Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės kaina
  • Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės kaina
  • Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės pigiau
  • Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės internetu
  • Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės

Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės

188.76 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

„Huawei FreeBuds Pro 2“ - didelės skiriamosios gebos dvigubo garso sistema ir išmanusis aktyvaus triukšmo slopinimas, pokalbiai be jokių trikdžių.

Geriausio savybės
Geriausia klausymosi patirtis, kurią užtikrina didelės skiriamosios gebos dvigubo garso sistema, trigubas adaptyvusis ekvalaizeris, trigubas aktyvaus mikrofono triukšmo slopinimas – išgirskite kiekvieną autentišką gaidą su „HUAWEI FreeBuds Pro 2“.

Nauja akustinė paradigma
Naudokite „Huawei FreeBuds Pro 2“ ausines ir pasinerkite į turtingą garso, tekstūros ir detalių kaskadą, kuri gerokai viršija jūsų klausos diapazoną – nuo 14 Hz iki 48 kHz – su sodriais diskanto garsais, šėlstančiais boso dažniais ir visais kitais garsais, kurie yra tarp jų.

Individualus klausymasis kiekvieną akimirką
„Huawei FreeBuds Pro 2“ ausinės yra visiškai išmanios, prisitaiko realiuoju laiku ir suteikia puikų garsą. Jos nuolat užtikrina optimalią garso kokybę, sklandžiai suderindamos garsą prie realiuoju laiku esančio garsumo lygio, prisiderindamos prie jūsų ausies kanalo struktūros ir to, kaip jas dėvite.

Sukurta bendradarbiaujant su „Devialet“
Kartu su „Devialet“ sukurtos „Huawei FreeBuds Pro 2“ ausinės išryškina visas tekstūras ir tembrus, slypinčius kiekviename muzikos kūrinyje, su šėlstančiais bosais ir krištoline garso kokybe, kad būtų atkurtas visas emocinis originalaus įrašo patrauklumas.be to, „Huawei FreeBuds Pro 2“ suteikia ne tik daugybę ausinėse esančių garso efektų, bet ir įrankius, kurių reikia audiofilams ir muzikos entuziastams, kad jie galėtų pritaikyti klausymąsi pagal kiekvieną savo užgaidą.

Išryškinkite kiekvieną elementą
„Huawei FreeBuds Pro 2“ palaiko LDAC™ didelės raiškos kodeką, turi sertifikuotą didelės skiriamosios gebos belaidę garso sistemą, todėl palaiko itin spartų iki 990 kb/s duomenų perdavimą ir perduoda gryną aukštos kokybės garsą, kuriame neužgožiami jokie elementai.

Įeinantis balsas, išeinantis triukšmas
„Huawei FreeBuds Pro 2“ ausinės turi 4 mikrofonų triukšmo slopinimo funkciją, kuri užkerta kelią aplinkiniams garsams įsiterpti jūsų pokalbių metu, klausantis muzikos ir žiūrint filmus, nes naudoja „kaulų laidumo“ technologijos mikrofoną, tris papildomus mikrofonus ir išskirtinį „Huawei“ giliųjų neuroninių tinklų (DNN) triukšmo slopinimo algoritmą, kuriame yra daugiau kaip 100 milijonų balso pavyzdžių, siekiant panaikinti visus trikdžius, pradedant triukšmingais metro vagonais ir baigiant vėjuotu oru.

Stiprus aktyvaus triukšmo slopinimas
Pažangi trijų mikrofonų aktyvaus triukšmo slopinimo sistema su 3 itin jautriais mikrofonais padidina vidutinį aktyvaus triukšmo slopinimo lygį 15%, lyginant su ankstesniu gaminiu, ir padeda užtikrinti platesnį dažnių diapazoną (50 Hz–3000 kHz), o didžiausias aktyvaus triukšmo slopinimo lygis siekia 47 dB.

Pritaikytas garsas kiekvieną akimirką
Išmanusis aktyvaus triukšmo slopinimas realiuoju laiku perjungia ausines į optimalų triukšmo slopinimo režimą, nes geba nustatyti jūsų ausies kanalo struktūrą, dėvėjimo būseną ir aplinkos triukšmą, todėl kiekviena nata skamba teisingai. Pamatysite, kad net ir lėktuvų salonuose nėra nepageidaujamo triukšmo.

Kai akustika susilieja su estetika
„Huawei FreeBuds Pro 2“ ausinės yra įvairių spalvų, kad prisitaikytų prie kiekvieno audiofilo unikalaus stiliaus. Šalta sidabro mėlynumo spalva primena šviesoje spindintį naktinį dangų, subtilus metalinis šaltos sidabro spalvos blizgesys suteikia ausinėms išskirtinę išvaizdą, o keraminė balta spalva suteikia diskretiškesnį ir elegantiškesnį stilių.

Sklandus dviejų įrenginių prijungimas
„Android“, „iOS“ ar „Windows“, visada galite prijungti ausines prie dviejų įrenginių per „Bluetooth“ vienu metu ir realiuoju laiku perjungti iš vieno įrenginio į kitą. Jei naudojatės „Huawei“ įrenginiais, taip pat galite atidaryti įkrovimo dėklą ir jūsų telefonas, planšetinis kompiuteris ar stacionarus kompiuteris automatiškai išmes suporavimo ar pakartotinio prijungimo langą.

Atsparumas vandeniui ir prakaitui
IP54 klasė reiškia, kad su „Huawei FreeBuds Pro 2“ausinėmis galėsite mėgautis muzika kasdieniame gyvenime. Nereikia nerimauti, kad prakaitas ar lietus padarys žalos.

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas
„Huawei FreeBuds Pro 2“ su įkrovimo dėklu galima klausytis iki 30 valandų ir net įkrauti telefonu ar planšetiniu kompiuteriu, kai reikia papildomo įkrovimo.

Intuityvus valdymas išmaniaisiais gestais
„Huawei FreeBuds Pro 2““ ausines paprasta valdyti, todėl jums nereikės nuolat išsitraukti telefono.

Techninė charakteristika:

Garsiakalbiai: 11 mm

„Bluetooth“ versija: 5.2

Suporavimos pranešimas: palaikomas

Garso technologijos: skaitmeninis pereinantis dažnis, trigubas adaptyvusis ekvalaizeris, aktyvaus triukšmo slopinimas, triukšmo slopinimas pokalbio metu, aplinkos garsų režimas

Jutiklis: kaulų jutiklis, akselerometras, giroskopas, infraraudonųjų spindulių jutiklis

Baterijos talpa:
- Vieno ausinuko: 55 mAh (min.)
- Įkrovimo dėklo : 580 mAh (min.)

Įkrovimo laikas:
- Apie 1 valandą įkraunant įkrovimo dėklą be ausinių (su laidu)
- Apie 40 min. įkraunant ausines (įkrovimo dėkle)
- Apie 120 min. įkraunant įkrovimo dėklą be ausinių (belaidžiu būdu)

Darbo laikas:
6,5 valandos vienu įkrovimu (išjungus aktyvaus garso slopinimo funkciją); 4 valandos vienu įkrovimu (įjungus aktyvaus garso slopinimo funkciją); 30 valandų su įkrovimo dėklu (išjungus aktyvaus garso slopinimo funkciją); 18 valandų su įkrovimo dėklu (įjungus aktyvaus garso slopinimo funkciją)

Atsparumas: IP 54

Ausinių matmenys: 29.1x21.8x 23.7 mm

Ausinės svoris: apie 6.1 g

Įkrovimo dėklo matmenys: 67.9x24.5x47.5 mm

Įkrovimo dėklo svoris: apie 52 g

Spalva: sidabro šerkšnas

Komplektacija:
- Ausinės
- Įkrovimo dėklas
- USB-C įkrovimo laidas
-ausinių antgaliai – 3 poros

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

550345974

Charakteristikos

Spalva
Sidabro
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.3
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
FreeBuds Pro 2

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Huawei FreeBuds Pro 2, Silver Frost - belaidės ausinės

„Huawei FreeBuds Pro 2“ - didelės skiriamosios gebos dvigubo garso sistema ir išmanusis aktyvaus triukšmo slopinimas, pokalbiai be jokių trikdžių.

Geriausio savybės
Geriausia klausymosi patirtis, kurią užtikrina didelės skiriamosios gebos dvigubo garso sistema, trigubas adaptyvusis ekvalaizeris, trigubas aktyvaus mikrofono triukšmo slopinimas – išgirskite kiekvieną autentišką gaidą su „HUAWEI FreeBuds Pro 2“.

Rašyti atsiliepimą