• Sumažinta kaina
  • - 0.22 €

Xiaomi Redmi Buds 4, White - belaidės ausinės

32.67 €
32.89 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Redmi Buds 4 - integruota didelės talpos baterija veikia iki 6 valandų, o dėklas leis mėgautis mėgstama muzika net iki 30 valandų! Dėl 3 ANC lygių ir hibridinio triukšmo mažinimo ausinės puikiai dera su aplinka.

Iki 35 dB hibridinis aktyvus triukšmo slopinimas
Efektyviai izoliuoja perteklinį išorinį triukšmą. Naudojant hibridinę aktyvaus triukšmo slopinimo technologiją, tiesioginis ir grįžtamojo ryšio mikrofonai veikia kartu ir veiksmingai izoliuoja foninį triukšmą. Kad ir kur būtumėte - lauke, autobuse ar metro - vienu prisilietimu galėsite pašalinti iki 35 dB triukšmą.

3 ANC lygio parinktys ir prisitaikantis ANC režimas
Prisitaikantysis režimas su aplinkos įvertinimu padeda pasirinkti jums tinkamiausią. "Redmi Buds 4" išmaniai perjungia 3 ANC lygius pagal adaptyvųjį režimą, kurį palaiko dirbtinio intelekto algoritmas, ir užtikrina patogesnį triukšmo slopinimą.

AI triukšmo mažinimas
Dirbtinio intelekto balso algoritmas tiksliai atskiria žmogaus balsą ir aplinkos triukšmą, todėl net ir triukšmingoje aplinkoje klausytojas garsiai ir aiškiai išgirs kiekvieną Jūsų žodį.

Dvigubo girdimumo režimas
Norite perjungti muzikos režimą į pokalbių režimą? Ilgai paspauskite, kad įjungtumėte skaidrumo režimą, ir nedvejodami pasisveikinkite su aplink esančiais draugais. Nustatykite pagerinto balso režimą, kad galėtumėte natūraliai bendrauti su įjungtomis ausinėmis.

Sodrus garsas
Dėka didelės tvarkyklės balsas skamba aiškiau, žemieji dažniai - sodriau, o aukštieji dažniai - ryškiau. Pasirinkite aukštos kokybės 0,006 mm diafragmą, kad mėgstamoje muzikoje išryškėtų dar daugiau detalių.

Ilgas baterijos veikimo laikas
Mėgaukitės iki 6 valandų baterijos veikimo trukme vienu įkrovimu ir iki 30 valandų baterijos veikimo trukme kartu su įkrovimo dėklu, kad galėtumėte mėgautis puikia muzika ir dieną, ir naktį. Palaikomas greitas įkrovimas. Iki 1 valandos muzikos atkūrimo po 5 minučių įkrovimo. Padarykite pertraukėlę ir vėl pradėkite klausytis ten, kur baigėte.

MIUI iššokantis langas greitam susiejimui
Norėdami greitai suporuoti įrenginius, tiesiog atidarykite krovimo dėklą šalia telefono ir paspauskite ant iššokusio lango telefone. Ausines galima susieti su įvairiais Xiaomi / Redmi produktais, pavyzdžiui, išmaniaisiais telefonais ir nešiojamaisiais kompiuteriais.

Dulkių ir vandens atsparumas
Profesionaliai sukurtos su IP54 atsparumu dulkėms ir vandeniui. Nesvarbu, ar treniruojatės sporto salėje, ar keliaujate, galite ramiai pasiimti bet kur.

Bluetooth®5.2, kad galėtumėte žaisti žaidimus su maža delsa
Redmi Buds 4 naudoja Bluetooth®5.2 protokolą, kad sumažintų žaidimo garso vėlavimą, todėl galite anksčiau priimti sprendimus, patirti nuoseklesnį rezultatą ir būti priekyje.

Lengvai pritaikykite savo ausines
Atsisiųskite Xiaomi Earbuds programėlę, kad galėtumėte reguliuoti Redmi Buds 4 belaidžių ausinių triukšmo slopinimą ir jutiklinį valdymą. Jūs valdote - reguliuokite nustatymus optimaliam garsui ir įdiekite internetinius programinės įrangos atnaujinimus.

Techninė charakteristika:

Modelis: M2137E1

Triukšmo slopinimas: yra

Jutiklinis valdymas: yra

„Bluetooth“ versija: 5.2

Bevielio ryšio aprėptis: iki 10 m (atvira erdvė be kliūčių)

Baterijos veikimo laikas: iki 30 val. (su dėklu), iki 6 val. ( 80% garsumo)

Įkrovimo prievadas: C tipas

Ausinių paieškos funkcija: yra

Ausinių įvesties parametrai: 5V⎓ 100mA

Įkrovimo dėklo įvesties paramentai: 5V⎓ 450mA

Svoris (įskaitant įkrovimo dėklą): 55g

Vienos ausinės svoris: 4.5

Apsaugos klasė: IP54

Komplektacija:
- Ausinės
- Įkrovimo dėklas
- Maitinimo laidas

Spalva: Balta

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR5846GL

Charakteristikos

Spalva
Balta
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.2
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
Buds 4

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Redmi Buds 4, White - belaidės ausinės

Redmi Buds 4 - integruota didelės talpos baterija veikia iki 6 valandų, o dėklas leis mėgautis mėgstama muzika net iki 30 valandų! Dėl 3 ANC lygių ir hibridinio triukšmo mažinimo ausinės puikiai dera su aplinka.

Rašyti atsiliepimą