• Sumažinta kaina
  • - 3.57 €

Xiaomi Oclean X Pro Elite Smart Sonic Electric Toothbrush Limestone Grey - elektrinis dantų šepetėlis

66.32 €
69.89 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 0-3 d.d.

Xiaomi Oclean Smart Sonic X Pro Elite Electric Toothbrush - turi OLED ekraną, kuris atvaizduoja ar visos burnos ertmės sritys buvo tinkamai išvalytos. Šis dantų šepetėlis leidžia pakeisti visus svarbiausius nustatymus jutikliniame ekrane. Ir programėlėje, ir ekrane galite nustatyti Jūsų pasirinktą valymo greitį. Oclean X Pro Elite programėlėje galima nustatyti daugiau nei 20 profesionalių dantų valymo programų. Šepetėlis prie telefono prisijungia per "Bluetooth".

Elite Išmanusis liečiamas ekranas
90% ertmių ir dantenų ligų atsiranda dėl netaisyklingo valymo. Tik 1 iš 10 žmonių valosi dantis taisyklingai. Su Xiaomi Oclean X Pro Elite, vartotojas bus supažindintas su technologiškai pažangia dantų valymo sistema.

Veikia tyliau. Quiet Mark
Variklis kartu su triukšmo slopinimo algoritmais suteikią tylesnę valymo patirtį. Ši technologija yra patvirtinta Quiet Mark.

DuPont deimantiniai šėreliai. Valo rūkymo ir arbatos paliktas dėmes
Aukščiausios kokybės šėreliai apsaugo dantenas ir emalį. Specialus liežuvio valiklis skirtas aukščiausios kokybės liežuvio priežiūrai. FDA patvirtintos medžiagos saugiam dantų valymui.

Savaime prisitaikantys šereliai sukurti švelnesniam valymui
Pažangi AI dažnio technologija automatiškai sumažina valymo intensyvumą, sumažina žalą dantims, dantenų kraujavimą ir diskomfortą.

Bevielis greitasis įkrovimas. 35 dienų baterijos gyvavimo trukmė.
3.5 valandos iki pilno įkrovimo - 35 dienos normaliam naudojimui.

Visiškai pilkas. Nesenstanti klasika
Šešėlis gaunamas dėl gamtos uolienų spalvos, kurios išlaikė laiko išbandymą. Jų spalva ir natūraliai atgyjanti išvaizda atspindi ramybę, stabilumą ir atsparumą.

Techninė specifikacija:

Spalvotas ekranas: yra

Veikimo laikas: iki 35 dienų (valant dvi minutes du kartus per dieną)

Dažnis: 42 000 aps./min

Baterijos talpa: 800 mAh

Įkroviklio įvestis: 5V/0.3A

Atsparumas vandeniui: IPX7

Matmenys: 24 x 24 x 24.8 mm

Komplektacija: 1x Xiaomi Oclean X Pro Elite 1x šepetėlio galvutė 1x kroviklio silikoninis dangtelis 1x sieninis laikiklis

Svoris: 110 g

Spalva: Limestone Grey, pilka

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Garantija baterijai: 6mėn

X Pro Elite
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Pilka
Prekės tipas
Dantų šepetėliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Oclean X Pro Elite Smart Sonic Electric Toothbrush Limestone Grey - elektrinis dantų šepetėlis

Xiaomi Oclean Smart Sonic X Pro Elite Electric Toothbrush - turi OLED ekraną, kuris atvaizduoja ar visos burnos ertmės sritys buvo tinkamai išvalytos. Šis dantų šepetėlis leidžia pakeisti visus svarbiausius nustatymus jutikliniame ekrane. Ir programėlėje, ir ekrane galite nustatyti Jūsų pasirinktą valymo greitį. Oclean X Pro Elite programėlėje galima nustatyti daugiau nei 20 profesionalių dantų valymo programų. Šepetėlis prie telefono prisijungia per "Bluetooth"

Rašyti atsiliepimą