Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 56.76 €

Xiaodu Du Smart Buds Pro Earphones, White - belaidės ausinės

47.06 €
103.82 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaodu Du Smart Buds Pro - naudodami triukšmo slopinimą girdite tai, ką norite girdėti, o ilgai veikianti baterija leidžia ausinėms veikti iki 35 valandų. Taip pat galite pasinaudoti 10 minučių įkrovimu ir 2 valandas klausyti muzikos. Be to, maža delsos technologija padidina dinaminį diapazoną žaidžiant ar žiūrint filmus.

Garsas, kurio nusipelnėte
Mėgaukitės puikia garso kokybe su „Xiaodu Du Smart Buds Pro“. Ausinės turi 12 mm neodimio dinamines tvarkykles, skleidžiančias įspūdingą garsą, pilną detalių. Be to, juose yra sudėtinė diafragma, užtikrinanti dar geresnį įtraukiantį garsą.

Įrašykite telefono skambučius
Verslo susitikimas, konferencija – tokiose ir panašiose situacijose tiks Xiaodu Du Smart Buds Pro ausinės. Jos siūlo galimybę įrašyti telefono skambučius, naudojant „WhatsApp“, „Skype“, „Zoom“ ir kt. Atminkite, kad ši funkcija pasiekiama atsisiuntus „Xiaodu“ programėlę.

Triukšmo slopinimas
Jums nebereikia jaudintis dėl aplinkos triukšmo. Ausinės turi triukšmo slopinimo (ANC) funkciją, sumažinančią triukšmo lygį 40 dB. Triukšmas, sklindantis iš išorės, efektyviai nutildytas dėl trigubo mikrofono. Dėl to galite laisvai kalbėtis telefonu.

Skaidrus režimas
Dabar galite kalbėtis su kitais neišimdami ausinių. Xiaodu Du Smart Buds Pro siūlo reklamjuostės režimą, kad galėtumėte klausytis muzikos ir girdėti, kas vyksta aplinkui tuo pačiu metu.

AI palaikantis vertimo aparatas
Xiaodu Du Smart Buds Pro turi vertimo funkciją, kad galėtumėte kalbėtis su kitais be jokių kliūčių, kalbos barjeras nebebus problema. Susitikimas su svarbiu klientu, atostogos, komandiruotė – tokiose ir panašiose situacijose puikiai tiks Xiaodu ausinės. Funkcija pasiekiama atsisiuntus programą ir verčiama į daugiau nei 40 kalbų.

Sinchroninis vertimas
Žiūrėkite vaizdo įrašus, mokymo programas ar paskaitas „YouTube“ užsienio kalba ir mėgaukitės „Xiaodu Du Smart Buds Pro“ teikiamomis galimybėmis. Juose įdiegta vertimo realiuoju laiku funkcija, todėl galite, pavyzdžiui, klausytis interviu japonų kalba, o ausinės išvers teiginius į anglų kalbą. Be to, ši funkcija palaiko daugiau nei 40 kalbų.

Dar daugiau galimybių
„Xiaodu“ ausinės turi balso įrašymo funkciją ir išsaugo ją kaip pastabą. Jos puikiai tinka, pavyzdžiui, per reikšmingą susitikimą. Naudodami „Xiaodu Du Smart Buds Pro“ galite būti tikri, kad svarbiausia informacija neaplenks Jūsų dėmesio. Atminkite, kad ši funkcija pasiekiama atsisiuntus programą ir palaiko japonų, kinų ir anglų kalbas.

Ilgas veikimo laikas
Kitas ausinių pranašumas yra ilgas jų veikimo laikas. Juose sumontuota talpi baterija, kuri kartu su įkrovimo dėklu leidžia dirbti iki 35 valandų. Be to, naudodami dėklą, ausines galite įkrauti iki 3 kartų. Norėdami įkrauti ausines naudokite USB-C laidą (pridedamas). Taip pat galima krauti ausines 10 minučių 2h atkūrimui.

Bluetooth 5.2
Ausinėse yra „Bluetooth 5.2“, kurio dėka ryšys yra 2 kartus greitesnis ir suteikia didesnį diapazoną nei ankstesnėje versijoje. Be to, LDS antenos padidina ryšio stabilumą. Jos veikia su „iOS“ ir „Android“, kad padidintų laisvę, o mažas delsos laikas pagerins vaizdo ir garso sinchronizavimą.

Patogus veikimas
Ausinėse yra jutikliniai skydeliai, kuriais galite valdyti savo ausines neišimdami telefono iš kišenės. Dabar galite lengvai pakeisti darbo režimą, atsiliepti į skambutį arba sustabdyti / tęsti atkūrimą. Taip pat galite naudoti Xiaodu programos nustatymus, kad pritaikytumėte Xiaodu Du Smart Buds Pro pagal savo poreikius. Be to, kiekvienoje ausinėje yra artumo jutiklis, todėl atkūrimas automatiškai sustabdomas, kai jas ištraukiate, ir atnaujinamas, kai jas užsidedate.

Ilgalaikis komfortas
Jų patobulintas dizainas suteikia komfortą valandų valandas, be to, jos yra lengvos, o tai taip pat prisideda prie komforto. Jie tiekiami su keturių skirtingų dydžių silikoniniais antgaliais, kad būtų dar patogiau.

Susidėvėjimo testo funkcija
Norint užtikrinti ilgalaikį komfortą, „Xiaodu“ programėlėje yra nusidėvėjimo testo funkcija. Su juo patikrinsite, ar ausinės priglunda prie ausų ir ar jos tinkamai įdėtos. Mėgaukitės dar geresne įtraukiančia patirtimi ir komfortu su Xiaodu Du Smart Buds Pro.

Atsparus vandeniui
Intensyvi treniruotė, sporto salė – Xiaodu ausines galite pasiimti su savimi beveik bet kur. Jie yra apsaugoti IPX4 atsparumu purslams, todėl galite juos laisvai naudoti, nesijaudindami dėl žalos.

Techninė charakteristika:

Garsiakalbiai: 12 mm

Varža: 16 Ω

Galia: 5mW

„Bluetooth“ versija: 5.2

Mikrofonas: Yra

Operacinė sistema: Android, iOS

Aplinkos triukšmo izoliacija: taip, ANC (40 dB)

Programėlė: Xiaodu

Atsparumas vandeniui: IPX4

Vertimo realiu laiku funkcija: taip (40 kalbų)

Balso įrašymo funkcija: taip

Darbo laikas: kai ANC funkcija išjungta: 7h (ausinės) + 28h (įkrovimo dėklas), kai ANC funkcija įjungta: 4,5h (ausinės) + 18h (įkrovimo dėklas)

Suderinamumas: išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris, nešiojamas kompiuteris

Komplektacija:
- Ausinės
- Silikoniniai ausų antgaliai (keturių dydžių)
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas

Ausinių matmenys: 34.3 x 25 x 21.5 mm; 65.3 x 27.8 x 48.7 mm (įkrovimo dėklas)

Ausinių svoris: apie 55.2 g

Spalva: balta

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XD-SWA15-2101

Charakteristikos

Spalva
Balta
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.2
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
Du Smart Buds Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaodu Du Smart Buds Pro Earphones, White - belaidės ausinės

Xiaodu Du Smart Buds Pro - naudodami triukšmo slopinimą girdite tai, ką norite girdėti, o ilgai veikianti baterija leidžia ausinėms veikti iki 35 valandų. Taip pat galite pasinaudoti 10 minučių įkrovimu ir 2 valandas klausyti muzikos. Be to, maža delsos technologija padidina dinaminį diapazoną žaidžiant ar žiūrint filmus.

Rašyti atsiliepimą