• Sumažinta kaina
  • - 40.47 €

Reolink Video Doorbell WiFi - išmanusis durų skambutis su vaizdo kamera

115.08 €
155.55 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Reolink Video Doorbell WiFi" - išmanus ir patogus durų skambutis su kamera. Su kamera puikiai galite stebėti namų įėjimą ir kiemą. Į patogią ir paprastą Reolink programėlę gausite pranešimą, kai kas nors prisiartins prie namų durų, o namų viduje į rozetę įkišamas elektrinis durų skambutis praneš jūsų nustatytu garsiniu signalu apie skambučio paspaudimą.

Dviejų juostų WiFi – stabilus ryšys
"Reolink Video Doorbell WiFi" palaiko 2,4 GHz ir 5 GHz WiFi juostas, kad ryšys būtų stabilesnis. Tiesiog padėkite jį bet kurioje „WiFi“ diapazono vietoje. Taip pat galite prijungti jį prie jau esamo durų skambučio laidų. Pridedamas 15° pakala, skirta reguliuoti jo kampą.

Tikslesnis
Durų skambutis gali įspėti tik tada, kai aptinkamas žmogus, nekreipdamas dėmesio į nereikšmingus praeivius, kurie nėra žmonės. Taip pat galite nustatyti judėjimo zoną, kad užtemdytų sritis, kuriose yra nereikalingų aliarmų.

Būkite budrūs net naktį
Jo infraraudonųjų spindulių šviesos diodas leidžia kokybiškai įrašyti naktinius vaizdo įrašus.

Pranešimai
Galite iš karto sužinoti, kas nutiko, gaudami tiesioginius pranešimus su momentinėmis nuotraukomis, o ne žodžiais. Būkite išmaniai įspėti ir greičiau atsakykite naudodami „Reolink Video Doorbell WiFi“. (Išsamūs pranešimas pasiekiamas tik „Reolink Cloud“ naudotojams).

Greitai, akimirksniu, komunikabiliai
Greitai, akimirksniu, komunikabiliai „Reolink Video Doorbell WiFi“ turi įmontuotus mikrofonus ir garsiakalbį. Neskubėkite pasveikinti lankytoją prieš skubėdami prie durų, nedelsdami atgrasykite nepageidaujamus lankytojus arba gyvai pasikalbėkite su atvykusiais draugais, kai nesate namuose.

Įrašykite prieš „Veiksmą“
Durų skambučio kamera pradės įrašinėti prieš įvykstant faktiniams aptikimams. 6 sekundžių spalvotas vaizdo įrašas prieš perspėjimą gali Jums labai padėti: sužinoti galimas priežastis arba padidinti nusikaltimo atpažinimo tikimybę.

Atsakykite į duris greičiau
Iš anksto nustatykite balso pranešimus ir durų skambutis kalbėtų už Jus: "Leave the package outside", "Leave my property now", ir kt. Taip pat galite nustatyti automatinius atsakymus, kai esate užimti.

Išgirskite barbenimą iš bet kurio kambario
Įtrauktas vienas „Reolink Video Doorbell WiFi“ skambutis. Tiesiog prijunkite jį prie bet kurio elektros lizdo bet kuriame kambaryje ir būkite užtikrintai įspėjami, kai lankytojai pasibels.

Lanksčios saugojimo parinktys
Galite įrašyti savo įrašus vietoje „Micro SD“ kortelėje (iki 256 GB) arba „Reolink“ NVR. Jei nerimaujate, kad prarasite saugojimo įrenginius, galite pasirinkti saugoti įvykius Reolink Cloud.

Atsakykite į duris, laisvų rankų įranga
Taip pat paprasta, kaip pasakyti „Hey Google, show me the Front Door“, galite patikrinti, kas ten vyksta „Google Nest Hub“ arba televizoriuose, kuriuose įgalintas „Chromecast“.

Techniniai duomenys:

Vaizdo jutiklis: 1/2,7" CMOS jutiklis

Vaizdo raiška: numatytoji: 2560x1920 (5 megapikseliai) @20FPS

Objektyvas: f = 2,26 mm F = 2,0, su IR

Vaizdo įrašo formatas: H.264

Matymo laukas: horizontalus: 134°, vertikalus: 97°, įstrižainė: 180°

Įrašymas prieš judesį: palaikoma

Audio: Dvipusis garsas, triukšmo mažinimas, aido slopinimas

Galia: 12-24VAC 50/60Hz, DC 24V (laidinis)

Duomenų perdavimas: WiFi 2.4GHz/5GHz

Kadrų kiekis: Pagrindinis srautas: 2fps - 20fps (default: 20fps); Pagalbinis srautas: 4fps - 15fps (default: 10fps)

Pralaidumas: Pagrindinis srautas: 1024Kbps - 6144Kbps (default: 4096Kbps), Pagalbinis srautas: 64Kbps - 512Kbps (default: 256Kbps)

Palaikomos naršyklės: Edge, Chrome, Firefox, Safari

Palaikomos OS: PC: Windows, Mac OS; Smartphone: iOS, Android

Išmanūs aliarmai: Judesio aptikimas / žmogaus judesio aptikimas; pranešimas apie vizitą

Įrašymo tipas: Įrašymas judesio aptikimo metu (numatytasis); įrašymas pagal tvarkaraštį; 24/7 įrašymas

Protokolai ir standartai: HTTPS, IPv4, UPNP, RTSP, RTMP, ONVIF, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P

Suderinama su: Google Assistant

Pranešimas su nuotrauka: Palaikoma

Darbinė temperatūra: -10°C~+50°C

Drėgmės diapazonas: 10% ~ 90%

Komplektacija: 1x Reolink Video Doorbell WiFi, 1x Reolink skambutis, 1x tvirtinimo pagrindas, 1x rėmelis kampui reguliuoti, 1x šablonas tvirtinimo skylėms, 1x maitinimo adapteris 1.5m, 1x ilgintuvas 4,5 m/10 cm, 1x tinklo kabelis 1m, 1x perėjimo kabeliai

Dydis: 133 x 48 x 23mm (kamera), 86.5x 29 mm (skambutis)

Svoris: 96 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

reolink_doorbell
2 Prekės

Charakteristikos

Raiška
5MP
Spalva
Juoda
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Reolink Video Doorbell WiFi - išmanusis durų skambutis su vaizdo kamera

"Reolink Video Doorbell WiFi" - išmanus ir patogus durų skambutis su kamera. Su kamera puikiai galite stebėti namų įėjimą ir kiemą. Į patogią ir paprastą Reolink programėlę gausite pranešimą, kai kas nors prisiartins prie namų durų, o namų viduje į rozetę įkišamas elektrinis durų skambutis praneš jūsų nustatytu garsiniu signalu apie skambučio paspaudimą.

Rašyti atsiliepimą