Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas kaina
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas kaina
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas pigiau
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas internetu
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas išsimokėtinai
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas pigiai
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas lizingu
  • Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas kaune

Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas

378.76 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy A52s 5G - pamaloninkite savo akis ryškiomis detalėmis kartu su FHD + Super AMOLED ekranu, siekiančiu 800 nitų. Jie užtikrina, kad ekranas išliks ryškus net šviesiausią dieną. Eye Comfort Shield sumažina kenksmingą mėlyną šviesą, o Super Smooth funkcija užtikrina sklandų vaizdą, nesvarbu, žaistumėte ar naršytumėte internete. Ir visa tai galite daryti dideliame 6.5 colių Infinity-O ekrane

Nuostabus 5G, nuostabus greitis
Naujo lygmens mobiliųjų duomenų tinklas ir 5G greičio galia keičia tai, kaip jūs naudojatės įrenginiu ir dalinatės turiniu - nuo itin sklandžios patirties žaidžiant iki itin greito duomenų atsisiuntimo. Įsigykite Galaxy A52s 5G ir pakeiskite tai, kaip naudojatės turiniu.

Nuostabi kamera, visuomet ryški ir stabili
Galaxy A52s 5G keletos lęšių kamerų sistema užfiksuoja itin ryškias nuotraukas. Nuodokitės 64MP pagrindine kamera su OIS. Kadre užfiksuokite dar daugiau kartu su Itin plataus kampo kamera. Pritaikykite norimą nuotraukos gylį kartu su Gylio kamera, arba nufotografuokite objektus iš arti kartu su Makro kamera.

Kartu su OIS, prietemoje užfiksuokite net mažiausias detales
Atsisveikinkite su neryškiomis nuotraukomis. OIS (Optinis vaizdo stabilizatorius) padeda stabilizuoti kadrus ir užfiksuoki objektus net jiems judant. Kamera prideda šviesos jūsų nuotraukoms, todėl fotografuoti galite net prieblandoje.

Itin plataus kampo kamera - naujos galimybės
Panašiai, kaip žmogaus akis, 12 MP Itin plataus kampo kamera pasaulį regi 123 laipsnių kampu. Dėl šios priežasties kiekvienam jūsų kadrui pridedama daugiau perspektyvos.

Makro kamera išryškina net mažiausias detales
Pasinerkite į detales kartu su 5MP Makro kamera. Ji nuotraukoms pritaiko natūralų „bokeh“ efektą, todėl objektas išsiskiria iš aplinkos.

Pasiruoškite, stabilizuokite, pradėkite
Super Steady režimas, esantis Galaxy A52s 5G padeda jūsų vaizdo įrašams būti sklandiems ir stabiliems. Jis padeda vaizdo įrašus užfiksuoti taip, lyg jie būtų įrašyti naudojantis aukšos kokybės veiksmo kamera.

Išlaikykite fokusą kartu su gylio kamera
5 MP gylio kamera leidžia jums pritaikyti savo nuotraukų gylį. Vos vienu prisilietimu, jūs galite pasirinkti tinkamą fono suliejimą ir išskirti pagrindinį nuotraukos objektą.

Aukštos kokybės priekinė kamera, neįtikėtinos asmenukės
Galaxy A52s 5G 32MP priekinė kamera užfiksuoja itin aiškias, aukštos kokybės asmenukes. Kartu su „bokeh“ efektu, ji švelniai sulieja foną, todėl tai išryškina jūsų veidą.

Dabar atsparus apipylimams ir vandens purslams
Šis telefonas yra įvertintas IP67 atsparumo vandeniui ir dulkėms reitingu, todėl jis iki 30 minučių gali išbūti 1 metro vandens gylyje. Nesustokite naudotis telefonu, net jei jis šiek tiek sušlapo.

Įtraukiantis garsas jūsų delne
Kartu su dviem garsiakalbiais - vienu viršuje, vienu apačioje, jūs galite mėgautis stereo garsu net be ausinių. Su Dolby Atmos garsiakalbiais, jūs galite įsitraukti į kino filmo arba mėgstamiausių žaidimų istorijas.

Nuostabi baterija, kuri neišsikrauna dvi dienas
4500 mAh (tipinė) baterija leidžia jums ilgiau daryti tai, ką mėgstate - dalintis turiniu, žaisti ir dar daugiau. AI energijos valdymas aptinka ir pritaiko jūsų išmanaus telefono naudojimą taip, kad jis galėtų tarnauti ilgiau. Iki 25W galios Super greitasis įkrovimas užtikrina, kad A52s 5G įsikraus itin greitai.

Nuostabus našumas, leidžiantis atlikti dar daugiau
Nesvarbu, atliktumėte vieną užduotį ar keletą vienu metu, Galaxy A52s 5G leidžia jums dirbti našiau. Pažangus Octa-core procesorius turi greitesnį CPU ir GPU, palyginus su ankstesniu modeliu, o 6GB RAM užtikrina didelį greitį. Saugokite dar daugiau duomenų talpioje 128GB siekiančioje vidinėje atmintyje. Išplėskite ją iki 1TB kartu su microSD kortele.

Game Booster funkcija, prisidedanti prie jūsų pergalių
Padidinkite našumą naudodami Game Booster funkciją. Sukoncentruokite dėmesį ir patobulinkite žaidimo įgūdžius naudodami specialią sąsają ir lengvai pasiekiamą meniu. Frame Booster funkcija suteikia sklandų, gyvybingą judesį. Žaiskite vis geriau ir geriau, nes Game Booster funkcija įsimena jūsų telefono naudojimo modelius, todėl tai padeda optimizuoti baterijos veikimą, temperatūrą ir atmintį.

Apsaugokite tai, kas jums svarbu
Nuo pat pradžių integruota į telefono aparatinę ir programinę įrangą, Samsung Knox apsaugo jūsų telefoną nuo jo įjungimo minutės. Siūlydama daugiasluoksnę apsaugą, ji apsaugo jūsų jautriausią informaciją nuo kenkėjiškų programų ir grėsmių.

Apsaugokite paprastu prisilietimu
Galaxy A52s 5G pirštų atspaudų jutiklis ekrane atpažįsta jūsų unikalų pirštų atspaudą ir leidžia lengvai bei saugiai atrakinti telefoną. Naudojant Samsung Pass biometrinį autentifikavimą, jūsų pirštų atspaudai suteikia greitesnį ir saugesnį prisijungimo prie programos ir svetainės autentifikavimo metodą.

Prisitaiko prie jūsų
Mėgaukitės sklandžiu judėjimu ekrane ir nuostabiu dizainu su One UI. Optimizuotas bet kokio dydžio ekranui, jis leidžia patogiai ir intuityviai sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu. One UI pritaiko telefoną taip, kad jums būtų patogu naudotis savo Galaxy.

Visuomet jūsų paslaugoms
Mėgaukitės ramybe, kai nuspręsite įsigyti Galaxy išmanųjį telefoną. Interaktyvi diagnostika ir optimizavimas Samsung Members programėlėje leidžia lengvai sureguliuoti jūsų įrenginių našumą, o mūsų pagalbos linija leidžia išspręsti problemas, kai jums reikia papildomos pagalbos.

Parametrai:

Ekrano dydis: 6.5"

Ekrano tipas: Super AMOLED, 120Hz, 800 nitų

Ekrano raiška: 1080 x 2400 pikselių

Ekrano apsauga: Corning Gorilla Glass 5

Procesorius: Octa-core (1x2.4 GHz Kryo 670 Prime & 3x2.2 GHz Kryo 670 Gold & 4x1.9 GHz Kryo 670 Silver)

Čipsetas: Qualcomm Snapdragon 778G 5G (6 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 642L

Operatyvi atmintis: 6GB

Talpa: 128GB

MicroSD palaikymas: microSDXC (naudoja SIM lizdą)

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinės kameros:

- 64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.7", 0.8µm, PDAF, OIS

- 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm

- 5 MP, f/2.4, (macro)

- 5 MP, f/2.4, (depth)

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS

- Kitos funkcijos: LED flash, panorama, HDR

Priekinė kamera:

- 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos: HDR

Jungtys: USB Type-C 2.0, USB On-The-Go

3.5mm mini Jack jungtis: Yra

Atsparumo klasė: IP67

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

- Bluetooth: 5.0, A2DP, LE

- NFC: Yra (priklauso nuo regiono)

GPS: yra, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS

FM radijas: Nenurodyta

Akumuliatorius: Li-Ion 4500 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 25W

Programinė įranga: Android 11, One UI 3.1

Matmenys: 159.9 x 75.1 x 8.4 mm

Svoris: 189 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-A528BZKCEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
6.5"
Ekrano tipas
Super AMOLED
Atminties talpa
128GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy A52s 5G

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB DS SM-A528B Awesome Black išmanusis telefonas

Samsung Galaxy A52s 5G - pamaloninkite savo akis ryškiomis detalėmis kartu su FHD + Super AMOLED ekranu, siekiančiu 800 nitų. Jie užtikrina, kad ekranas išliks ryškus net šviesiausią dieną. Eye Comfort Shield sumažina kenksmingą mėlyną šviesą, o Super Smooth funkcija užtikrina sklandų vaizdą, nesvarbu, žaistumėte ar naršytumėte internete. Ir visa tai galite daryti dideliame 6.5 colių Infinity-O ekrane

Rašyti atsiliepimą