Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 20.00 €

AirMobi iReceiver2 Wi-Fi 150Mbps - belaidis muzikos imtuvas / belaidžio tinklo diapazono plėtiklis

29.99 €
49.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

AirMobi iReceiver2 WiFi - leidžia Jums valdyti ir klausytis visos mėgstamos muzikos belaidžiu būdu iš savo išmaniojo telefono, planšetinio, nešiojamo kompiuterio ar kitų „Wi-Fi“ turinčių įrenginių per namų stereofoninę garso sistemą, ausines ar automobilinę garso įrangą. Naudodami pažangią dekodavimo technologiją galite mėgautis aukštos kokybės garsu. AirMobi iReceiver2 WiFi lengva naudoti - prijunkite „iReceiver“ į įkroviklio (įkroviklis įsigyjamas atskirai) USB prievadą naudodami „micro USB“ kabelį, prijunkite prie stereo sistemos per 3.5 mm jungtį ir mėgaukitės muzika, nesijaudindami dėl laikmenos ar kabelio tvirtinimo. Be to, galite išplėsti esamą „Wi-Fi Network“ diapazoną tiesiog paspausdami mygtuką WPS.

Techninė charakteristika:

Atstumas: iki 100 metrų

Belaidis ryšys: IEEE 802.11b/g/n iki 150 Mbps

Suderinamumas: IOS, Android OS, Mac OS ir Windows

Įvestis: 5V, 0.5A

Garantija: 3 mėn.

ireceiver2verv1.0

Charakteristikos

Spalva
Balta
WiFi standartas
802.11n (WiFi 4)
WiFi signalo dažnis
2.4 GHz
LAN sąsaja
Nėra
Integruotas modemas
Nėra
Prekės tipas
Tinklo plėtikliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

AirMobi iReceiver2 Wi-Fi 150Mbps - belaidis muzikos imtuvas / belaidžio tinklo diapazono plėtiklis

AirMobi iReceiver2 WiFi - leidžia Jums valdyti ir klausytis visos mėgstamos muzikos belaidžiu būdu iš savo išmaniojo telefono, planšetinio, nešiojamo kompiuterio ar kitų „Wi-Fi“ turinčių įrenginių per namų stereofoninę garso sistemą, ausines ar automobilinę garso įrangą. Naudodami pažangią dekodavimo technologiją galite mėgautis aukštos kokybės garsu. AirMobi iReceiver2 WiFi lengva naudoti - prijunkite „iReceiver“ į įkroviklio (įkroviklis įsigyjamas atskirai) USB prievadą naudodami „micro USB“ kabelį, prijunkite prie stereo sistemos per 3.5 mm jungtį ir mėgaukitės muzika, nesijaudindami dėl laikmenos ar kabelio tvirtinimo. Be to, galite išplėsti esamą „Wi-Fi Network“ diapazoną tiesiog paspausdami mygtuką WPS..

Rašyti atsiliepimą