Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 4.00 €

Apple iPhone 13 Pro Clear Case with MagSafe

50.98 €
54.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

iPhone 13 Pro - plonas, lengvas ir lengvai suimamas - šis Apple sukurtas dėklas demonstruoja ryškiaspalvę iPhone 13 Pro apdailą ir kartu suteikia papildomą apsaugą. Pagaminta iš optiškai skaidraus polikarbonato ir lanksčių medžiagų mišinio. Paviršius padengtas įbrėžimams atsparia danga tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Visos medžiagos ir dangos yra optimizuotos taip, kad laikui bėgant nepagelstų. Integruotų magnetų pagalba šis dėklas suteikia patogų belaidį įkrovimą, tiesiog pridėkite MagSafe įkroviklį. Kaip ir kiekvienas Apple sukurtas dėklas, jis yra išbandomas tūkstančius valandų viso projektavimo ir gamybos proceso metu. Taigi jis ne tik puikiai atrodo, bet ir apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ir kritimų.

Parametrai:

Spalva: skaidri

Suderinamumas: Iphone 13 Pro

Garantija: 12 mėn.

MM2Y3ZM/A

Charakteristikos

Spalva
Skaidri
Prekės tipas
Telefonų dėklai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Apple iPhone 13 Pro Clear Case with MagSafe

iPhone 13 Pro - plonas, lengvas ir lengvai suimamas - šis Apple sukurtas dėklas demonstruoja ryškiaspalvę iPhone 13 Pro apdailą ir kartu suteikia papildomą apsaugą. Pagaminta iš optiškai skaidraus polikarbonato ir lanksčių medžiagų mišinio. Paviršius padengtas įbrėžimams atsparia danga tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Visos medžiagos ir dangos yra optimizuotos taip, kad laikui bėgant nepagelstų.

Rašyti atsiliepimą