Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 1.84 €

Sonoff Smart Stackable Power Meter SPM-4Relay - išmanios energijos matavimo sistemos išplėtimo modulis

47.84 €
49.68 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Sonoff Smart Stackable Power Meter SPM-4Relay - visi jie telpa ant elektros spintelės DIN bėgelio ir užtikrina išmanų valdymą bei galios matavimo funkciją su maksimaliu našumu 20A vienam, taip pat apsauga nuo perkrovos. Tai didelio našumo profesionalus išmaniųjų namų įrankis, skirtas valdyti namus, biurų pastatus, pramoninius pastatus ar net prekybos centrus, kad būtų galima stebėti gyventojų ar nuomininkų energijos suvartojimą. Main-SPM įrenginys bendrauja su „eWeLink“ debesimi per Ethernet arba „Wi-Fi“, o su SPM-4Relay – per RS-485, kuris leidžia perduoti duomenis iš kelių terminalų ir ilgalaikius duomenis. Kiekviena SPM-4Relay turi 4 izoliuotus kanalus, padedančius nuomininkui išspręsti elektros krūvio dalijimosi problemą. Kiekvienas kanalas gali palaikyti maksimalią 20A srovę, nebijodamas didelės galios apkrovos. Įrenginyje yra SD kortelės lizdas, galite įdėti SDHC atminties kortelę (nepridedama prie gaminio), kad išsaugotumėte iki 180 dienų suvartojimo duomenis ir patikrintumėte duomenis per HTTP API.

Specifikacijos:

Galia: 20A/kanalui, 80A/iš viso
Įtampa: 100-240 V AC 50/60Hz
Korpusas: PC V0
Kanalų skaičius: 4
Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Darbinė drėgmė: 5%-95%RH, nesusidaro kondensatas
Darbinė temperatūra: -10ºC~ 40ºC
Matmenys: 250x90x66.5mm
Garantija: 24 mėn.

SPM-4Relay
3 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Namų įranga

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff Smart Stackable Power Meter SPM-4Relay - išmanios energijos matavimo sistemos išplėtimo modulis

Sonoff Smart Stackable Power Meter SPM-4Relay - visi jie telpa ant elektros spintelės DIN bėgelio ir užtikrina išmanų valdymą bei galios matavimo funkciją su maksimaliu našumu 20A vienam, taip pat apsauga nuo perkrovos. Tai didelio našumo profesionalus išmaniųjų namų įrankis, skirtas valdyti namus, biurų pastatus, pramoninius pastatus ar net prekybos centrus, kad būtų galima stebėti gyventojų ar nuomininkų energijos suvartojimą.

Rašyti atsiliepimą