Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas kaina
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas kaina
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas pigiau
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas internetu
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas išsimokėtinai
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas pigiai
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas lizingu
  • Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas kaune

Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas

240.39 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Dreame Robot Vacuum D9 yra pažangus valymo robotas, apjungiantis visas geriausias panašių prietaisų savybes. Turėdamas iki 3000 Pa siurbimo galią, galimybę vienu metu išsiurbti ir šluostyti bei intelektualų kambario nuskaitymą naudojant šiuolaikinį LDS lazerį, tai garantuoja tikslų ir efektyvų kiekvieno namo valymą. 13 jutiklių dėka prietaisas lengvai prisitaiko prie Jūsų namų. Dreame Robot Vacuum D9 taip pat nustebins savo ilgu veikimo laiku iki 150 minučių.

Tiksliai nuskaito kambario kontūrus
Dėl pažangios navigacijos technologijos robotas akimirksniu ir tiksliai nuskaito kambarių kontūrus, sukuria žemėlapius, aptinka kliūtis ir optimaliai planuoja valymo maršrutus. Tai leidžia pažangus 3.0 LDS lazerio ir SLAM algoritmas, užtikrinantis didesnį tikslumą. „Dreame D9“ gali įsiminti iki 3 aukštų žemėlapius. Jis taip pat lengvai įveikia iki 20 mm aukščio kliūtis, tokias kaip slenksčiai ar kilimai. Beveik niekas negali to sustabdyti!

Išsaugo žemėlapius, kuriuos galite redaguoti
Norėdami optimizuoti robotą ir pritaikyti jį savo poreikiams, naudokite žemėlapio redagavimo funkciją. Galite tiksliai padalyti ir pavadinti kambarius, taip pat suplanuoti valymo tvarkaraščius. Be to, Jūs, be kitų dalykų, turite galimybę paskirti tam tikras zonas valomoms, uždraustoms zonoms, kurių nereikėtų valyti, ir pastatyti virtualias sienas, kad, pavyzdžiui, būtų blokuojama Dreame D9 prieiga prie Jūsų vaiko kambario.

Patikima kovojant su purvu
Robotas siūlo iki 4 siurbimo režimų, todėl siurbimo galią galite lengvai pritaikyti prie grindų nešvarumų laipsnio. Iš Japonijos importuotas variklis be šepetėlių garantuoja neprilygstamą našumą ir tylų veikimą, o patobulintas HEPA filtras puikiai sulaiko iki 99,7% mikroskopinių dalelių, leidžiančių efektyviai pasirūpinti viso namo švara. Itin plonas šepetys, kurį lengva valyti, greitai ir tiksliai išvalo atliekas į rezervuarą, kuriame telpa net 570 ml. Be to, Dreame D9 automatiškai aptinka kilimus ir padidina slėgį siurbdamas juos, kad dar efektyviau pašalintų trupinius ar plaukus.

Išvalykite grindis savo namuose
Jis taip pat gali nušluoti Jūsų grindis. Su savo 270 ml vandens talpykla jis gali išvalyti iki 200m2 plotą. Dreame D9 tinka ir mažesniems, ir didesniems namams. Perėjimas naudojant šį unikalų robotą pašalina iki 99,9% bakterijų, suteikiant Jums ir Jūsų artimiesiems sveiką gyvenimo aplinką. Be to, 3 galimi vandens srauto lygiai leidžia reguliuoti valymo intensyvumą pagal tai, kiek nešvarios Jūsų grindys.

Galinga baterija
Dreame D9 integruota 5200 mAh talpos baterija ir išmanioji BMS valdymo sistema. Dėl to robotas išsiskiria įspūdingai ilgu veikimo laiku, kurio pakanka kruopščiai išvalyti iki 250m2 grindis. Taigi po vieno įkrovimo įrenginys gali tikrai daug nuveikti. Negana to, jei netrukus išsikraus baterija, Dreame D9 prisimins, kur nustojo valyti, ir, įsikrovęs tęs nuo to taško.

Puikiai tinka Jūsų namams
Turėdamas 13 išmaniųjų jutiklių, robotas gali laisvai ir užtikrintai judėti beveik bet kuriuose namuose. Dreame D9 vengia laiptų ir griuvimų, nesusiduria su baldais, sumažina įstrigimo riziką ir efektyviau valo kampus ir kraštus. Nereikia jaudintis - šis praktiškas prietaisas ras kelią Jūsų namuose ir jį kruopščiai išvalys.

Atraskite nuotolinio valdymo pranašumus
Ar žinojote, kad robotą galite valdyti ir iš tolo? Speciali programa leidžia patogiai reguliuoti siurbimo galią ir vandens srauto lygį, planuoti valymo tvarkaraščius, redaguoti žemėlapius ir patikrinti akumuliatoriaus būseną. Dreame D9 taip pat suderinamas su „Amazon Alexa“ - suporuokite jį su savo padėjėju, kad galėtumėte mėgautis patogiu valdymu balsu.

Techninė charakteristika:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik distiliuotą vandenį

Galia: 40 W

Nominali įtampa: 14.4 V

Triukšmo lygis: 59 - 64.7 dB

Siurbimo slėgis: 3000 Pa

Maksimalus slenksčio aukštis: 20 mm

Kliūčių aptikimas: jutiklinis, sensorinis (13 sensorių)

Siurbimo stiprumo parinktys: 4

Drėgno valymo funkcija: yra, 3 lygiai

Šoninis šepetys: yra

Automatinis grįžimas: yra

Nuotolinis valdymas: yra (per telefono aplikaciją ir balsu)

Turbo funkcija: yra

Tylusis režimas: yra

Wi-Fi: yra, Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4 GHz

Baterija: Li-Ion 5200 mAh

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Veikimo laikas: iki 2.5 val.

Maksimalus išvalomas plotas pilnai įkrauta baterija: 250 m2

Filtras: HEPA

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.57 l

Vandens bako talpa: 0.27 l

Komplektacija:
- 1x siurblys
- 1x šoninis šepetėlis
- 1x talpykla nešvarumams
- 1x vandens bakas
- 1x mikrofibros šluostė
- 1x įkrovimo stotelė
- 1x maitinimo laidas

Medžiagos: metalas, plastikas

Matmenys: 350 x 350 x 96.8 mm

Svoris: 3.8 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

RLS5-WH0

Charakteristikos

Spalva
Balta
Siurblio tipas
Robotas
Valymo būdas
Sausas ir drėgnas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
40 W
Turbo šepetėlis
Yra
Dulkių rinkiklio talpa
0.57 l
Vandens bako talpa
0.27 l
Siurbimo slėgis
3000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner - išmanusis dulkių siurblys - robotas su drėgno valymo funkcija, baltas

Xiaomi Dreame Robot Vacuum D9 yra pažangus valymo robotas, apjungiantis visas geriausias panašių prietaisų savybes. Turėdamas iki 3000 Pa siurbimo galią, galimybę vienu metu išsiurbti ir šluostyti bei intelektualų kambario nuskaitymą naudojant šiuolaikinį LDS lazerį, tai garantuoja tikslų ir efektyvų kiekvieno namo valymą. 13 jutiklių dėka prietaisas lengvai prisitaiko prie Jūsų namų. Dreame Robot Vacuum D9 taip pat nustebins savo ilgu veikimo laiku iki 150 minučių.

Rašyti atsiliepimą