Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis, raudona kaina
  • Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis, raudona kaina

Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis, raudona

143.70 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis skirtas vaikams pradedantiems vairuoti. Vaikai, mokantys išlaikyti pusiausvyrą, įvertins plačius šio dviračio ratus. Vaikai gali lengvai minti pedalus, važiuoti ir sustoti naudodami stabdžius. Dėl 12 colių gumbuotų padangų, plieninio rėmo ir paminkštintos sėdynės galima važiuoti visur, kur tik gali nuvažiuoti Jūsų vaikas. Skirtas mažiems vaikams, kuriems patinka filmo "Cars" herojai. Šis dviratis rekomenduojamas vaikams nuo 3 iki 5 metų. Sėdynės aukštį galite reguliuoti taip, kad jis atitiktų Jūsų augantį vaiką.

Stabdis: Priekiniai ir galiniai rankiniai stabdžiai su laisvos eigos sistema
Rėmas: Tiesus, plieninis 12 colių
Šakė: Presuota, plieninė, vienataškė 12 colių
Sėdynė: Reguliuojamo aukščio, paminkštinta ATB
Padangos: 12" x 1,95"
Ratlankiai: 12" 16H lydinys
Rekomenduojamas amžius: 3-5 metai
Spalva: Raudona (Red)
Garantija: 12 mėn.
22481W
4 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Raudona
Ratų skersmuo
12.0"
Prekės tipas
Dviračiai vaikiški
Dviračio tipas
Vaikiški dviračiai
Rek. amžius nuo
3 m.
Rek. amžius iki
5 m.

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis, raudona

Huffy Cars 12" Bike - vaikiškas dviratis skirtas vaikams pradedantiems vairuoti. Vaikai, mokantys išlaikyti pusiausvyrą, įvertins plačius šio dviračio ratus. Vaikai gali lengvai minti pedalus, važiuoti ir sustoti naudodami stabdžius. Dėl 12 colių gumbuotų padangų, plieninio rėmo ir paminkštintos sėdynės galima važiuoti visur, kur tik gali nuvažiuoti Jūsų vaikas. Skirtas mažiems vaikams, kuriems patinka filmo "Cars" herojai. Šis dviratis rekomenduojamas vaikams nuo 3 iki 5 metų. Sėdynės aukštį galite reguliuoti taip, kad jis atitiktų Jūsų augantį vaiką.

Rašyti atsiliepimą