• Sumažinta kaina
  • - 78.99 €

Reolink Keen Ranger PT 2K 4MP 4G/3G LTE, IR 10m + Keen Solar Panel + 32GB - belaidė vaizdo stebėjimo kamera su saulės baterija

299.00 €
377.99 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Reolink Keen Ranger PT + Keen Solar Panel - specialiai sukurta laukinei gamtai. Ši panoraminė kamera turi 360° vaizdą ir aprėpia daugiau sričių nei bet kada. Keliais programos paspaudimais galite rankiniu būdu reguliuoti jos kampą ir pamatyti, ką norite.

Reolink Keen Ranger PT vaizdo kameros privalumai:

• Išmanieji įspėjimai realiuoju laiku: niekada nepraleiskite akimirkos, kai gyvūnas kerta Jūsų kamerą! Gausite momentinius tiesioginius pranešimus savo telefone arba gausite įspėjimus el. paštu su momentinėmis nuotraukomis.

•Peržiūrėkite tiesiogines transliacijas bet kuriuo metu: peržiūrėkite tiesioginį kanalą naudodami „Reolink App“ bet kuriuo metu ir bet kur. Neapsilankę vietoje, galite likti namuose ir žinoti, kas vyksta laukinėje gamtoje.

• 2K raiška (2560x1440 pikselių) yra patobulinta iki 1080p. Galite mėgautis krištolo skaidrumo nuostabiais gamtos vaizdais. Pamatykite gražiausią gamtą taip, lyg būtumėte ten.

• Nepraraskite vietų: labai svarbu niekada neprarasti svarbių vietų. Dabar galite tinkinti savo žemėlapį programėlėje pridėdami žymeklius tose vietose, kur pasirodo elnias ir kur įrengiate tako kamerą arba įdėjote tiektuvą, kad visada žinotumėte, kur juos rasti.

• Daug funkcijų ir paprasta naudoti: Reolink Keen Ranger PT yra puiki kamera, turinti daugybę fantastiškų funkcijų ir kurią gali sau leisti kiekvienas. Įrodyta, kad tai idealus pasirinkimas medžiotojams ir laukinės gamtos stebėtojams, pasižymintiems dideliu našumu.

• Nešvytantys IR šviesos diodai (940 nm) skleiskite nematomas šviesas, kurios padeda kamerai užfiksuoti gyvūnus tamsoje jų neapsvaiginant ir negąsdinant.

• 0,5 s greitas paleidimo greitis: kamera pradeda filmuoti kuo greičiau, kad galėtumėte geriau stebėti nepagaunamus ar greitai bėgančius gyvūnus iš vaizdo įrašų.

• Maitinamas iš baterijos / saulės baterijų: veikia be sustojimo, nes maitinamas iš ilgai veikiančios 6000 mAh baterijos ir saulės baterijos (pridedama).

• Asmens aptikimas + dvipusis garsas: Iškart sužinokite, kai ką nors užfiksuoja kamera. Taip pat galite klausytis ir kalbėtis realiuoju laiku.

• Protingas gyvūnų aptikimas: gaukite momentinį pranešimą, kai aptinkamas gyvūnas. Dabar galite iš karto stebėti tuos paslaptingus padarus, kol jie pasirodys.

• 4G tinklas: Reolink Keen Ranger PT yra 100% belaidžio ryšio kamera, veikianti 4G LTE koriniame tinkle. Nebesijaudinkite dėl WiFi ar maitinimo lizdų. Jis skirtas fiksuoti vaizdo įrašus ir gyvūnų vaizdus bei perduoti duomenis į Jūsų įrenginius iš toli.

Techninė charakteristika:

Sensorius: 1/3" CMOS Sensor

Rezoliucija: 2K, 2560 x 1440 (4 MP) (15fps)

Vaizdo formatas: H.265

Apžvalgos kampas: Fiksuotas objektyvas: horizontalus: 95°, vertikalus: 57°, 115° įstrižainė

Naktinis matymas (IR): iki 10 m

Skaitmeninis priartinimas: 16x

Audio: Dvipusis garsas, bendravimas realiuoju laiku

PIR aptikimo atstumas: Reguliuojamas iki 10 m

PIR aptikimo kampas: 120° horizontalus

Audio aliarmas: Pritaikomi žodiniai įspėjimai

Kiti aliarmai: Momentiniai pranešimai el. paštu ir tiesioginiai pranešimai telefone

3G / 4G Europa:LTE FDD: B1/B3/B7/B8/B20 WCDMA: B1/B8

3G / 4G duomenų perdavimas: LTE FDD: Max 10Mbps(DL), Max 5Mbps(UL); LTE TDD: Max 8.96Mbps(DL), Max 3.1Mbps(UL); HSPA+: Max 42Mbps(DL), Max 5.76Mbps(UL); UMTS: Max 384Kbps(DL), Max 384Kbps(UL)

Baterija: 6000mAh įkraunama baterija (baterijos laikymas priklauso nuo kameros nustatymų, naudojimo sąlygų ir temperatūros)

Saulės energija: Gali būti kraunama naudojant Reolink saulės bateriją

DC galia: Gali būti kraunama naudojant 5V/2A adapterį

Duomenų laikymas: Palaikoma MicroSD kortelė iki 128 GB (32 GB micro SD komplekte)

Google Assistant: taip

Temperatūra: Darbinė temperatūra -10°C~+55°C

Atsparumas oro sąlygoms: IP64 atsparumas

Matmenys: Φ98 x 112mm

Svoris (su baterija): 485 g

Garantija: 24 mėn.

Baterijos garantija: 6 mėn.

Keen_Ranger_PT+Keen_Solare_Panel

Charakteristikos

Raiška
4MP
Spalva
Kamufliažinė
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
Keen Ranger PT
Įkraunama baterija
Yra

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Reolink Keen Ranger PT 2K 4MP 4G/3G LTE, IR 10m + Keen Solar Panel + 32GB - belaidė vaizdo stebėjimo kamera su saulės baterija

Reolink Keen Ranger PT + Keen Solar Panel - specialiai sukurta laukinei gamtai. Ši panoraminė kamera turi 360° vaizdą ir aprėpia daugiau sričių nei bet kada. Keliais programos paspaudimais galite rankiniu būdu reguliuoti jos kampą ir pamatyti, ką norite.

Rašyti atsiliepimą