• Sumažinta kaina
  • - 108.99 €

Huawei FreeBuds Lipstick, Red - belaidės ausinės

110.00 €
218.99 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Huawei FreeBuds Lipstick - tai naujoviškos ausinės, užtikrinančios geresnę ir išmanesnę garso patirtį, nuostabiai gražios ir pasižymi puikiu garsu ir nauja itin elegantiško dizaino tendencija.

Nestandartinė mada
Būkite tikrai madinga – puikiai pagamintas, lygus su metalo apdaila lūpdažio dizaino dėklas atskleis Jūsų muziką taip, kaip ji verta.

Skirta prabangai
Norint gerai atrodyti, reikia atsidavimo. Prabangaus nerūdijančiojo plieno korpusas pagamintas naudojant 30 sudėtingų dizaino procesų ir itin gerai nušlifuotas, todėl jo paviršius yra lygus kaip veidrodis. Kaskart žvilgtelėję, pamatykite atsispindintį grožį.

Stulbinamai suderintos spalvos
Tikra mada derina skonį ir drąsą. Mėgaukitės dėklo klasikiniu juodos ir aukso spalvų deriniu ir atidarykite jį, kad pamatytumėte kerinčius sodriai raudonus ausinių kištukus, kurių išvaizda ir skleidžiamas garsas užgniaužia kvapą.

Romantikos kvapas
Norint iš tiesų atskleisti grožį, reikia unikalaus stiliaus. HUAWEI FreeBuds Lipstick pateikiamos kvapnioje dovanų dėžutėje, kad galėtumėte atkurti nuostabias romantiškas gyvenimo akimirkas ir suteikti papildomo malonumo.

Dėmesys aukštoms natoms
Didelė 14.3 mm LCP dinaminė tvarkyklė sumontuota abiejuose ausinių kištukuose, todėl HUAWEI FreeBuds Lipstick leidžia mėgautis išskirtine garso kokybe. Dažnių spektras siekia iki 40 kHz, tad visos Jūsų mėgstamos melodijos ir sodrūs tembrai skambės tobulai.

Dėmesys žemiesiems dažniams
Kokybiškiems žemiesiems dažniams reikalinga erdvė. Abiejuose ausinių kištukuose sumontuoti atskiri žemųjų dažnių stiprintuvai, užtikrinantys stipresnes diafragmos vibracijas ir generuojantys įspūdingus stipriuosius dažnius, kuriuos galite tiesiog pajausti.

Jūsų ausims tinkantis garsas
HUAWEI FreeBuds Lipstick naudoja adaptyvaus prisitaikymo prie ausų technologiją, optimizuojančią garso kokybę pagal unikalią Jūsų ausų formą. Įsitikinkite, kad muzika visada yra tokia, kokią mėgstate klausyti.

Jūsų vidinė muzikos ramybė
HUAWEI FreeBuds Lipstick ausinės, pirmaujančios atvirojo tipo aktyvaus triukšmo šalinimo technologijos srityje, sumaniai nustato Jūsų vidinės ausies formą ir unikalų dėvėjimo stilių. Tada taikomas individualus triukšmo šalinimo efektas, kuris tiksliau sumažina žemo dažnio aplinkos triukšmo poveikį. Atverkite duris į naują pasaulį, kuriame klausymasis taps dar malonesnis.

Tarsi plūduriuojanti ore
Ergonomiškos formos ausinių kištukai idealiai prisitaiko prie ausies, tad juos naudoti neįtikėtinai patogu. Vos po 4.1 g ausinių kištukai patogūs įsidėti. Praktiškai besvoris sprendimas norintiems pasinerti į muzikos gelmes.

Kiekvieną prisiminimą užfiksuokite kokybiškai su HD įrašymo funkcija
Kai įrašinėjate savo balsą, norite, kad jis skambėtų kuo gražiau. Aukšta 48 kHz įrašymo diskretizavimo sparta užfiksuoja kiekvieną Jūsų balso aspektą labai aiškiai, o balso režimas sumažina trukdančių aplinkos garsų garsumą.

Žaiskite pergalingą žaidimą
Pritaikius visiškai naują žaidimų garso kodavimo technologiją, HUAWEI FreeBuds Lipstick suteikia galimybę delsą sumažinti vos iki 90 ms naudojant EMUI telefonus. Tad garsas praktiškai tobulai sutampa su veiksmu ekrane. Tegul mėgstamiausias žaidimas virsta visų pojūčių pergale.

Išmanusis garso ryšys
Išmanusis bendras naudojimas su „Device+“. Paprastu bakstelėjimu galite perkelti vaizdo įrašą iš telefono į „Huawei Vision“, o garsą – į HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tamsiais vakarais mėgaukitės filmais dideliame ekrane netrukdydami kitiems miegoti.

Dvigubi ryšiai
Atidarykite įkroviklį, gaukite automatinį pranešimą dėl susiejimo ir susiekite ausines su šalia esančiu telefonu, įprastu ar planšetiniu kompiuteriu. Be to, vienu metu ausines galite susieti su dviem įrenginiais. Mėgaukitės nepatraukiamu, visiškai kontroliuojamu klausymusi.

Techninė charakteristika:

Garsiakalbiai: 14.3 mm

„Bluetooth“ versija: 5.2

„Pop-Up & Pair“: Palaikomas (reikalingas išmanusis, kurio operacinė sistema yra EMUI10 arba naujesnė)

„Bluetooth“ ryšys su dviem įrenginiais: Palaikomas

Mikrofonas: Yra

Naudojimo aptikimo jutiklis: Yra

Baterijos talpa:
- Vieno ausinuko: 30 mAh (min.)
- Įkrovimo dėklo : 410 mAh (min.)

Įkrovimo laikas:
- Maždaug 1 val. ausinėms (įkrovimo dėkle)
- Apie 1 val. įkrovimo dėklui (įkraunant laidu, be ausinių)

Darbo laikas:
Muzikos klausymas:
- iki 4 val. (su išjungtu triukšmo slopinimu)
- iki 2.5 val. (su įjungtu triukšmo slopinimu)
Muzikos klausymas, naudojant įkroviklį:
- iki 22 val. (su išjungtu triukšmo slopinimu)
- iki 14 val. (su įjungtu triukšmų slopinimu)

Atsparumas: IPX4

Ausinių matmenys: 41.4 x 16.8 x 18.5 mm

Ausinės svoris: 4.1 g

Įkrovimo dėklo matmenys: 70x27.4x27.4 mm

Įkrovimo dėklo svoris: 84.5 g (be ausinių kištukų)

Spalva: Raudona

Komplektacija:
- Ausinės
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

T0004
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Raudona
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.2
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
FreeBuds Lipstick

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei FreeBuds Lipstick, Red - belaidės ausinės

Huawei FreeBuds Lipstick - tai naujoviškos ausinės, užtikrinančios geresnę ir išmanesnę garso patirtį, nuostabiai gražios ir pasižymi puikiu garsu ir nauja itin elegantiško dizaino tendencija. Būkite tikrai madinga – puikiai pagamintas, lygus su metalo apdaila lūpdažio dizaino dėklas atskleis Jūsų muziką taip, kaip ji verta. Norint gerai atrodyti, reikia atsidavimo. Prabangaus nerūdijančiojo plieno korpusas pagamintas naudojant 30 sudėtingų dizaino procesų ir itin gerai nušlifuotas, todėl jo paviršius yra lygus kaip veidrodis. Kaskart žvilgtelėję, pamatykite atsispindintį grožį.

Rašyti atsiliepimą