• Sumažinta kaina
  • - 16.23 €

PetKit Go Shine Dog Leash 4.5m White - interaktyvus pavadėlis augintiniui su LED apšvietimu

69.83 €
86.06 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Su PetKit Go Shine Dog Leash - vaikščioti su savo šunimi taps dar smagiau. Spalvingas apšvietimas suteikia originalumo ir stiliaus, o įmontuotas žibintuvėlis padidina saugumą sutemus. Pusiau automatinis užraktas leidžia geriau kontroliuoti savo augintinį, o specialus magnetinis pagrindas leidžia patogiai įkrauti įrenginį.

Padarykite savo pasivaikščiojimus su šunimi spalvingus
Šviečiantys apskritimai uždėti abiejose pavadėlio laikiklio pusėse. Intuityvus jutiklinis skydelis leidžia patogiai įjungti apšvietimą. Jo pagalba taip pat galite pritaikyti jo spalvą pagal savo skonį. Pasirinkite iš galimų spalvų ir apšvietimo efektų, kad suteiktumėte prietaisui unikalų charakterį ir kad Jūsų naktiniai pasivaikščiojimai su mylimu augintiniu atneštų dar daugiau džiaugsmo.

Jūsų saugumui įmontuotas žibintuvėlis
PetKit Go Shine Dog Leash taip pat yra papildomas žibintuvėlis, kuris labiau sutelkia šviesą. Jo šviesos diapazonas yra pakankamai didelis, kad Jūs ir Jūsų augintinis galėtų saugiai vaikščioti net naktį. Jums nereikia jaudintis dėl kliūties tamsoje nematomos šakos ar sudaužyto stiklo, ant kurio Jūsų šuo gali užlipti - naudodamiesi PetKit Go Shine Dog Leash galite pamatyti ir išvengti visų įmanomų kliūčių.

Didesnė Jūsų augintinio kontrolė
Pavadėlį labai lengva valdyti ir jis užtikrina saugų pasivaikščiojimą. Galite greitai jį užrakinti spustelėdami mygtuką. Tokiu būdu galite būti tikri, kad Jūsų augintinis visą laiką bus šalia Jūsų ir nepasitrauks, kai to mažiausiai tikitės. Tai užtikrins Jūsų augintinio saugumą, pavyzdžiui, einant gatve ar matant kitą šunį, artėjantį priešinga kryptimi.

Žavintis sklandžiu veikimu
Dėl teleskopinės konstrukcijos PetKit Go Shine Dog Leash naudoti yra patogu ir saugu. Pavadėlis yra ypač patvarus - jo sulaužymas gali būti nemenkas iššūkis. Be to, jo įtraukimas ir ištempimas yra ypač sklandus. Jums nereikia jaudintis, kad mechanizmas užstrigs ar atsisakys Jums paklusti kritiniu momentu.

Tuo pačiu metu galite jį įkrauti ir laikyti
800mAh baterija užtikrina ilgą veikimo laiką. Atskira magnetinė bazė leidžia ne tik įkrauti pavadėlį, bet ir patogiai jį laikyti. Tokiu būdu sutaupysite vietos savo namuose ir laiką, taip pat išlaikysite tvarką!

Specifikacijos:

Pavadėlio ilgis: 4.5 m

Pavadėlio matmenys: 93x161x50mm

Įkrovimo pagrindo matmenys: 169x64x30mm

Diržo svoris: 212 g

Įkrovimo bazinis svoris: 153 g

Medžiaga: ABS + TPE + BioCleanAct

Nominali įtampa: 5 V

Baterijos talpa: 800mAh

Spalva: balta

Tinka: mažiems ir vidutinio didumo šunims

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Baterijos garantija: 6 mėn.

P2101
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės šunims

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

PetKit Go Shine Dog Leash 4.5m White - interaktyvus pavadėlis augintiniui su LED apšvietimu

Su PetKit Go Shine Dog Leash - vaikščioti su savo šunimi taps dar smagiau. Spalvingas apšvietimas suteikia originalų, stilingą pobūdį, o įmontuotas žibintuvėlis padidina saugumą sutemus. Pusiau automatinis užraktas leidžia geriau kontroliuoti savo augintinį, o specialus magnetinis pagrindas leidžia patogiai įkrauti įrenginį.

Rašyti atsiliepimą