Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 4.22 €

Xiaomi Mi 5-Blade Electric Shaver, Black - belaidė elektrinė barzdaskutė

75.89 €
80.11 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Xiaomi Mi 5-Blade Electric Shaver - įvairiakryptės plaukiojančios skutimosi galvutės, linijinis magnetinis pakabos variklis ir įrenginio valymas aukšto dažnio garso bangos sukurtais kavitacijos burbuliukais.

Nepaprastas našumas
Pasitikėjimas ir ramybė visą dieną prasideda nuo mažų smulkmenų ryte. „Mi 5-Blade“ elektrinis skustuvas turi novatorišką linijinį magnetinį pakabos variklį, kuris tiekia nuolatinę galią į įvairiakryptę plūduriuojančią galvutę. Šios pažangiausios funkcijos leidžia geriau valdyti švaresnį ir lengvesnį skutimąsi.

Penkios ašmenų galvutės ir trys skirtingos formos ašmenys
Gilios bioninės folijos skustuvas (2). Voronoi® (Thiessen Polygon) itin plonos folijos sukurtos pagal daugiakampio laumžirgio sparno modelio struktūrą. Vos 55 μm storio jos tiksliai atitinka Jūsų veido kontūrą. Ašmenys nuskuta plaukelius prie šaknų ir tolygiai paskirsto trintį, nes slysta per odą, todėl skutimasis sklandus ir patogus be papildomų pastangų. Tikslus pakeliamas peiliukas (1). Siekia giliai, kad būtų švariai nuskusti garbanoti ir minkšti plaukeliai, augantys arti odos paviršiaus. Išlenkti peiliukai ilgiems plaukams (2). Su lenktomis U formos angomis efektyviai užfiksuoja ir kerpa įvairaus ilgio plaukus.

Įvairios krypties plaukiojančios skustuvų galvutės, sklandžiai slysta veidu
Novatoriškos įvairiakryptės plaukiojančios skustuvo galvutės gali įveikti sudėtingus ir kintamus veido kontūrus. Nors ašmenų galvutė lenkiasi su kiekvienu išlinkimu, ašmenų folija nuolat prisitaiko, kad judant priglustų prie odos, suteikdama efektyvumo ir komforto.

30° itin aštraus kampo peiliukas nuskuta kiekvieną plauką prie pat šaknies
Tikslus vidinis peiliukas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su aštriu 30° kampu ir moksliškai suprojektuotų ašmenų kraštų, kad būtų pagerintas skutimo efektyvumas ir ilgaamžiškumas. Greitai nuskuta plaukelius, sumažindamas poreikį atlikti tai kelis kartus, tuo pačiu užtikrindamas išskirtinį patvarumą ir atsparumą dilimui.

Linijinis magnetinis pakabos variklis, galingos tiesioginės pavaros vidinės mentės
Naujoviškame linijinės magnetinės pakabos variklyje naudojamos labai elastingos medžiagos, derinamos tvirtumo. Jis yra atsparus karščiui, slėgiui ir nusidėvėjimui bei suteikia galingą tiesioginę perdavimo galią, leidžiančią varyti dideliu greičiu svyruojančius vidinius peilius iki 15 000 aps./min. Toks galingas, kad gali jausti.

Išmanusis elektroninis valdymas užtikrina pastovų greitį ir galią
Kad skutimasis būtų kruopštus ir be streso, integruotas mikrovaldiklis naudoja novatorišką elektroninio valdymo programą, užtikrinančią nuolatinę didelę galią. Elektroninė valdymo programa užtikrina pastovų variklio greitį, kad būtų galima greitai, galingai ir sklandžiai skusti net ir tankią barzdą arba kai akumuliatoriaus įkrovos lygis yra žemas. Atsisveikinkite su stringančiais ir sugnybtais plaukais ir pasisveikinkite su sklandžiu skutimu vienu žingsniu.

Didelės talpos baterija ir USB-C prievadas lengvam įkrovimui
Ličio jonų akumuliatorius užtikrina saugų ir stabilų maitinimą. Gali veikti 90 minučių po pilno įkrovimo. Įkrovus vos 3 minutes, galima nusiskusti vieną kartą .

IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimas, akustinis kavitacijos burbulų valymas
Aukšto dažnio garso bangos sukuria kavitacijos burbuliukus, kurie išskalauja skustuvo plyšius, akimirksniu nuvalydami nešvarumus, kad būtų atliktas gilus ir kruopštus valymas.

Simetrinė magnetinė galvutė. Automatiškai užsifiksuoja į vietą
Magnetinė skustuvo galvutė gali būti pritvirtinta bet kuria kryptimi ir automatiškai užsifiksuoja, todėl ją galima lengvai nuimti, kad būtų lengviau išvalyti. Kartu su ašmenų galvute esantis apsauginis dangtelis apsaugo nuo dulkių ir pažeidimų, kai išimate skustuvą.

Jums patinkantis skustuvas nuo pradžios iki pabaigos
Vertikalus vientisas korpuso dizainas pasižymi patogia apdaila. Natūraliai telpa Jūsų rankoje, todėl galite patogiai rūpintis savo veido odos priežiūra.

Techninė specifikacija:

Modelis: MSW501

Vardinė galia: 10W

Nominali darbinė įtampa: 3,7 V

Atsparumas: IPX7

Ašmenų galvutės: 5

Skirtingos formos ašmenys: 3

Nominali įkrovimo įtampa: 5V

Įkrovimo laikas: 2 val.

Veikimo laikas: iki 90 min.

LED ekranas: yra

Komplektacija: skustuvas ×1, ašmenų galvutės apsauginis dangtelis ×1, įkrovimo laidas ×1, valymo šepetys ×1

Svoris: 230 g

Matmenys: 157×62,5×46 mm

Spalva: juoda

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR5265GL
2 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Prekės tipas
Barzdaskutės

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi 5-Blade Electric Shaver, Black - belaidė elektrinė barzdaskutė

Xiaomi Mi 5-Blade Electric Shaver - įvairiakryptės plaukiojančios skutimosi galvutės, linijinis magnetinis pakabos variklis ir įrenginio valymas aukšto dažnio garso bangos sukurtais kavitacijos burbuliukais.

Rašyti atsiliepimą