Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija kaina
  • Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija kaina
  • Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija pigiau
  • Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija internetu
  • Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija išsimokėtinai

Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija

580.76 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

„Xiaomi Roidmi EVA 2023“ siurbia, šluoja ir šluosto, be to, pats grįžta į pagrindą, kur automatiškai ištuština dulkių rezervuarą ir išvalo šluotų pagalvėles. Su 3200 Pa siurbimo slėgiu prietaisas surenka visus nešvarumus, o šluostės pagalvėlės veikia esant 180 aps./min. ir 12 N slėgiui, efektyviai išvalydami net labiausiai įsisenėjusias dėmes. Talpus maišelis surenka dulkes iki 75 dienų, o papildomi filtrai neleidžia nešvarumams patekti į vandens siurblį. Patogų valdymą įgalina speciali programa ir suderinamumas su „Google Assistant“.

Siurbia, šluoja, valo
Vienas įrenginys kuris leidžia efektyviai siurbti, šluoti ir valyti. „Xiaomi Roidmi EVA 2023“ naudoja 3200 Pa siurbimo slėgį, kad surinktų dulkes, trupinius ir kitas šiukšles iš grindų paviršių ir siaurų plyšių. Prietaisas taip pat turi šluostes, kurios veikia esant 180 aps./min. ir 12 N slėgiui ir leidžia atsikratyti net įsisenėjusių, išdžiūvusių dėmių. Valymo robotas dirba itin tyliai – jo garsumo lygis neviršija 77 dB, todėl švariais namais galėsite džiaugtis netrikdydami buitinės ramybės.

Išmanus grindų valymas
Patobulintos šluostės, pagamintos iš storo kilpinio audinio, puikiai priglunda prie grindų, efektyviai pašalindamos net ir kietus nešvarumus – lyginant su ankstesniu modeliu. Jos yra antibakterinės ir atsparios pelėsiui, o aptikusios kilimą automatiškai pakyla, kad nesušlaptų. Be to, šluostės gali judėti dviem kryptimis, sumažindamos trukdžius su ratukais. Turi didelį vandens indą, kuris atskiria švarų ir nešvarų vandenį, todėl nuvalytas paviršius yra nepriekaištingai švarus.

Nėra kontakto su nešvarumais
Jums nebereikia patiems valyti šluosčių pagalvėlių – ištuštinimo stotelė tai padarys už Jus. Stotelė automatiškai efektyviai išvalo šluostes, o vėliau jas išdžiovina karštu oru, todėl jos visada bus paruoštos naudoti. Siekiant užtikrinti namų ūkio narių saugumą, stotelėje taip pat yra vaikų apsauga, kuri pašalina galimą atsitiktinio įsijungimo ar kontakto su išvalytais daiktais riziką. Be to, jame įrengta speciali rampa valymo robotui, kurią bet kada galėsite nuimti.

Talpus dulkių maišelis
„Xiaomi Roidmi EVA 2023“ ne tik šluosto, bet ir efektyviai surenka dulkes, smulkias šiukšles, plaukus ar pūkus. Stotelyje esantis 3 l maišelis leidžia surinkti atliekas iki 75 dienų, todėl nereikės jų keisti dažnai. Dėl savo antibakterinės formulės maišelis sunaikina 99,9% bakterijų ir nepalieka kvapo. Pats robotas turi 220 ml nešvarumų konteinerį.

Praktiškas ekranas
Prietaisas aprūpintas spalvotu LED ekranu, kuris leis greitai ir patogiai pasiekti informaciją apie roboto veikimą. Mirksintis indikatorius praneš, ar dulkių maišelis pilnas, nešvaraus vandens konteineris pilnas arba švaraus vandens konteineris tuščias. Ekrane taip pat patikrinsite akumuliatoriaus įkrovos būseną.

Paprastas veikimas
Valdykite robotą nepajudėdami nuo sofos. Įrenginys yra suderinamas su Google Assistant, todėl norint paleisti įrenginį, sustabdyti jo veikimą ar nukreipti jį į prijungimo stotelę, tereikia paprastų balso komandų. Taip pat galite naudotis specialia ROIDMI programėle, kuri, be kita ko, leidžia sudaryti darbo grafikus, nustatyti draudžiamas zonas ar reguliuoti valymo režimą kiekvienam kambariui.

Įveikia visas kliūtis
AI-LDS 6.0 išmanioji kliūčių vengimo sistema „Xiaomi Roidmi EVA 2023“ valymo robotas automatiškai aptinka jo kelyje esančias kliūtis, todėl gali efektyviai jų išvengti ir išvengti susidūrimų su kitais objektais. Valymo robote taip pat naudojamas LDS lazeris, kuris padeda išvengti jo įstrigimo po lovomis, spintomis ir kitose žemose erdvėse. Robotas taip pat lengvai įveiks slenksčius ir kitas kliūtis iki 20 mm aukščio, puikiai išvalys vietas prie sienas. OTA atnaujinimai taip pat yra pliusas.

Galinga baterija
„Xiaomi Roidmi EVA 2023“ aprūpintas galinga 5200 mAh baterija, todėl užtikrina ilgą veikimo laiką – vienu įkrovimu gali veikti net 74 – 228 minutes, kas leis be vargo išvalyti didelį plotą. Jo energijos atsinaujinimas užtruks apie 250 minučių, o po to vėl galėsite mėgautis jo galimybėmis.

Techninė charakteristika:

Siurblio galia: 48 W

Išsivalymo stotelės galia: 850W

Nominali įtampa: 14.8 V

Siurbimo galia: 3200 Pa

Maksimalus slenksčio aukštis: 20 mm

Navigacija su patalpų žemėlapiu: yra

Automatinis grįžimas: yra

Nuotolinis valdymas: yra (per telefono aplikaciją ir balsu)

Wi-Fi: yra, WiFi 802.11 b/g/n 2.4G

Baterija: Li-Ion 5200 mAh

Įkrovimo laikas: apie 250 min.

Veikimo laikas: iki 74 - 228 min.

Maksimalus išvalomas plotas pilnai įkrauta baterija: 180 m2

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.22 l (roboto) 3 l (stotelės)

Vandens bako talpa: 4 l

Iškrovimo konteinerio talpa: 4 l

Komplektacija:
- „Xiaomi Roidmi EVA 2023“ robotas dulkių siurblys
- filtras
- automatinė įšsiurbimo ir įkrovimo bazė
- šluostės x2
- dulkių maišeliai x4
- maitinimo laidas

Siurblio matmenys: 330 x 330 x 106 mm

Siurblio svoris: 4.2 kg

Stotelės matmenys: 400 x 382 x 465 mm

Stotelės svoris: 9.8 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Baterijos garantija: 6 mėn.

10030460050

Charakteristikos

Spalva
Balta
Siurblio tipas
Robotas
Valymo būdas
Sausas ir drėgnas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris ir maišelis
Galia
46 W
Turbo šepetėlis
Yra
Dulkių rinkiklio talpa
0.22 l
Vandens bako talpa
4 l
Siurbimo slėgis
3200 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Roidmi EVA 2023 dulkių siurblys - robotas su išsivalymo stotele ir drėgno valymo funkcija

„Xiaomi Roidmi EVA 2023“ siurbia, šluoja ir šluosto, be to, pats grįžta į pagrindą, kur automatiškai ištuština dulkių rezervuarą ir išvalo šluotų pagalvėles. Su 3200 Pa siurbimo slėgiu prietaisas surenka visus nešvarumus, o šluostės pagalvėlės veikia esant 180 aps./min. ir 12 N slėgiui, efektyviai išvalydami net labiausiai įsisenėjusias dėmes. Talpus maišelis surenka dulkes iki 75 dienų, o papildomi filtrai neleidžia nešvarumams patekti į vandens siurblį. Patogų valdymą įgalina speciali programa ir suderinamumas su „Google Assistant“.

Rašyti atsiliepimą