Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė kaina
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė kaina
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė pigiau
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė internetu
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė išsimokėtinai
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė pigiai
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė lizingu kaune
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė atsiliepimai
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė garantija
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė greitai
  • Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė epirkimas.lt

Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė

60.31 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Edifier MP100 Plus Speaker - nešiojamasis garsiakalbis gali būti su Jumis beveik visur. Jis yra ypač lengvas, tačiau patvarus ir IPX7 atsparus vandeniui. Vienu įkrovimu jis veikia apie 9 valandas, o išėjimo galia siekia 5 W. Be to, Bluetooth 5.3 užtikrina greitą ir stabilų ryšį. Garsiakalbis stebina ne tik puikia garso kokybe, bet ir stilingu, šiuolaikišku dizainu.

Lengvas ir nešiojamas
Edifier MP100 Plus Speaker yra toks lengvas ir kompaktiškas, kad visada galite jį nešiotis su savimi. Jis sveria ne daugiau nei išmanusis telefonas ir yra tikrai mažas – lengvai telpa rankoje. Jame taip pat yra speciali rankena, kurią galite naudoti pritvirtindami prie kuprinės ar krepšio.

Stulbinantis garsas
Mėgaukitės aukštos kokybės garsu. Edifier MP100 Plus Speaker turi iki 5 W galia ir jame yra 43 mm didelio jautrumo tvarkyklė. Tai leidžia skleisti aiškų garsą, turtingą detalių ir tobulą harmoniją. Puikiai tiks ne tik namuose, bet ir sodo vakarėliui, paplūdimio vakarėliui, iškylai ar kelionei.

Įspūdingas patvarumas
Šis išskirtinis garsiakalbis puikiai tarnaus beveik visomis sąlygomis. Jis yra IPX7 atsparus vandeniui, todėl purslai nesukelia problemų. Jame taip pat yra specialus audinio tinklelis, kuris apsaugo jį nuo dulkių ir nešvarumų. Jis taip pat itin patvarus ir atsparus kritimui. Pasiimkite jį į paplūdimio tinklinio rungtynes ​​ar išvyką už miesto ir leiskite mėgstamoms dainoms Jus linksminti!

Bluetooth 5.3
Ryšio problemos liko praeityje! Edifier MP100 Plus palaiko šiuolaikinį Bluetooth 5.3, kuris užtikrina neįtikėtinai greitą ir stabilų belaidį perdavimą. Tai taip pat garantuoja mažesnes energijos sąnaudas. Produktą taip pat labai paprasta naudoti. Specialaus dizaino mygtukai leidžia greitai ir patogiai atjungti Bluetooth, įjungti ir išjungti garsiakalbį, taip pat valdyti garsumą.

Ilgas veikimo laikas
Nesijaudinkite, kad garsiakalbis išsikraus pačiu tinkamiausiu momentu. Edifier MP100 Plus turi integruotą 1500 mAh ilgai veikiančią bateriją, kuri užtikrina įspūdingai ilgą veikimo laiką. Visiškai įkrautas įrenginys gali leisti muziką iki 9 valandų – puikiai tiks kelionei ar vakarėliui! Patogų garsiakalbio įkrovimą užtikrina komplekte esantis laidas.

Integruotas mikrofonas ir triukšmo slopinimas
Edifier MP100 Plus suteikia aiškų garsą ne tik klausantis muzikos, bet ir balso skambučių metu. Įrenginys aprūpintas aukštos kokybės mikrofonu ir leidžia atsiliepti telefonu vos vienu paspaudimu. Jis taip pat siūlo išmanų triukšmo mažinimo algoritmą. Visa tai užtikrina, kad Jūs ir Jūsų skambinantysis puikiai girdėsite vienas kitą beveik bet kokioje situacijoje.

Techniniai duomenys:

Bluetooth versija: 5.3

SNR: ≥85dB(A)

Išėjimo galia (su iškraipymų riba): 5W

Tvarkyklė: 43 mm

Triukš,o slopinimas: yra

Atsparumas vandeniui: IPX7

Baterijos talpa: 1500mAh

Darbo laikas: iki 9 val.

Komplektacija: Edifier MP100 Plus, krovimo laidas, dirželis

Matmenys: 95x45mm

Svoris: apie 200 g

Spalva: Ežero žalia

Garantija: 24 mėn.

MP100 Plus Lake Green

Charakteristikos

Spalva
Žalsvai mėlyna
Bendras galingumas
5 W
Kolonėlių tipas
1.0
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.3
Atsparumas vandeniui
Yra
Prekės tipas
Garso kolonėlės

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Edifier MP100 Plus Speaker Lake Green - belaidė kolonėlė

Edifier MP100 Plus Speaker - nešiojamasis garsiakalbis gali būti su Jumis beveik visur. Jis yra ypač lengvas, tačiau patvarus ir IPX7 atsparus vandeniui. Vienu įkrovimu jis veikia apie 9 valandas, o išėjimo galia siekia 5 W. Be to, Bluetooth 5.3 užtikrina greitą ir stabilų ryšį. Garsiakalbis stebina ne tik puikia garso kokybe, bet ir stilingu, šiuolaikišku dizainu.

Rašyti atsiliepimą