• Sumažinta kaina
  • - 76.04 €

Samsung Galaxy Buds2 Pro R510NZA, Graphite - belaidės ausinės

151.25 €
227.29 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Samsung Galaxy Buds2 Pro - puikus pasirinkimas kokybiškam garsui.

24 bitų „Hi-Fi“ garsas
Kiekviena nata skamba tobulai – puikus garsas įmanomas pasirinkus mėgstamą „Samsung Galaxy“ įrenginį. Atnaujintas „Samsung Seamless Codec“ užkoduoja 24 bitų garsą, o jis iškoduojamas „Galaxy Buds2 Pro“ įrenginyje. Taip išlaikoma tokia pat aukšta, 24 bitų garso kokybė.

Aktyvaus triukšmo slopinimo technologija (ANC) veikia geriau negu bet kada anksčiau
Naudojami 3 aukštos kokybės SNR (signalo ir triukšmo santykio) mikrofonai, dėl šios priežasties „Galaxy Buds2 Pro“ aptinka ir pašalina daugiau išorinių garsų, pvz., pašalinami net ir tokie tylūs garsai kaip vėjo švilpimas. Paprasčiausiai pradėkite kalbėti, o balso aptikimo funkcija išjungs ANC ir aktyvins aplinkos garsą, taip jūs aiškiai girdėsite žmogų su kuriuo kalbate neišsiėmę „Buds2 Pro“ ausinių.

Klausykitės taip, tarsi būtumėte ten
Su išmania „360 Audio“ funkcija garsas tampa tikroviškesnis. „360 Audio“ algoritmai naudoja tiesioginę daugiakanalę sistemą (5.1ch / 7.1ch / „Dolby Atmos“) ir patobulintą „Dolby Head Tracking“ funkciją – taip kiekvienas judesys tampa sinchronizuotas ir kuriama įtraukianti patirtis. Su „360 Audio“ tiksliai nustatoma garso kryptis judinant galvą, todėl galėsite mėgautis erdvine patirtimi.

Atidarykite ir prisijunkite
„Galaxy Buds2 Pro“ automatiškai pasirodys jūsų „Samsung Galaxy“ įrenginyje. Juos prijungti galėsite vienu bakstelėjimu. Tai labai paprasta. „Samsung Galaxy Buds2 Pro“ esanti išmani „Auto Switch“ funkcija aptinka mobiliuosius įrenginius ir lengvai susijungia su „Samsung Galaxy“ telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar laikrodžiu. Net prisijungus prie „Samsung TV“ yra labai lengva atsiliepti į telefono skambutį. Kai „Galaxy Buds2 Pro“ prijungiami prie „Samsung TV“ naudojant „Bluetooth“, nebereikia išsiimti ausinių norint atsiliepti į telefono skambutį. Atsiliepti galite paprasčiausiai du kartus bakstelėję „Galaxy Buds2 Pro“.

Visada žinokite, kur jūsų ausinės
Nerimaujate, kad galite pamesti „Galaxy Buds2 Pro“? Veltui! Su „SmartThings Find“ visada galėsite rasti „Galaxy Buds2 Pro“ naudodami vietos aptikimo funkciją. Ja galite naudotis net tuomet, jeigu ausinės nebuvo įdėtos į dėklą. Nueikite toliau nuo „Galaxy Buds2 Pro“, tuomet integruota įspėjimo sistema bus pasirengusi jums pranešti apie įrenginio palikimą – telefone matysite pranešimą, primenantį pasiimti ausines su savimi.

Jūsų komforto zonoje
Ergonomiškas dizainas leildžia mėgautis patogiomis ausinėmis. Pagerinta oro pralaidumo technologija padeda sumažinti ausies kanalo spaudimą ir triukšmą – visa tai užtikrina komfortą ir aiškumą.

Nepamirštamos spalvos
Tiek ausinių, tiek jų dėklų spalvą galima rinktis iš įvairių, aukščiausios kokybės spalvų. Kiekviena ausinė yra nupoliruota iki blizgesio, jų vidus yra matinis ir švelniai liečiasi prie odos.

Baterija
Įjungus ANC funkciją galima naudotis nepertraukiamai iki 5 val., o naudojantis dėklu – iki 18 val.

Techninė charakteristika:

„Bluetooth“ versija: 5.3

Mikrofonas: Yra

Aplinkos triukšmo izoliacija:
- Aktyvus triukšmo slopinimas

Ausinių matmenys: 19.9 x 21.6 x 18.7mm; įkrovimo dėklas: 50.1 x 50.2 x 27.7 mm

Ausinės svoris: 5.5 g

Veikimo laikas: 5 valandos (ANC įj.); 8 valandos (ANC išj.); su įkrautu dėklu iki 18 val.

Spalva: Grafito

Komplektacija:
- Ausinės
- Silikoniniai ausų antgaliai (trijų dydžių)
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Garantija baterijai: 6 mėn.

SM-R510NZAAEUE

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.3
Atsparumas vandeniui
Nėra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
Galaxy Buds2 Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Buds2 Pro R510NZA, Graphite - belaidės ausinės

Samsung Galaxy Buds2 Pro - puikus pasirinkimas kokybiškam garsui.

24 bitų „Hi-Fi“ garsas
Kiekviena nata skamba tobulai – puikus garsas įmanomas pasirinkus mėgstamą „Samsung Galaxy“ įrenginį. Atnaujintas „Samsung Seamless Codec“ užkoduoja 24 bitų garsą, o jis iškoduojamas „Galaxy Buds2 Pro“ įrenginyje. Taip išlaikoma tokia pat aukšta, 24 bitų garso kokybė.

Rašyti atsiliepimą