Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 97.99 €

Samsung Galaxy Buds Pro R190, Balck - belaidės ausinės

122.00 €
219.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy Buds Pro - tai yra įtraukiančiu garsu išsiskiriančios belaidės ausinės su profesionalaus lygio technologija. Išmanioji ANC technologija suteikia galimybę sklandžiai persijungti tarp aktyvaus triukšmo mažinimo technologijos ir visiškai reguliuojamo aplinkos garso. Nuspręskite, ar norite girdėti, kas vyksta aplinkoje, ar ne. Tai jūsų pasaulis. Galaxy Buds Pro leidžia išgirsti tai, kas geriausia.

Reguliuojamas triukšmo mažinimas
Galaxy Buds Pro pasižymi aktyvia triukšmo mažinimo technologija, kuri pašalina iki 99 % foninio triukšmo. Vidiniai ir išoriniai mikrofonai realiuoju laiku seka garsą. Pasirinkite Jums norimą ANC lygmenį ir reguliuokite aplink Jus esančio pasaulio garsumą su išmaniojo algoritmo pagalba, kuri mažina triukšmą: važiuodami triukšmingame autobuse nustatykite aukštą ANC lygmenį, o būdami tylioje bibliotekoje pasirinkite žemą lygmenį – garso reguliuoti Jums nereikia. „Voice Detect“ „Voice Detect“ funkcijai išgirdus Jūsų balsą, ji persijungia iš ANC į aplinkos garso funkciją. Jeigu esate kavinėje ir naudojate ANC funkciją blokuoti išorinį garsą, vos Jums pradėjus kalbėti ANC automatiškai išsijungia. Šios išmanios ausinės automatiškai prisitaiko prie reikiamos situacijos ir prireikus išjungia naudojamas funkcijas, net jeigu naudojate aplinkos režimą arba esate išjungę ANC funkciją, pavyzdžiui, gali būti sumažinamas Jūsų muzikos garsas ir nukreipiamas mikrofonas į asmenį, su kuriuo kalbate. Dėl aplinkos garso funkcijos Jums nebereikės išimti ausinių, norint dalyvauti pokalbiuose. Kitų asmenų balsus girdėsite aiškiai ir realiuoju laiku. Išmanus algoritmas gali aplinkos garsumą padidinti keturiais lygmenimis, tokiu būdu visuomet išgirsite visas svarbiausias pokalbio detales.

Patirkite aukštos kokybės garsą
Aukšti ir žemi dažniai, išraiškingos natos, visai tai galite išgirsti dėka AKG sukonfigūruotų 2 krypčių garsiakalbių. Galaxy Buds Pro suteikia įtraukiančią garso patirtį naudojant „Galaxy Buds“, galite klausytis visko – naujo albumo ar audio knygos.

Tikroviškumu pasižymintis garsas
Patirkite 360 garsą - jis tiesiog įtrauks Jus į veiklos sūkurį. Su „Dolby Head Tracking™“ technologija, „Galaxy Buds Pro“ ausinės leidžia įsitraukti į Jūsų mėgstamiausią vaizdo įrašą, filmą ar TV laidą. Išmanus veiksmus sekantis jutiklis nustato garso kryptį pagal Jūsų galvos judesius, tai suteikia neįtikėtiną, realistišką klausymosi patirtį. Klausydami turinio su „Dolby Atmos®“, galėsite išgirsti kiekvieną detalę ir dar labiau įsitraukti į istoriją.

Perjunkite itin lengvai
„Galaxy Buds Pro“ ausinėse esanti automatinio perjungimo funkcija aptinka tinkamiausią įrenginį ir prie jo prisijungia. Taigi, jeigu planšetiniame kompiuteryje žiūrite filmą ir jums kažkas paskambina, „Galaxy Buds Pro“ ausinės persijungia į jūsų mobilųjį telefoną. Jums baigus pokalbį, „Galaxy Buds Pro“ sklandžiai persijungia atgal į planšetinį kompiuterį – šis persijungimas visiškai nereikalauja jokių pastangų.

Jūsų visuomet pasirengęs išmanusis asistentas
Jums prisijungus prie savo telefono, galite paprasčiausiai ištarti reikiamą frazę, kad be prisilietimo aktyvintumėte norimą funkciją. Ištarus „Hi Bixby“ pažadinsite balso funkciją ir tuomet galite paliepti atlikti reikiamą skambutį, pakeisti dainą ir nurodyti atlikti daugelį kitų veiksmų. Galite net persijungti tarp skirtingų „Samsung“ įrenginių ištarę jų pavadinimą ir aktyvinti arba išjungti ANC arba aplinkos režimo funkcijas.

Visuomet raskite savo ausines
Niekada nebuvo lengviau rasti savo pamestas ausines. Atverkite „SmartThings“ programėlę. Jūsų ausinės pradės skleisti garsą, leidžiantį jas greičiau surasti. Naudodami „Offline finding“ funkciją, galite rasti paskutinę vietą, kurioje naudojote ausines, net jeigu jos neprijungtos prie telefono.

Dalinkitės garsu su savo draugu
Leiskite draugui prisijungti prie jūsų klausymosi patirties jums neišėmus savo ausinių. Funkcija „Ausinės kartu“ leidžia prijungti dvi „Galaxy Buds Pro“ ausinių poras prie jūsų telefono, tokiu būdu galite mėgautis savo draugo grojaraščiu ir kartu patirti neįtikėtiną garso kokybę.

Tinkama forma Jūsų ausims
Naujasis klasikinių ausinių dizainas sumažina diskomfortą jas dėvint ilgesnį laikotarpį, o treniruočių metu jos saugiai išlieka ausyse. Ausinės taip pat pasižymi oro pralaidumu, kuris sumažina ausyse susidarantį spaudimą, jos taip stipriai prisiderina prie Jūsų ausų, kad net galite pamiršti apie jas.

Techninė charakteristika:

„Bluetooth“ versija: 5.0

Mikrofonas: Yra (6)

Ausinių matmenys: 20.5x19.5x20.8 mm

Dėklo matmenys: 27.8x50.0x50.2 mm

Ausinių svoris: 6.3 g

Dėklo svoris: 44.9 g

Baterijos talpa (dėklo): 472 mAh

Baterijos talpa (ausinių): 61 mAh

Pokalbių laikas: 4 val.

Įprastas naudojimosi laikas: 5 val.

Jutikliai: Akselerometras, giroskopo jutiklis, salės jutiklis, artumo jutiklis, jutiklinis jutiklis, VPU (balso paėmimo įrenginys)

Komplektacija:
- Ausinės
- Silikoniniai ausų antgaliai (trijų dydžių)
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas

Atsparumas: IPX7

Spalva: Fantomo juoda

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-R190NZKAEUB

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.0
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Modelis
Buds Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Buds Pro R190, Balck - belaidės ausinės

Samsung Galaxy Buds Pro - tai yra įtraukiančiu garsu išsiskiriančios belaidės ausinės su profesionalaus lygio technologija. Išmanioji ANC technologija suteikia galimybę sklandžiai persijungti tarp aktyvaus triukšmo mažinimo technologijos ir visiškai reguliuojamo aplinkos garso. Nuspręskite, ar norite girdėti, kas vyksta aplinkoje, ar ne. Tai jūsų pasaulis. Galaxy Buds Pro leidžia išgirsti tai, kas geriausia.

Rašyti atsiliepimą