Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 15.00 €

(Pažeista pakuotė) Samsung Galaxy Watch4 40mm R865, LTE Pink Gold - išmanusis laikrodis

154.99 €
169.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

PREKĖ SU PAŽEISTA PAKUOTE. Nenaudota, pilnos komplektacijos, be įbrėžimų ar kitokių pažeidimų.

Galaxy Watch 4 – dauguma iš mūsų norime daugiau sužinoti apie save, kad galėtume tapti geriausia savo pačių versija. Todėl mes sukūrėme visiškai naują „Galaxy Watch4“, kad jis taptų jūsų kelionės į sveikesnį gyvenimą palydovu.

Ne tik klausykitės savo kūno. Pažinkite jį
Stebėkite sveikatingumo pažangą su pirmuoju išmaniuoju laikrodžiu, kuris patogiai matuoja kūno sudėjimą. Sužinokite savo kūno riebalų, skeleto raumenų, kūno vandens procentą ir dar daugiau, kad pasiektumėte savo tikslus. „Samsung BioActive“ jutiklis ir mūsų sparčiausias lustas – didžiausia iki šiol „Galaxy Watch“ naujovė.

Treniruočių bičiuliai palaiko jus
Su „Galaxy Watch4“ laikrodžiu mėgaukitės kiekvienu žingsniu su draugais ir šeima. Sekite savo žingsnius ir varžykitės su draugais linksmose varžybose tiesioginėje pranešimų lentoje. Iššūkiai pateikiami su atminimo ženkliukais ir taškų sistema, kad treniruotės būtų smagios, motyvuojančios ir socialiai naudingos.

Įvardykite treniruotę. Ją galima stebėti
Stebėkite savo aktyvumą ir kūno rengybos rezultatus laikrodyje ir telefone. Skaičiuokite žingsnius, tikrinkite kalorijas ir likite tinkle, naudodamiesi GPS. „Galaxy Watch4“ aptinka fizinį aktyvumą, kad galėtų sekti jūsų rutiną, ir palaiko daugiau nei 90 pratimų, kad galėtų tiksliau pateikti treniruočių ataskaitą.

Visi duomenys, kurių trokšta jūsų širdis
Susipažinkite su „Samsung BioActive“ jutikliu, kuris matuoja EKG ir kraujospūdį realiuoju laiku. Po pradinio kalibravimo jutikliai greitai patikrina kraujospūdį. Be to, naudodami EKG galite patikrinti neįprastą širdies pulsą ir ritmą ir siųsti duomenis tiesiai į telefoną, kad būtų galima lengvai jais dalytis.

Išsamiausia miego analizė „Galaxy Watch“ laikrodyje
Miego sekiklis aptinka ir visapusiškai analizuoja jūsų miego etapus, kol ilsitės. Patobulintos matavimo galimybės leidžia patikrinti deguonies kiekį kraujyje ir knarkimo modelius (jei knarkiate). Be to, gaukite pažangių Nacionalinio miego fondo įžvalgų apie geresnę miego kokybę ir trukmę.

Elegantiškas, vientisas, ikoniškas
„Galaxy Watch4“ pasižymi paprastu dizainu su supaprastintu „Armor Aluminum“ metaliniu rėmeliu. Aukščiausios klasės išvaizda ir funkcionalumas treniruotėms ir kasdienėms užduotims atlikti. Rinkitės iš įvairių apyrankių, įskaitant „Hybrid Leather Band“ hibridinę odinę apyrankę ir „Sport Band“ sportinę apyrankę, kad sukurtumėte savo apyrankės stilių. Palepinkite riešą aukštos kokybės medžiagomis, patogiai priglundančiais ir prakaitui atspariais paviršiais.

Nauja diena. Naujas laikrodžio ciferblatas
Pasirinkite analoginius arba skaitmeninius laikrodžių ciferblatus su įvairiais fonais, šriftais ir spalvomis, kad atitiktų jūsų skonį, orą ar progą. Paįvairinkite savo laikrodžių ciferblatus AR jaustukais, kad išreikštumėte savo stilių, o animacinė grafika rodytų, ką veikiate, pavyzdžiui, bėgiojate ar klausotės muzikos.

Tai tikras komandos narys
Pirmasis išmanusis laikrodis su „Wear OS“, kurį sukūrė „Samsung“. „Galaxy Watch4“ užtikrina sklandžią prieigą prie mėgstamų programėlių ant jūsų riešo. Gausus programėlių pasirinkimas – nuo muzikos transliavimo iki bet kokių programėlių iš didžiulės sveikatos ir kūno rengybos programėlių bibliotekos.

Puikiai dera su kitais
Laikrodyje „Galaxy Watch4“ įdiegta „Wear OS Powered by Samsung“ sistema, todėl galėsite sklandžiai prisijungti prie „Samsung Galaxy“ įrenginių. Valdykite ANC „Galaxy Buds2“ arba įjunkite programėles telefone tiesiai iš laikrodžio. Dėl papildomų funkcijų, tokių kaip kompasas, „Galaxy Watch4“ tampa dar išradingesnis.



Techniniai duomenys:

Operacinė sistema: Wear OS
Suderinami telefonų modeliai: iOs ir Android
Ekrano plotis: 1.2" (30.4mm)
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 40.4 x 39.3 x 9.8 mm
Svoris: 25.9 g
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano raiška: 396 x 396
Ekrano tipas: Super AMOLED
Korpuso medžiaga: Metalas
Dirželio medžiaga: Silikonas
Montavimo tipas (mm): 20mm Quick release pin
Drėgmei atsparus korpusas: Iki 50 m
Standartinė korpuso apsauga: IP68
Operatyvioji atmintis (RAM): 1.5 GB
Vidinė atmintis: 16 GB
Atminties kortelė: Nėra
Mobilieji duomenys: Nėra
SIM kortelė: Yra
Skambinimo funkcija: Yra
Bekontakčiai mokėjimai: Samsung Pay
Bluetooth: Yra
Wi-Fi: Yra
GPS navigacija: Yra
NFC: Yra
Vibravimo funkcija: Yra
„Smart“ priminimai: Yra
Muzikos grotuvas: Yra
Garsiakalbis: Yra
Galimybė prijungti ausines: Bluetooth
Integruotas mikrofonas: Yra
Kamera: Nėra
Telefono kameros valdymas: Yra
Širdies ritmo matavimas: Yra
Slėgio matavimas: Nėra
Kalorijų skaičiuoklė: Yra
Miego stebėjimas: Yra
Žadintuvas: Yra
Žingsnių matuoklis: Yra
Akselerometras: Yra
Giroskopas: Yra
Barometras: Yra
Įprastas naudojimosi laikas (valandomis): Iki 40 val.
Baterijos talpa (mAh): 247
Įkrovos tipas: Magnetinis
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.
SM-R865FZDAEUD_ISP

Charakteristikos

Spalva
Rožinė
Dydis
40mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
4G
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Galaxy Watch 4

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

(Pažeista pakuotė) Samsung Galaxy Watch4 40mm R865, LTE Pink Gold - išmanusis laikrodis

PREKĖ SU PAŽEISTA PAKUOTE. Nenaudota, pilnos komplektacijos, be įbrėžimų ar kitokių pažeidimų.

Galaxy Watch 4 – dauguma iš mūsų norime daugiau sužinoti apie save, kad galėtume tapti geriausia savo pačių versija. Todėl mes sukūrėme visiškai naują „Galaxy Watch4“, kad jis taptų jūsų kelionės į sveikesnį gyvenimą palydovu.

Rašyti atsiliepimą