Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 26.00 €

Apple AirPods Pro 2nd Gen (2022) White MQD83ZM/A - belaidės ausinės su belaidžiu MagSafe įkrovimo dėklu

258.99 €
284.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Apple AirPods Pro 2nd Gen - 2 kartos AirPods Pro ausinės 2 kartus geriau slopina aplinkos triukšmą bei užtikrina dar kokybiškesnį „Spatial Audio“ erdvinį garsą. Ausinės prisitaiko prie Jūsų ausies formos. Išmaniosios ausinės talpina savyje naujausias technologijas, turi įvairius sensorius, kurie ausinių naudojimo patirtį paverčia itin patogia ir malonia. Tiesiog įsidėkite į ausis ir iš karto pradėkite naudoti. Ausinės Jums tarnaus iki 6 val. vieną kartą įkrovus, o kartu su dėklu ir iki 30 val. AirPods Pro turi MagSafe technologiją, kuri magnetų pagalba prisitraukia prie bevielio įkroviklio.

H2. Kaskart labiau įtraukiantis.
„AirPods Pro“ pažangaus garso priežastis yra naujasis „Apple“ sukurtas H2 lustas. Jis veikia kartu su specialiai sukurta tvarkykle ir stiprintuvu, kad atkurtų ryškias, aiškias aukštas natas ir gilius, sodrius žemuosius dažnius ir nuostabią garso kokybę – todėl kiekvienas garsas yra aiškesnis nei bet kada.

Triukšmo slopinimas
„AirPods Pro“ pasižymi iki dviejų kartų didesniu triukšmo slopinimu nei jų pirmtakai. Ausinės yra sukurtos taip, kad galėtumėte kaip niekada anksčiau pasinerti į dainas ir tinklalaides, kontroliuodami tai, ką girdite ir negirdite. Triukšmą slopinantys mikrofonai ir galinė ventiliacijos anga yra išdėstyti taip, kad greitai aptiktų įeinantį garsą, kartu slopindami triukšmą prieš jam pasiekiant ausį.Nauja tvarkyklė ir patobulinti akustiniai algoritmai padeda aktyviam triukšmo slopinimui sumažinti daugiau nepageidaujamo triukšmo, todėl niekas netrukdys, kai norėsite klausytis muzikos keliaujant į darbą ar kai norėsite susikaupti. Dabar su ausinėmis pridedamas ypač mažo dydžio silikoninis antgalis, iš viso net keturios poros silikoninių antgalių, kurie padės „AirPods Pro“ pritaikyti įvairesnėms ausims. Antgaliai sukuria akustinį sandariklį, kuris uždaro garsą ir įtvirtina „AirPods Pro“ ausyje.

Aukštas valdymo lygis
Ant kotelio esantis jutiklinis valdymas leidžia lengvai valdyti garso atkūrimo funkcijas. Braukite aukštyn arba žemyn, kad sureguliuotumėte garsumą, paspauskite norėdami leisti ir pristabdyti muziką arba atsiliepti ir baigti skambučius, arba palaikykite, kad perjungtumėte tarp aktyvaus triukšmo slopinimo ir prisitaikančio skaidrumo.

Suasmenintas klausymas
„AirPods Pro“ perkelia klausymo patirtį į naują individualumo lygį. Suasmenintas erdvinis garsas su dinaminiu galvos sekimu veikia su visais jūsų įrenginiais, kad pasinertumėte į visapusį garsą. Prisitaikantis EQ užtikrins kiekvieną dažnį taip, kaip buvo numatyta. Kad leidžiamas garsas atitiktų jūsų ausies formą, personalizuotas erdvinis garsas kartu su „TrueDepth“ kamera jūsų „iPhone“ sukuria tinkintą profilį pagal galvos geometriją. Profilis sinchronizuojamas visuose jūsų įrenginiuose – skleidžiamas fenomenalus garsas kiekvienu metu, kai klausotės. Dinaminis galvos sekimas dabar suteikia trimatį garsą grupiniams „FaceTime“ skambučiams, todėl pokalbyje jausitės taip, lyg būtumėte tame pačiame kambaryje su draugais ir šeima. Prisitaikantis EQ suderina muziką jūsų ausims realiu laiku. Į vidų nukreipti mikrofonai matuoja tai, ką girdite, tuomet EQ sureguliuoja žemus ir aukštus dažnius, kad kiekvieną kartą „AirPods Pro“ nuosekliai atkurtų kiekvieną detalę.

Neabejotinos galios protrūkis
Naujajame MagSafe palaikomame „AirPods Pro“ įkrovimo dėkle yra daug funkcijų, kurios leidžia klausytis itin patogiai. Atnaujintas dizainas siūlo daugiau būdų surasti dėklą pametus, o ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas leidžia ilgiau klausytis, žiūrėti ir kalbėtis tarp įkrovimų. Galingesnio dėklo nerasite. Įkraukite „AirPods Pro“ įkrovimo dėklą naudodami Apple Watch arba MagSafe įkroviklį. Taip pat galite naudoti „Lightning“ jungtį arba „Qi“ sertifikuotą įkroviklį. Naujas U1 lustas įgalina „Find My“ naudojant tikslią paiešką, kad galėtumėte tiksliai aptikti dėklo vietą. Taip pat galite naudoti „Find My“ su artumo rodiniu, jei pametate „AirPods Pro“. Viršutinė kilpa leidžia pritvirtinti dėklą prie kuprinės ar rankinės, todėl „AirPods Pro“ bus pasiekiamos visur. Dėkle įtaisytas garsiakalbis leidžia garsą, kad būtų lengviau jį rasti, o nauji skambėjimo tonai įspėja, kai išsikrauna baterija arba baigiamas susiejimas. „AirPods Pro“ ir įkrovimo dėklas palaiko IPX4 atsparumo prakaitui ir vandeniui sertifikatą.

Magiška patirtis
Nuo momentinio siejimo iki „Siri“ komandų „AirPods Pro“ turi visas savybes, dėl kurių „AirPods“ šeima yra tokia magiška. O naujos funkcijos suteikia galimybę atlikti daugiau užduočių negirdėtai lengvai. Lengvas, magiškas nustatymas. Padėkite „AirPods Pro“ šalia savo „iPhone“ ir palieskite „Prisijungti“, kad sklandžiai susietumėte ausines su kiekvienu įrenginiu „iCloud“ paskyroje. Garso bendrinimas. Lengvai bendrinkite dainą ar laidą tarp bet kurių dviejų „AirPods“ rinkinių. Tiesiog pridėkite „AirPods“ prie „iPhone“, „iPad“ ar „Apple TV“ ir iškart prisijunkite.

Techniniai duomenys:

Lustas: H2

„Bluetooth“ versija: 5.3

Mikrofonas: Yra

Triukšmo slopinimas: Yra

Atsparumas vandeniui ir prakaitui: IPX4

Darbo laikas: Iki 6 val. klausymosi laiko įkrovus vieną kartą (išjungus erdvinio garso ir aplinkos režimą klausymosi laikas – iki 5.5 val.); Iki 4,5 val. kalbėjimo laikas įkrovus vieną kartą; „AirPods Pro“ su „MagSafe“ įkrovimo dėklu; Iki 30 val. klausymosi laiko; Iki 24 val. kalbėjimo laiko; Įkrovus ausines dėkle 5 min. galima klausytis apie 1 val. arba kalbėtis apie 1 val.

Ausinių matmenys (AxPxG): 30.9x21.8x24.0mm

Ausinių svoris: 5.3g

Įkrovimo dėklo matmenys (IxPxG): 45.2x60.6x21.7mm

Įkrovimo dėklo svoris: 50.8g

Prievadai: bevielė Bluetooth technologija, bevielis įkrovimas, Lightning

Spalva: Balta

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

MQD83ZM/A

Charakteristikos

Spalva
Balta
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.3
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
AirPods Pro 2nd Gen

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Apple AirPods Pro 2nd Gen (2022) White MQD83ZM/A - belaidės ausinės su belaidžiu MagSafe įkrovimo dėklu

Apple AirPods Pro 2nd Gen - 2 kartos AirPods Pro ausinės 2 kartus geriau slopina aplinkos triukšmą bei užtikrina dar kokybiškesnį „Spatial Audio“ erdvinį garsą. Ausinės prisitaiko prie Jūsų ausies formos. Išmaniosios ausinės talpina savyje naujausias technologijas, turi įvairius sensorius, kurie ausinių naudojimo patirtį paverčia itin patogia ir malonia. Tiesiog įsidėkite į ausis ir iš karto pradėkite naudoti. Ausinės Jums tarnaus iki 6 val. vieną kartą įkrovus, o kartu su dėklu ir iki 30 val. AirPods Pro turi MagSafe technologiją, kuri magnetų pagalba prisitraukia prie bevielio įkroviklio.

Rašyti atsiliepimą