Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 15.90 €

Reolink E1 Outdoor 5MP, 2.8-8mm, 3X ZOOM, PIR, 12m IR/12m LED, Black - belaidė vaizdo stebėjimo kamera

100.08 €
115.98 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Reolink E1 Outdoor - belaidė WiFi vaizdo kamera tinkama naudojimui lauke (jungiama į elektros lizdą). Kamera atskiria žmogų ir transporto priemonę, turi Auto-sekimo funkciją, su PIR judesio davikliu.

Reolink E1 Outdoor vaizdo kameros privalumai:

• E1 Outdoor kamera sukiojama horizontaliai 355°, vertikaliai 50° (tai galite atlikti ir nuotoliniu būdu per programėlę!), taigi nepamesite iš akių reikiamo vaizdo.

• Lengvas prijungimas: parsisiųskite Reolink programėlę, prijunkite kamerą prie elektros lizdo, prijunkite 2,4/5 Ghz WiFi ir galėsite pradėti naudotis vos per kelias minutes.

• 5MP Super HD raiška. Kasdienės akimirkos aiškiai ir ryškiai!

• 3X optinis priartinimas - aiškiai pamatykite toliau esančias detales (taip pat ir tamsoje), o valdyti galėsite nuotoliniu būdu per programėlę.

• WiFi: 2,4/5 Ghz WiFi lanksčiam ir paprastam belaidžiam naudojimui.

• 2T2R MIMO antenos - stipresniam ir tolimesniam WiFi ryšio pasiekimui.

• Abipusis garsas: kalbėkite su šeima ar lankytojais tiesiogiai per kamerą.

• Spalvotas naktinis matymas: LED pašvietimas leidžia matyti spalvotą vaizdą naktį 12 m atstumu, galima nustatyti LED lempučių įsijungimą, užfiksavus judesį. Taip pat galimas ir naktinis infraredinis pašvietimas (taip pat iki 12 m atstumu).

• Momentiniai pranešimai apie judesį: pranešimai programėlėje informuos jus apie aptiktą judesį, galite nustatyti žmogaus arba automobilio arba abiejų fiksavimą (pranešimai patogiai įjungiami ir išjungiami programėlėje).

• Galingas garsinis aliarmas: aptikus judesį kamera gali įjungti įspėjančią sireną arba paleisti jūsų nustatytą / įrašytą balsinį įspėjimą (nustatoma programėlėje, lengvai įjungiama / išjungiama funkcija, reguliuojamas garsumas).

• Smagi "Time-Lapse" funkcija - tai funkcija, kai tam tikru intervalu daromos nuotraukos ir iš jų automatiškai sumontuojamas filmukas (šiai funkcijai būtina, kad kamera būtų prijungta prie NVR įrašymo įrenginio).

• Bet kada ir bet kur stebėkite gyvą vaizdą: bet kada matykite, kas vyksta stebimoje aplinkoje (programėlėje telefone, planšetėje ar kompiuteryje).

• Vaizdo įrašymas judesio metu, nustatoma kiek laiko po judesio fiksavimo dar daryti įrašą.

• Nustatoma zona, kurioje kamera fiksuoja judesį, galite apibrėžti aktualias vietas, įėjimus, nustatomas matymo zonoje objektų dydis, į kurių judesius reaguoti kamerai (tai reiškia, kad kamera gali nereaguoti į vaikus, gyvūnus).

• Auto-sekimo funkcija: įjungus šią funkciją kamera seka pirmą užfiksuotą objektą, galite matyti objekto judėjimą ir veiksmus įraše ypač plačiu kampu.

• Judesio fiksavimo tvarkaraštis - sudaromi programėlėje. Patogu, kai turite pastovų laiką, kai aktualu judesio fiksavimas.

• Lankstus ir saugus vaizdo įrašymas: įdėkite MicroSD kortelę arba prijunkite kamerą prie įrašymo įrenginio.

• Kamera pritaikyta naudojimui lauke - montuojant svarbu laikytis instrukcijų.

Techninė charakteristika:

Sensorius: 1/2.7" CMOS

Rezoliucija: 2560x1920 (5 Megapixels) / 20 fps

Lęšiai: f=2.8-8mm, F=1.6, su IR

Apžvalgos kampas: Horizontalus 90-48°, vertikalus 68-37°

Kraipymo kampas: Horizontalus 355°, vertikalus 50°

Minimalus reikiamas apšvietimas: 0 Lux (su IR pašvietimu)

Diena/naktis: IR filtras su auto persijungimu

IR pašvietimas: iki 12 m (LED: 12 vnt./14mil/850nm)

Spalvotas naktinis matymas: iki 12 m (LED: 4pcs/2.7W/6500K)

Audio: Dvipusis

DC galia: DC 12.0V⎓1A, <12W

Jungtys: Maitinimo jungtis; MicroSD anga (maks. 256GB); Ethernet jungtis 10M/100Mbps RJ45; Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis; Parametrų atstatymo jungiklis

Kadrų skaičius: Pagrindinis srautas 2fps - 25fps (numatytasis: 20fps); Pagalbinis srautas 4fps - 15fps (numatytasis: 10fps)

Pralaidumas: Pagrindinis srautas 1024Kbps - 8192Kbps (numatytasis: 4096Kbps); Pagalbinis srautas 64Kbps - 512Kbps (numatytasis: 256Kbps)

Naršyklės palaikymas: IE, Edge, Chrome, Firefox, Safari

Palaikomos operacinės sistemos: PC: Windows, Mac OS; Smartphone: iOS, Android

Išmanūs aliarmai: Bendras judesio aptikimas / žmogaus aptikimas / automobilio aptikimas

Video įrašymo režimai: Įrašymas judesio fiksavimo metu (numatytasis režimas), įrašinėjimas pagal sudarytą tvarkaraštį, įrašinėjimas 24/7

Protokolai ir standartai: HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, HTTP, IPv4, UPnP, RTSP, RTMP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P

Didžiausias galimas naudotojų skaičius: 20 naudotojų (1 administratorius ir 19 naudotojų profilių); Palaiko 12 vaizdo srautų vienu metu (10 subsrautus ir 2 pagrindinius srautus)

Suderinama su: Google Assistant

Wi-Fi standartas: IEEE 802.11 b/g/n

Dažnis: 2.4/5Ghz / 5Ghz

Sauga: WPA-PSK/WPA2-PSK

Temperatūra: Darbinė temperatūra -10°C~+55°C

Drėgmė: Darbinė drėgmė 20% ~ 85%

Atsparumas drėgmei: Atsparus

Išmatavimai: Φ84.7x117.8mm

Svoris: 380 g

Garantija: 24 mėn.

E1 Out Blk
2 Prekės

Charakteristikos

Raiška
5MP
Spalva
Juoda
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
E1 Outdoor
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Reolink E1 Outdoor 5MP, 2.8-8mm, 3X ZOOM, PIR, 12m IR/12m LED, Black - belaidė vaizdo stebėjimo kamera

Reolink E1 Outdoor - belaidė WiFi vaizdo kamera tinkama naudojimui lauke (jungiama į elektros lizdą). Kamera atskiria žmogų ir transporto priemonę, turi Auto-sekimo funkciją, su PIR judesio davikliu.

Rašyti atsiliepimą