartą, kai katė ją naudoja. Taip pat galimi įvairūs jo veikimo režimai – suplanuoti ir automatiniai. Taip pat bet kuriuo metu galite paspausti mygtuką ant kraiko dėžutės, kad rankiniu būdu suaktyvintumėte išmanųjį purškiklį PURA AIR ir atsikratytumėte blogo kvapo.

Jūsų augintinio saugumui
Kraiko dėžė sukurta siekiant užtikrinti visišką Jūsų katės saugumą. Jame įdiegta pažangi xSecure sistema, kurią sudaro intelektualūs svorio jutikliai, infraraudonųjų spindulių jutiklis, išmanusis aptikimas, nuotoliniai įspėjimai ir apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų sistema. Dėl to Jums nereikės jaudintis, kad Jūsų augintinis susižeis. Be to, Pura MAX automatiškai nustoja veikti, kai į jį patenka Jūsų katė arba aptinkamas svorio pokytis.

Paprasta naudoti
Naudoti kraiko dėžę labai paprasta. Tiesiog prijunkite ją ir supilkite į ją kraiką. Prietaisas taip pat aprūpintas mygtukais, kurie leidžia patogiai pasiekti svarbiausias jo funkcijas. „Pura MAX“ taip pat turi įmontuotą OLED ekraną, kuriame rodoma naudinga informacija, pvz., būsena. Naudodami šį ekraną galite greitai sužinoti, pavyzdžiui, ar įrenginys prijungtas prie Wi-Fi. Ekrane taip pat bus pranešta apie kraiko dėžės išlyginimą, greitą valymą ar dezodoravimą.

Daugiau galimybių su programa
„PetKit“ programa suteikia lengvą prieigą prie daugelio naudingų funkcijų. Be kita ko, galite nuotoliniu būdu valdyti įrenginį ir pasirinkti valymo režimus. Be to, dėl integruotų jutiklių Pura MAX stebi ir įrašo tokius duomenis kaip, pavyzdžiui, Jūsų katės svoris, kraiko naudojimo dažnumas ir trukmė, taip pat likęs kraiko kiekis. Visą reikalingą informaciją galite rasti programėlėje. Tai leidžia dar geriau pasirūpinti savo augintinio sveikata. Taip pat visada žinosite, kada reikia papildyti kraiką.

Apgalvotas dizainas
Dėl modulinės konstrukcijos kraiko dėžę labai lengva surinkti ir išardyti. Taip pat nesunkiai nuvalysite – taip dar ilgiau išlaikysite nepriekaištingą būklę. Įrenginyje taip pat yra nedidelis šviestuvas, kuris padeda Jūsų augintiniui sutemus. Galite bet kada ją įjungti vos keliais paspaudimais programėlėje. Be to, įėjimo į kraiko aukštis yra tik 20 cm, todėl juo patogiai gali naudotis net vyresnės ar sergančios katės. Į komplektą įeina ir spalvingi lipdukai, kuriais galėsite papuošti įrenginį.

Specifikacijos:

Šiukšliadėžės talpa: 7 l

Cilindro talpa: 76 l

Siūlomas šiukšlių kiekis: 6 l

Darbo režimai: 3

Sąsaja: 2.4 GHz WiFi ir Bluetooth

Ekranas: OLED

Šviestuvas: yra

Maitinimo įtampa: 12V, 24V

Programinė įranga: nuotolinis valdymas ir duomenų stebėjimas naudojant PetKit aplikaciją

Apsauga: intelektualūs svorio jutikliai, infraraudonųjų spindulių jutiklis, išmanusis aptikimas, nuotoliniai įspėjimai ir apsauga nuo nelaimingų atsitikimų

Valymo laikotarpis: 15 dienų su 1 kate

Komplektacija: Pura MAX kraiko dėžė x1, Pura Max viršutinis dangtelis x1, maitinimo adapteris x1, šiukšlių maišo ritinys x1, PURA AIR išmanusis purškiklis x1, lipdukai x1

Medžiaga: ABS

Savaiminio išsivalymo trukmė: apie 90 s

Triukšmo lygis: 20cm: 40dB; 100cm: 35dB

Išoriniai matmenys: 346x133x187mm

Cilindro matmenys: 480x520 mm

Tinka katėms, sveriančioms daugiau negu 1.6 kg

Svoris: 10.8 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Pura MAX

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės katėms

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė

PetKit Pura Max Intelligent Self-Cleaning Cat Litter Box - Jums nebereikia gaišti laiko valant katės kraiko dėžę. Išmanioji savaime išsivalanti kraiko dėžė PetKit Pura MAX užtikrina greitą, automatinį valymą vos per 90 sekundžių. 3 darbo režimai. Gali panaikinti blogą kvapą. Petkit Pura Max galima valdyti nuotoliniu būdu – naudojant tam skirtą programėlę. Jūsų katė galės patogiai ir saugiai juo naudotis. Kraiko dėžę labai lengva valyti, o jos veikimą palengvina įmontuotas OLED ekranas. Petkit kraiko dėžė tinka katėms, vyresnėms nei 6 mėn. ir sveriančioms daugiau nei 1.6 kg.

Rašyti atsiliepimą