Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 20.99 €

Xiaomi Dr.Bei Sonic Electric Toothbrush, White - elektrinis dantų šepetėlis

9.00 €
29.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Dr.Bei Sonic - nepaisant mažo dydžio, dantų šepetėlis turi galingą akumuliatorių, o vibracijos dažnis yra 31 000 per minutę. Dėl to šepetėlis yra greitas, bei kruopštus. Be to, prietaisas siūlo du darbo režimus. Kasdienio valymo režimas padės pašalinti apnašas. Antrasis režimas tinka valyti jautrius dantis ir dantenas. Naudodami Dr.Bei Sonic, per 4 savaites turėsite sniego baltumo šypseną.

Toray ir DuPont šereliai
4D antgaliai lenkiasi 360 °, kad kruopščiai išvalytų dantis ir prižiūrėtų dantenas. Amerikietiški DuPont šereliai, kurie yra atsakingi už kruopštų dantų valymą, pašalina cigarečių dūmų ir kavos sukeliamas dėmes. Kita vertus, japoniški Toray šereliai yra antibakteriniai ir tinka giliam valymui. Toray šeriai idealiai tinka jautriems dantims ir dantenoms.

Puikus valymas
Apatinė šerių dalis išskleidžiama, kad kuo kruopščiau išvalytumėte dantis ir švelniai pamasažuokite jautrias dantenas. Vietoj to, viršutinė šerių dalis yra kalnų formos, kad pasiektų sunkiai pasiekiamas vietas ir pašalintų dėmes. Be to, šeriai pasiekia dantis ir dantenas 45 ° kampu, kad juos kruopščiai išvalytų.

Patvari baterija
700mAh baterija garantuoja nepertraukiamą naudojimą iki 2 dienų. Įkraukite savo dantų šepetėlį belaidžiu būdu, naudodamiesi įkrovimo stotele.

Elegantiškas ir praktiškas dizainas
Produktas pagamintas iš matinės medžiagos, suteikiančios dantų šepetėliui elegantišką išvaizdą. Vienu mygtuku gaminį lengva naudoti, o šviesos diodų lemputės rodo pasirinktą režimą ir poreikį įkrauti akumuliatorių. Be to, prietaisas yra visiškai nepralaidus vandeniui, todėl Jums nereikės jaudintis, jei netyčia jį sušlapinsite. Kompaktiškas dydis leidžia Jums pasiimti dantų šepetėlį kelionėje ir laikyti jį numatytame dėkle.

Techninė specifikacija:

Įkrovimo tipas: belaidis

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Veikimo laikas: iki 2 dienų

Vibracijos dažnis: 31000 aps./min.

Atsparumas vandeniui: IPX7

Darbo režimai: 2

Baterija: ličio jonų

Baterijos talpa: 700mAh

Svoris: 90 g

Spalva: balta

Komplektacija:
- dantų šepetėlis
- dantų šepetėlio galvutė
- belaidė įkrovimo stotis
- dėklas

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Garantija baterijai: 6mėn

BET-C01

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Dantų šepetėliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Dr.Bei Sonic Electric Toothbrush, White - elektrinis dantų šepetėlis

Xiaomi Dr.Bei Sonic - nepaisant mažo dydžio, dantų šepetėlis turi galingą akumuliatorių, o vibracijos dažnis yra 31 000 per minutę. Dėl to šepetėlis yra greitas, bei kruopštus. Be to, prietaisas siūlo du darbo režimus. Kasdienio valymo režimas padės pašalinti apnašas. Antrasis režimas tinka valyti jautrius dantis ir dantenas. Naudodami Dr.Bei Sonic BET-C01, per 4 savaites turėsite sniego baltumo šypseną.

Rašyti atsiliepimą