Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės kaina
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės kaina
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės pigiau
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės internetu
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės išsimokėtinai
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės pigiai
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės lizingu
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės kaune
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės atsiliepimai
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės garantija
  • Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės greitai

Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės

78.65 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy Buds Live - ausinės, kurios sukurtos kiekvienai progai. Įstabios formos ir ergonomiško dizaino – puikiai prisitaiko prie aplinkos, o garsiakalbis leidžia klausytis kokybiško garso. Tai garsas, sukurtas Jūsų ausims.

Išskirtinis dizainas Galaxy Buds Live belaidės ausinės pasižymi akį traukiančiu dizainu. Šios belaidės ausinės ausyje atrodo natūraliai, kadangi pasižymi specialia išlenkta forma, ausinių paviršius nušlifuotas, blizgus, o ausinių dėklas – mažas, lengvai telpantis į rankas, sukurtas remiantis dėžučių, skirtų papuošalams laikyti, dizainu.

Sukurta Jūsų ausims Galaxy Buds Live – tai aukščiausio komforto lygio belaidės ausinės, tinkamos nešioti visą dieną. Speciali ergonomiška belaidžių ausinių ir jų galiukų forma puikiai prisitaiko prie Jūsų ausų. Judėkite nevaržomai į darbą, į svečius ir visuomet jauskitės patogiai.

Išgirskite visus įmanomus garsus Jauskitės puikiai su šiomis belaidėmis ausinėmis. Jose naudojami 12 mm dydžio garsiakalbiai, taip pat AKG parinkti garso nustatymai nepriekaištingai dera su Galaxy Buds Live ausinių ergonomišku dizainu. Šios dvi savybės suteikia erdvų garsą, o dideli garsiakalbiai kartu su specialiais bosiniais kanalais padeda papildomai perteikti sodrumą.

Išmanusis, Jus girdintis asistentas „Bixby“ balso pažadinimo funkcija visuomet veikia ją iškvietus. Asistentas įsijungia pagal Jūsų balsą, taip galite valdyti telefoną visiškai prie jo neprisiliesdami. Valdykite skambučius, keiskite garsumą arba patikrinkite oro sąlygas – viską darykite judėdami. Jūs šnekate, o „Bixby“ klausosi.

Palieskite ir palaikykite – groja „Spotify“ muzika Galaxy Buds Live ausinėse yra integruota „Spotify“, Jums suteikiama galimybė sukurti greitąsias nuorodas Jūsų telefone. Prisilieskite prie belaidžių ausinių vienai sekundei ir tuoj pat sujunkite visus Jūsų mėgstamus grojaraščius. Klausytis tapo labai lengva. Daugiau nei pusę milijono tinklalaidžių ir 50 milijonų dainų galite pasiekti keliais prisilietimais.

Aiškiai girdimi žodžiai Belaidėse ausinėse yra trys integruoti mikrofonai ir „Voice Pickup Unit“, tai suteikia geriausią įmanomą skambučių kokybę. „Voice Pickup Unit“ aptinka Jūsų žandikaulio judesius, vibracijos duomenys konvertuojami į garso signalus, taip suteikiama pagerinta garso kokybė, net jeigu esate triukšmingoje aplinkoje.

Greito įkrovimo technologija Įkraukite ausines vos per kelias minutes ir mėgaukitės muzika toliau. Po penkių įkrovimo minučių galėsite papildomai valandą klausytis mėgstamos muzikos ar tinklalaidžių. Jeigu norite klausytis ilgiau, galite savo išmaniuoju telefonu įkrauti Galaxy Buds Live ausines.

Techninė charakteristika:

Garsiakalbiai: 12 mm

„Bluetooth“ versija: 5.0

Mikrofonas: Yra

Aplinkos triukšmo izoliacija:
- Aktyvus triukšmo slopinimas

Ausinių matmenys: 0.23 x 0.23 x 0.1 m

Ausinių svoris: 5.4 g

Spalva: Mistinė juoda

Komplektacija:
- Ausinės
- Silikoniniai ausų antgaliai (trijų dydžių)
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-R180NZWAEUA

Charakteristikos

Spalva
Balta
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.0
Atsparumas vandeniui
Nėra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
Galaxy Buds Live

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Buds Live R180, Mystic White - belaidės ausinės

Samsung Galaxy Buds Live - ausinės, kurios sukurtos kiekvienai progai. Įstabios formos ir ergonomiško dizaino – puikiai prisitaiko prie aplinkos, o garsiakalbis leidžia klausytis kokybiško garso. Tai garsas, sukurtas Jūsų ausims.

Rašyti atsiliepimą